Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

Juicy Couture Viva La Juicy ir Christina Aguilera Red Sin.
Papildyta:
Prada Candy ir EL Sensuous.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 28, 11:06)

blink.gif man tai ne
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 01 28, 13:25)
blink.gif man tai ne

ir man ne.. Prada uždusina iš karto, atrodo žemo slėgio cukraus vatos atmosferos sluoksnis ant tavęs užgriuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 01 28, 11:25)
blink.gif man tai ne

QUOTE(LEEja @ 2014 01 28, 11:33)
ir man ne.. Prada uždusina iš karto, atrodo žemo slėgio cukraus vatos atmosferos sluoksnis ant tavęs užgriuvo biggrin.gif

O man žiauriai panašūs. Net suabejojau, ar Candy užsipurškiau. Viršutinės jų natos tai karamelinės, bet vėliau tai man labai panašūs į Sensuous. Beje, fragranticoj irgi ne viename atsiliepime rašoma apie jų panašumą į Sensuous ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 28 sausio 2014 - 11:48
QUOTE(katalike @ 2014 01 28, 13:48)
O man žiauriai panašūs. Net suabejojau, ar Candy užsipurškiau. Viršutinės jų natos tai karamelinės, bet vėliau tai man labai panašūs į Sensuous. Beje, fragranticoj irgi ne viename atsiliepime rašoma apie jų panašumą į Sensuous ax.gif

as tik is bloterio - niekad nedrisau ant saves to saldumo purkstis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 28 sausio 2014 - 12:16
QUOTE(LEEja @ 2014 01 28, 12:02)
as tik is bloterio - niekas nedrisau ant saves  to saldumo purkstis biggrin.gif

Aš irgi tik ant blotterio, bet nepasirodė man jie labai saldūs, tiesiog buvau šoke, ant kiek jiems netinka pavadinimas.

Visiškai mano mintys (o jau maniau, kad mano nosis išprotėjo biggrin.gif):
"I decided to get Prada Candy after watching Katie Puckrik's video review on it. The moment I sprayed it on, I knew I've owned something similar to this before. And guess what? It was Estee Lauder Sensuous! Much to my surprise, this smells exactly like Sensuous, maybe a bit softer and sweeter, but still quite similar and just as gorgeous! Love!"
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 28, 13:06)

Man vos ne priešingybės - kvapai mano nosiai labai skiriasi.

EL Sensuous man turi nepakeliamą sunkumą - ir pudriškumas, ir saldumas, ir gėliškumas, ir mediena - reziume - perkrauta.. Nors labai norėčiau, kad man jis tiktų. Reiktų išimti kokią vieną kitą natą biggrin.gif
Candy - nors saldumas neišpasakytas, bet man jis ramus kvapo atspalvių atžvilgiu.

Išties įdomu, kad nėra vienareikšmiškumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 29 sausio 2014 - 11:21
QUOTE(Marokietė @ 2014 01 29, 12:21)
Man vos ne priešingybės - kvapai mano nosiai labai skiriasi.

EL Sensuous man turi nepakeliamą sunkumą - ir pudriškumas, ir saldumas, ir gėliškumas, ir mediena - reziume - perkrauta.. Nors labai norėčiau, kad man jis tiktų. Reiktų išimti kokią vieną kitą natą  biggrin.gif
Candy - nors saldumas neišpasakytas, bet man jis ramus kvapo atspalvių atžvilgiu.

Išties įdomu, kad nėra vienareikšmiškumo  4u.gif

Man labai panasiai- totaliai kvapo tekstura skiriasi.
Sensous tokie plotni, kad atrodo- su peiliu neperpjausi. Taip suvysto i savo kokona, kad nera kuo kvepuoti. Man dar ir perkrauti- per daug dominuojanciu temu vienu metu.

Candy- nepakeliamas saldiakas, bet turi atmosferiskumo siokio tokio, tiesiog labai saldus, bet ne tokie tirsti kaip Sensous.
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 01 29, 11:21)
EL Sensuous man turi nepakeliamą sunkumą - ir pudriškumas, ir saldumas, ir gėliškumas, ir mediena - reziume - perkrauta.. Nors labai norėčiau, kad man jis tiktų. Reiktų išimti kokią vieną kitą natą  biggrin.gif

Tai gal tiktų Sensuous Nude? Šilkinė Sensuous versija. Visų išvardintų dalykų juose mažiau. Bet tikrai nesupainiosi, kieno giminaitis.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 29, 14:26)
Tai gal tiktų Sensuous Nude? Šilkinė Sensuous versija. Visų išvardintų dalykų juose mažiau. Bet tikrai nesupainiosi, kieno giminaitis.

Šitas nuogesnis giminaitis patiko labiau smile.gif Bet vistiek jaučiu perkrovimą, o gal čia tik fobijos pirmajam atgarsiai biggrin.gif bet nosis beveik džiaugėsi.
Atsakyti
Gal kas zinote panasiu kvapu y TM Angel Innocent? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 30, 00:05)
Gal kas zinote panasiu kvapu y TM Angel Innocent? 4u.gif

Fragrantikoje nurodo sios :
Angel Eau de Toilette Thierry Mugler user posted image
Nuits de Noho Bond No 9 for women user posted image
Angel Garden Of Stars - La Rose Angel user posted image
Nirmala Molinard user posted image
smile.gif
Atsakyti