Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

Situos maciau, man tas molinard prarugusiu kompotu kvepia, esu turejus biggrin.gif
Atsakyti
niekas neatsaket i namo klausima..gaila... verysad.gif tai teko paciai padirbeti…tai creed black ir love yra panasus i annick goutal la violette ir l'artisan verde violette…..kiti sako kad ir i guerlain insolence….mano nosiai visiskai ne…net salia nestovi jie..

gaila kad annick goutal la violette ir l'artisan verde violette jau nebera pirkti…tik is visokiu nukainuotu parfumerijos parduotuviu……annick goultal la violette prancuzijoj dar yra …tai parasiau uzklausima ar atsiunti i jav….o is nukainuotu pafumerijos parduotuviu kvepalu neperku, nes ten labai daznai kvepalai buna jau iseja is galiojimo……nes pvz annick goutal la violette sukurti 2001 metais, tai paskutinis gaminys turetu buti 2009 metu….ir tai jau skaitysis pasene…

norejau pataupyti ir seniau pirkau creed ir fragrancenet. com ir atsiunte creed kvepalus 2007 metu gamybos….na juk jie jau pasene….7 metai praeja…..tokiu senumo kvepalu jau ant saves purksti nenoreciau…..o is creed oficialaus puslapio atsiunte 2012 metu gamybos …o kvepalu garantija ar atidarius ar neatidarius yra 5 metai…

klausimas…ar yra tokiu naujesniu kvepalu panasiu i creed black in love..pvz is joe malone kas? ar is serge lutens? aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 01 vasario 2014 - 20:32
Isabelle nebukit taip nusiteikus pries ta galiojima. Turiu tokius kvepalus, kuriems tikrai pasibaiges galiojimo laikas, bet kvapas toks pat koks ir buvo, tik spalva pakitusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2014 02 01, 20:25)
o is nukainuotu pafumerijos parduotuviu kvepalu neperku, nes ten labai daznai kvepalai buna jau iseja is galiojimo……nes pvz annick goutal la violette sukurti 2001 metais, tai paskutinis gaminys turetu buti 2009 metu….ir tai jau skaitysis pasene…

Kvepalai juk ne kremas rolleyes.gif

QUOTE(jura oshia @ 2014 02 01, 20:39)
Isabelle nebukit taip nusiteikus pries ta galiojima. Turiu tokius kvepalus, kuriems tikrai pasibaiges galiojimo laikas, bet kvapas toks pat koks ir buvo, tik spalva pakitusi.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit o gal yra kokie panasus kvepalai i Jean Paul Gaultier Fragile?
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 02 01, 13:39)
Isabelle nebukit taip nusiteikus pries ta galiojima. Turiu tokius kvepalus, kuriems tikrai pasibaiges galiojimo laikas, bet kvapas toks pat koks ir buvo, tik spalva pakitusi.  4u.gif

negaliu per save perlipti….moraliskai negaliu kvepintis…
QUOTE(katalike @ 2014 02 01, 14:33)
Kvepalai juk ne kremas rolleyes.gif
drinks_cheers.gif

nu ne kremas, ant veido netepi….bet ant odos purski juk…..mergaites negaliu per save perlipti ir viskas…..turiu nemazai kvepalu, daugumas is ju pagal kodus pagaminti seniau nei 5 metai…dauguma bonkuciu pilnos….pasikvepinta gal du tris kartus….atiduociau ….bet randuosi jav….lancome hypnose , tai is violetiniu patape rudi.. unsure.gif bet kvapas nepakites gal biski paastrejas…..bet jau man stovi jei akyse kaip baubas.. biggrin.gif

o suliginant creed 2007 metu gamibos ir 2012, kvapas skiresi….2007 gamybos islindo kazkokia astri nata..ko nera 2012 metu gamybos..(na nebent frangrancenet padeilkom prekiauja)…..kitom gal kaip tik patiktu ta nata…..…kaip sako vintaziniu kvepalu fanai, kad kaikurie kvepalai net geriau kvepia, nei buve sviezus…kaip vynas..kuo ilgiau stovi tuo labiau gereja.. biggrin.gif bet ne man mergaites…. schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai kaip tik belandžiodama vakar po forumus, prisiskaičiau žmonių pasisakymų apie tai, kad masiškai reiškiasi alergijos žmonėms, kurie niekada seniau nebuvo alergiški kvepalams būtent nuo naujų leidimų ir reformuluotų kvepalų. Po to, kai buvo nurodyta pakeisti natūralius komponentus į cheminius (atseit gi dėl to, kad jie alergizuoja) lazda pasisuko kitu galu - atsirado alergijos ir jautrumas cheminėms medžiagoms. Aišku, kiekvieno vidinės nuostatos veda elgtis savaip. Bet bent jau man tai kilo kaip tik didžiulis noras saugoti senienas. Ne tik todėl, kad daug geriau kvepia, bet dar ir todėl, kad jie turėjo dar bent kažko gyvo savyje...

Kaip rašė forume viena rusaitė - "nėra geresnio konservanto už spiritą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 02 vasario 2014 - 07:45
QUOTE(rusma @ 2014 02 02, 08:44)
Aš tai kaip tik belandžiodama vakar po forumus, prisiskaičiau žmonių pasisakymų apie tai, kad masiškai reiškiasi alergijos žmonėms, kurie niekada seniau nebuvo alergiški kvepalams būtent nuo naujų leidimų ir reformuluotų kvepalų. Po to, kai buvo nurodyta pakeisti natūralius komponentus į cheminius (atseit gi dėl to, kad jie alergizuoja) lazda pasisuko kitu galu - atsirado alergijos ir jautrumas cheminėms medžiagoms. Aišku, kiekvieno vidinės nuostatos veda elgtis savaip. Bet bent jau man tai kilo kaip tik didžiulis noras saugoti senienas. Ne tik todėl, kad daug geriau kvepia, bet dar ir todėl, kad jie turėjo dar bent kažko gyvo savyje...

Įrėminti ir ant sienos.

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2014 02 02, 01:41)
negaliu per save perlipti….moraliskai negaliu kvepintis…
nu ne kremas, ant veido netepi….bet ant odos purski juk…..mergaites negaliu per save perlipti ir viskas…..turiu nemazai kvepalu, daugumas is ju pagal kodus pagaminti seniau nei 5 metai…dauguma bonkuciu pilnos….pasikvepinta gal du tris kartus….atiduociau ….bet randuosi jav….

Sutinku apmoketi siuntima 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(rusma @ 2014 02 02, 07:44)

Rusma, visiskai pritariu. Pati tai pastebejau. Be to, mane kankia klausimas, ar vaikus gali sualergizuoti tie kvepalai kai pati pasikvepinai? Pastebejau, kad alergija musu seimoje apsigyveno nuo tada, kai pradejau labai dometis kvepalais. Gal cia tik sutapimas, o gal ne tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2014 02 01, 21:25)
o is nukainuotu pafumerijos parduotuviu kvepalu neperku, nes ten labai daznai kvepalai buna jau iseja is galiojimo……nes pvz annick goutal la violette sukurti 2001 metais, tai paskutinis gaminys turetu buti 2009 metu….ir tai jau skaitysis pasene…

Siūskit man - man kaip tik išėję iš galiojimo labai patinka.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti