Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

QUOTE(eglegle @ 2012 12 01, 23:27)

O man panasus i siuos
http://www.fragranti...i-Rush-686.html
Kazkada planavau pirkti internetu neuoscius siuos Armani, bet pasirinkau kitus. Po kurio laiko pavyko su jais susipazint gyvai, tai ka galiu pasakyt, o gi baisiai apsidziaugiau, kad nepirkau nes Rush jau turejau namie. Tikrai panasus, bet neidentiski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2012 12 02, 21:21)
O man panasus i siuos
http://www.fragranti...i-Rush-686.html
Kazkada planavau pirkti internetu neuoscius siuos Armani, bet pasirinkau kitus. Po kurio laiko pavyko su jais susipazint gyvai, tai ka galiu pasakyt, o gi baisiai apsidziaugiau, kad nepirkau nes Rush jau turejau namie. Tikrai panasus, bet neidentiski 4u.gif

Rush ir Cuir Amethyste? swoon.gif Jau atrodo daug stebuklų girdėjau iš parfumerijos srities, bet pasirodo, kad dar galima mane nustebint biggrin.gif
Atsakyti
man kazkuom labai panasus pacco robanne lady million ir mandarina duck scarlet rain g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 11 28, 18:57)
o ar panasus DIOR ADDICT IR LOLITA LEMPICKA "L"  ???

nes buvau kazkur skaicius, kad kazkieno nosiai panasus.... g.gif

esu Addict'o gerbeja ir gan saldziu kvepalu , bet su Lolita L visai nepanasu mano nosiai.
Siaip labai panasus i Addict yra Jacomo Purple Silenses, toks sakyciau dieninis ju variantas, net kuri laika man labiau patiko nei addict, bet salant orams eme mane erzinti g.gif ir vel addict pirmoj vietoj wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2012 11 27, 09:36)
o kur ju butu galima rasti...? gal yra droge arba eurokos...? g.gif

as kaip ieskojau tai neradau, LT online shopuose matesi yra, turiu likuti ax.gif
Atsakyti
pamačiau, kuo kvepia Subjektyvi, ir prisiminiau, kad The Different Company Sublime Balkiss labai panašūs į Jean Patou Enjoy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 gruodžio 2012 - 15:12
QUOTE(katalike @ 2012 12 06, 15:05)
pamačiau, kuo kvepia Subjektyvi, ir prisiminiau, kad The Different Company Sublime Balkiss labai panašūs į Jean Patou Enjoy.

Ania?
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2012 12 06, 18:04)

man - taip. ir juose dominuoja tos pačios natos: juodieji serbentai, rožė, pačiulis, citrusai. abu tokie rūgštelėję, "naujoviški" šiprai. žiūriu, kad fragranticoj yra ir daugiau taip manančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 gruodžio 2012 - 18:41
Chmmmm, reiks medžiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2012 12 06, 19:38)
Chmmmm, reiks medžiot  g.gif

Vilniuje galiu duot "paragaut".
Atsakyti
Oj, labai ačiū, labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Prisiminiau
user posted image