Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

man irgi ne. Kašmyras man į tos pačios DK Essence Wenge panašus.

ir yra vieni lenkų dizainerio kvepalai, tip top kopija juodo kašmyro. tik vat nebepamenu, kas ten toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 23, 19:16)
Gal Lalique Perles De Lalique edp

user posted image ne, i siuos tikrai nepanasus

DK Essence Wenge
"neragavau", BC labai labai primena tuos, kuriuos kazkada turejau... Ot galvosuki turiu savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 23 vasario 2013 - 20:12
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 22:09)
user posted image ne, i siuos tikrai nepanasus

DK Essence Wenge
"neragavau", BC labai labai primena tuos, kuriuos kazkada turejau... Ot galvosuki turiu savaitgaliui  biggrin.gif

gal?
http://www.fragranti...r-Nude-556.html
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 23, 20:30)

bigsmile.gif tiksliai!!! Wow, Eglute, jus tikra saunuole 4u.gif Zinoma, panasumas ne simtaprocentinis, bet primena butent EL Youth-Dew-Amber-Nude biggrin.gif

Nu va... ir ka as dabar veiksiu siandien ir rytoj? g.gif biggrin.gif

eglegle, o jie jums irgi turi panasuma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 23 vasario 2013 - 20:48
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 22:44)
Nu va... ir ka as dabar veiksiu siandien ir rytoj?  g.gif  biggrin.gif

eglegle, o jie jums irgi turi panasuma?

Hm... gal nelabai, EL man bais nepatinka g.gif Nors gal ir turi kokio panašumo, tik, matyt, labai neįsigilinau g.gif

Ką veikt, ką veikt? g.gif
Pvz., spėt tik pagal natas, neskaitant komentarų, į ką gali būti panašus SL La Myyrhe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 23, 20:54)
Hm... gal nelabai, EL man bais nepatinka  g.gif Nors gal ir turi kokio panašumo, tik, matyt, labai neįsigilinau  g.gif

Ką veikt, ką veikt?  g.gif
Pvz., spėt tik pagal natas, neskaitant komentarų, į ką gali būti panašus SL La Myyrhe  smile.gif

Nepameluosiu, jei pasakysiu, bet kazkodel intuityviskai buvau tikra, kad butent is jusu ateis pagalba. biggrin.gif Kodel? Tikrai nezinau, bet numanau, jog mes panasiai suvokiame kvepalus. Bet... Galiu ir klysti. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal žinot, kurie kvepalai primena Rochas Aquawoman? Įsimylėjau juos, bet niekur neberandu jų pirkt
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 23:27)
Nepameluosiu, jei pasakysiu, bet kazkodel intuityviskai buvau tikra, kad butent is jusu ateis pagalba.  biggrin.gif Kodel? Tikrai nezinau, bet numanau, jog mes panasiai suvokiame kvepalus. Bet... Galiu ir klysti.  rolleyes.gif

biggrin.gif būna būna panašių suvokimų, o jau tą panašumą kažkada seniai buvom išsiaiškinę per až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 23, 21:40)
biggrin.gif būna būna panašių suvokimų, o jau tą panašumą kažkada seniai buvom išsiaiškinę per až  4u.gif

drinks_cheers.gif kas buvo, tas buvo

Del SL La Myyrhe reiketu pagalvoti... pirma minti L'Agent AP... bet, tai tik pirma mintis, kaip sakant "утро вечера мудреннее" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 23 vasario 2013 - 21:48
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 23:47)
Del SL La Myyrhe reiketu pagalvoti... pirma minti L'Agent AP...

Nea, ten... aldehidai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 23, 22:17)
Nea, ten... aldehidai   hihihi.gif

rimtai? blink.gif
Notes: mandarin, myrrh, lotus, bitter almond, sandalwood, honey, jasmine, amber, musk, various spices and pimento.
Композиция аромата включает ноты: Мускус, Жасмин, Лотос, Сандаловое дерево, Амбра, мандарин, мирро, Миндаль, Перец, белый мед и Специи.
Papildyta:
Netestavau SL La Myyrhe jeigu ka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 24, 00:34)

Man panašūs į Chanel Nr. 5 EDT, tik saldesni. Na, gal labiau į Nr. 5 Eau Premiere g.gif
Atsakyti