Sveikos, pasimetus tema... Ta tarpininkė, per kurią pirkdavau, dabar kelis kartus ilgai siuntė - žinau kad ne jos kaltė, muitinėj užstrigo, bet nebedrįstu rekomenduoti. Kai pati pirmą kartą rinkausi per ką pirkti, vadovavausi principu - seniai dirba, vadinas normali (temų skaičius būna iškalbingas), o nesklandumų smulkių visur gali būti, neimu į galvą. Pirkau ir per tą kaip Sidabražolė, viskas puikiai buvo, greit, tvarkingai.
Jau Sidabražolė paaiškino - muito atskirai mokėt nebereikia, tam jų paslaugomis ir naudojamės iš dalies.... Ir siuntimas kelioms susikooperavus iki tarpininkės JAV pasidalintų, būtų naudingiau, o jei ką perka kelios iš vieno miesto, galima daugelį prekių imt didesnėm pakuotėm, tada labai skiriasi kainos. Gendanančius, skystus dalintis sudėtingiau (sterilumas bus labiau pažeistas), bet birius - nemanau kad kiltų problemų. Visos gi svarstykles turi... Čia mano toks beveik nesveikas įprotis pirkti iškart daugiau. Nekreipiu dėmesio į kai kurių produktų galiojimo laikus. Skysti augaliniai ekstraktai gali sugest kai jau naudojami, atidaryti, tai litrais neperku. Bet emulsiklius, miltelinius - imu po 250g ar pusę kilo drąsiai. Nieko jiems nenutiks, ir man ramiau kai žinau kad kurį laiką nereikės rūpintis pirkimu, atsiėmimu, laukti mėnesį ar ilgiau... Jei dar kas neaišku arkuo galiu padėt - klauskit.

Kaip viskas vyksta, nepykit, tingiu rašyti. Bet kurios tarpininkės, kad ir Sidabražolės paminėtos, temos pirmame psl yra smulkiai aprašyta visa tvarka. Iš naujų pirkėjų gali paprašyti pervesti avansu 50 lt. Mokama pavedimu (jei norit, aišku galima banke tą irgi atlikti, bet aš viską internetu darau) į lietuvos bankus litais, prekių galutinę kainą paskaičiuoja kai jau gauna jas JAV prieš išsiuntimą į LT. Tada gali pasverti ir apskaičiuoti, kiek kainujos siuntimas iki lietuvos, tuomet parašo laiškutį kiek susimokėt. Kai gauna LT, gaunat laiškutį kur galima atsiimti ir viskas, arba siunčia jums paštu - kaip jums patogiau. Taip, renka po kelis pirkėjus, tik prekių gal dalimis nedalins, perdaug jau gerai būtų ( pvz. - nepirks kilo emulsiklio ir po šimtą gramų turbūt nesvėrinės... Nors - ką gali žinoti, gal ir taip galima susitart.