Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

QUOTE(MilGana @ 2013 03 04, 17:58)
Damos, net geda klausti...
ar dar kuriai nors Back to Black by Kilian Aphrodisiac panasus i baldu poliruokli (ar tai mano nosis durniuoja)?  blink.gif user posted image
Kazkaip taip atrode tas poliruoklis (pries kokius 20 metu buvo labai populiarus)

drinks_cheers.gif
Atnešu savo seniai rašytą atsiliepimą:
"Back to Black"
Žiauri saldybė, lyg meduoti, cukruoti, limonizuoti vaisiai, galop - stipriai pavanilintos ramunėlės. Vienu žodžiu: visko labai daug, viskas labai saldu, klampu. Finalas: visai neseniai nusipirktas batų tepalas su bičių vašku lygiai tokio paties kvapo. Dar vaikystėj mama tokio paties kvapo vašku grindims įtrindavo linoleumą. Ne, ne. Ir jokio Black, tik Back to Hive...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2013 03 04, 19:48)
drinks_cheers.gif
Atnešu savo seniai rašytą atsiliepimą:
"Back to Black"

karsta.gif jau pagalvojau, kad su manim kazkas negerai hihihi.gif
Jo-jo, o gal ir linoleuma mama trindavo, as tada dar visai jauna buvau...
Atsakyti

Gal gerbiamoji Back to Black autorė Calice Becker kuria ir poliruoklių kvapus? Kaip pvz. Sophia Gojsman - skalbimo miltelių ( pati yra prisipažinusi)? lotuliukas.gif Beje, labai smalsu buvo sužinoti, kokius, deja, nepavyko... biggrin.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man prasau ar sie kvepalai (kvapu) skiriasi?
user posted imageuser posted imageuser posted image O jeigu as turiu siuos,user posted image ar verta man kuri is ju priglaust? Aciu, atrasiusiom 4u.gif
Atsakyti
Juliette Has A Gun Citizen Queen panašūs į Guerlain Samsara.
Atsakyti
QUOTE(Ata74 @ 2013 03 01, 10:45)
gal kas galit pasakyti į ką panašūs šie:
user posted image

man labai panasi zaluma ir tuberoza yra RP Fracas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 07 kovo 2013 - 10:33
Begge,

Tai čia Angel ir Alien proginiai limituoti leidimai (originali kvapo kompozicija, praturtinta odos ekstraktu).

Alien Essence Absolue - naujas kvapas, bet panašumo į Alien ir kitas jo variacijas turi, kaip nurodoma Fragranticoje g.gif

lyg Olliukui patinka originalusis Alien ir Alien Essence Absolue, gal pakomentuotų 4u.gif
Olliukai, aaa-uuu!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 03 07, 14:29)
Begge,

Tai čia Angel ir Alien proginiai limituoti leidimai (originali kvapo kompozicija, praturtinta odos ekstraktu).

Alien Essence Absolue - naujas kvapas, bet panašumo į Alien ir kitas jo variacijas turi, kaip nurodoma Fragranticoje  g.gif

lyg Olliukui patinka originalusis Alien ir Alien Essence Absolue, gal pakomentuotų  4u.gif
Olliukai, aaa-uuu!!!!!! biggrin.gif

Aciu, kai pasaket, pamaciau, kad Angel ir Alien doh.gif Nu, visai blink.gif Dar butu idomu apie Absolue palyginimas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 07 kovo 2013 - 13:54
user posted image

SL sagutė. pirmas įspūdis, jog tai -

user posted image

tikrinu. vienas riešas ir kitas riešas pradžioje skambejo veik vienodai. SL iki vakaro (net pakankamai greitai, per valandą-kitą) užgeso (na, iš sagutės, nėra ką norėti), venice - crescendo eina garsin šlovinant medienos ir gėlių su vanile grožį.
Atsakyti
O man Venice panašūs su Dior Addict smile.gif
Atsakyti
Nesu kvepalu žinovė,bet vienus kvepalus dievinu,tai CHANEL CHANS.Vyras parveždavo kai važinėjo,o dabar norėčiau parsisiūsti,gal kuri turite patikimų viečikių iš kur parsiūstų tikrus.
Atsakyti
Dolcelisir iš L`Erbolario panašūs į Sensuelle Russie iš Esteban
Atsakyti