Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

QUOTE(Benicio @ 2014 01 01, 09:57)
Taip. Jei pirmas dar kiek nešiojamas, tai antras ūžas kvadratu (mano nosiai).

Sutinku.
Pirmas toks saldesnis, truputį kažkiek kabinantis, o antras tai vanduo apie nieką.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 01, 10:00)
mano mama pirmuju uzsinorejo gimtadieniui  g.gif

Pirmi geri, drąsiai galima dovanot smile.gif
Atsakyti
O kas panasu i Dior Addict? ax.gif
Atsakyti
Merginos rase, kad YSL Manifesto Eliksyr, o dar skaiciau, kad Essence by Reminiscence, nors panasumas paskutiniuju yra, bet man jie daug svelnesni, melynieji Addict.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 01 01, 21:05)
Merginos rase, kad YSL Manifesto Eliksyr, o dar skaiciau, kad Essence by Reminiscence, nors panasumas paskutiniuju yra, bet man jie daug svelnesni, melynieji Addict.

aciu 4u.gif
turite omeny, kvapo intensyvuma ar laikymasi??
Man pirminis tas nera toks "svajoniu kvapas", bet kai paimu vilketa ir pries kiek laiko kvepinta ruba, sali, ar po kiek laiko uodziu oda, plaukus - man jis nerealus -ir tuos islikimu savo labai patinka. Uztat noriu panasaus irgi dar ka isitaisyti smile.gif
Atsakyti
Turejau omeny kvapo panasuma, laikymasis , ypac ant odos labai individualus dalykas. Man Reminiscence laikosi labai gerai, siltas, jaukus, vaniles-medzio kvapas.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 01 02, 13:46)
Turejau omeny kvapo panasuma, laikymasis , ypac ant odos labai individualus dalykas. Man Reminiscence laikosi labai gerai, siltas, jaukus, vaniles-medzio kvapas.

M, supratau, aciu 4u.gif dar pasufleruotki -kur ir uz kiek ji pirkt yra galima ax.gif
Atsakyti
Pirkau Parfumexpress.lt, tik ten pavadinta Reminiscence Reminiscence EDP -239Lt.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 01 02, 16:09)
Pirkau Parfumexpress.lt, tik ten pavadinta  Reminiscence  Reminiscence EDP -239Lt.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 01 02, 17:09)
Pirkau Parfumexpress.lt, tik ten pavadinta  Reminiscence  Reminiscence EDP -239Lt.

Bet reikia gaudyti akcijas, buna- kainuoja net 100lt 4u.gif
Atsakyti
ant mano odos YSL Manifesto Eliksyr visiškai nepanašūs su Dior Addict, nė lašo panašumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 03 sausio 2014 - 11:54
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 02, 19:19)
Bet reikia gaudyti akcijas, buna- kainuoja net 100lt 4u.gif

Uoj, ten dabar tooookios nuolaidos Reminiscence smile.gif Jei tik kam reik.
Atsakyti