Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko. Vieną, svetimoj šaly

QUOTE(lututė @ 2012 08 06, 12:38)
man atrodo (čia tik mano nuomonė) kad pačiai šiuo metu kaip tik reikėtų pabūt atskirai. Tiesiog pamąstyti. Gali paaiškėti,kad visai neblogai būti pačiai savimi ir savarankiškai.  Ultimatumai nėra geriausias santykių aiškinimosi būdas,juolab kai svarbūs dalykai pasakomi ne akis į akį,o bailiai,SMSke.
Man kyla mintis,kad meile čia net nekvepia.Tiesiog buvo reikalingas reprodukcinis vienetas.
Ir dar.Kartais neatsargiai pasakyti baisūs žodžiai realizuojami-ypač iš vyrų pusės.Pagyvenus kartu nepilnai metus dar ne viską apie žmogų žinai,nes per atstumą gali būti toks,koks nori-nors ir Velso princas... schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(mititėja @ 2012 08 06, 12:38)
Nesutinku, mano nuomone - labai svarbu.
Atsitiktinė pažintis yra viena, o tikslinis partnerio ieškojimas signalizuoja "noriu sukurti šeimą".

Net ir labai norėdama šeimos, nekurčiau jos su musulmonu. Mano bendradarbis musulmonas - daug keliavęs, labai liberalių pažiūrų vyriškis, atvirumo valandėlę yra pasakęs: niekada, jokia moteris nepakeis islamą išpažįstančio vyro mąstysenos. Moteris - daiktas, įrankis gimdyti vaikams. Jei kitatikė - tuo geriau, vadinasi ji krikščionių (suprask, priešų) nebegimdys.
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 14:45)
Susipažinom ten, kur dabar gyvenam. Abu pirkom.
O dar sakot, kad "niekada nebuvot linkus prie susipažinėjimų ir flirtavimų" - daugybė lietuvių moterų bėgtų neatsisukdamos.
Moralas ateities kartoms - nesipažindinkit parduotuvėje, nes tai, kad perkat toje parduotuvėje ir galbūt net tokį patį daiktą, visai negarantuoja, kad jūsų planai gyvenime - tokie patys. biggrin.gif
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 14:45)
Jis EU pilietybę turi.
Smagu, kad bent tai atkrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 06 rugpjūčio 2012 - 13:51
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 06, 13:43)
iš kur dabar tiek pagiežos tam (kad ir musulmonui) žmogui?

pagieža iš to, kad jis kelia tokius ultimatumus, dabar arba niekada. būtų tik mano valia, tai aš išvis dar kokius 3 metus vaikų neplanuočiau. bet padariau nuolaidą, ir nusileidau iki maždaug metų ( nuo dabar), o jam ir to pasirodė maža
dilema iš to ir kyla, ar mėginti suprasti jį, kad jam jau amžius ir jis nebegali laukt ir sutikt. ir taip galimai papult į pinkles blink.gif ar nenusileist ir išeit, bet prarast mylimą ar mylėtą žmogų ir nerti į nežinią.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 08 06, 14:47)
drinks_cheers.gif  Net ir labai norėdama šeimos, nekurčiau jos su musulmonu. Mano bendradarbis musulmonas - daug keliavęs, labai liberalių pažiūrų vyriškis, atvirumo valandėlę yra pasakęs: niekada, jokia moteris nepakeis islamą išpažįstančio vyro mąstysenos. Moteris - daiktas, įrankis gimdyti vaikams. Jei kitatikė - tuo geriau, vadinasi ji krikščionių (suprask, priešų) nebegimdys.
Aš ir be tokio pasakymo - nei kurčiau, nei kandidatūrą svarstyčiau. Bet žmonės (ir moterys) yra visokios ir kažkam tai priimtina. mirksiukas.gif

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 14:51)
dilema iš to ir kyla, ar mėginti suprasti jį, kad jam jau amžius ir jis nebegali laukt ir sutikt. ir taip galimai papult į pinkles  blink.gif  ar nenusileist ir išeit, bet prarast mylimą ar mylėtą žmogų ir nerti į nežinią.
Negi jūs iš tiesų tikite, kad jeigu dabar sutiktumėte gimdyti vaiką, tai viskas būtų "šokolade"? bigsmile.gif blink.gif

Tiesa, kiek tas "jam jau amžius"? Kai taip rašot, toks jausmas, kad jam kokie 50 metų. Tada kyla klausimas - kur jis iki šiol buvo, negi visos musulmonės nuotakos pasibaigė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 06 rugpjūčio 2012 - 13:56
QUOTE(mititėja @ 2012 08 06, 13:50)
O dar sakot, kad "niekada nebuvot linkus prie susipažinėjimų ir flirtavimų" - daugybė lietuvių moterų bėgtų neatsisukdamos.
Moralas ateities kartoms - nesipažindinkit parduotuvėje, nes tai, kad perkat toje parduotuvėje ir galbūt net tokį patį daiktą, visai negarantuoja, kad jūsų planai gyvenime - tokie patys.  biggrin.gif
Smagu, kad bent tai atkrenta.

o koks susipažinimo būdas garantuotų, kad gyvenimo planai bus tokie patys?

ne, jam ne 50. bet visi jo draugai ir broliai, net jaunesni, jau vaikų turi ir ne po vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 06 rugpjūčio 2012 - 13:58
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 06, 12:43)
O tai "Velso princas" reiškia turi laukti ir padėti "princesei" atsistoti ant kojų, kol "princesė" teiksis apsispręsti nori ji rimtų santykių ar nenori. Rezultatas ji pasakė kad dar nenori (nes kitaip supranta rimtų santykių sąvoką, nei žmogus pas kurį pati ir atvažiavo), ir gavo atsakymą, kad tuomet mums ne pakeliui, tai iš kur dabar tiek pagiežos tam (kad ir musulmonui) žmogui?

Nežinai, kad musulmonai - ne žmonės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 06, 14:43)
O tai "Velso princas" reiškia turi laukti ir padėti "princesei" atsistoti ant kojų, kol "princesė" teiksis apsispręsti nori ji rimtų santykių ar nenori. Rezultatas ji pasakė kad dar nenori (nes kitaip supranta rimtų santykių sąvoką, nei žmogus pas kurį pati ir atvažiavo), ir gavo atsakymą, kad tuomet mums ne pakeliui, tai iš kur dabar tiek pagiežos tam (kad ir musulmonui) žmogui?

kaip supratau,ji pilnai save išlaikė. Ir čia visai ne pagieža-tiesiog begalybė faktų,kuo baigiasi santykiai su musulmonais.Be abejo,yra išimčių. Vienetai.
Bet ar ne geriau,jei taip viskas ir baigėsi? Bent jau išvengta nelaimės. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 14:57)
o koks susipažinimo būdas garantuotų, kad gyvenimo planai bus tokie patys?
Garantuotų? lotuliukas.gif

QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 14:57)
ne, jam ne 50. bet visi jo draugai ir broliai, net jaunesni, jau vaikų turi ir ne po vieną.
Ok, tai "kas su juo negerai" (liaudiškai kalbant), kad visi - "jau", o jis - "dar ne"? Dažniausiai žmonės nesiparina, jeigu neturi kompleksų, nesilygiuoja "kaip visi".

QUOTE(lututė @ 2012 08 06, 14:57)
kaip supratau,ji pilnai save išlaikė.
Aš kitaip supratau. "Dalinosi beveik visom išlaidom" nėra tas pats, kas "pilnai save išlaikyti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 06 rugpjūčio 2012 - 14:02
QUOTE(mititėja @ 2012 08 06, 14:01)
Garantuotų?  lotuliukas.gif

čia buvo citata iš jūsų ankstesnės žinutės.

QUOTE(mititėja @ 2012 08 06, 14:01)

Aš kitaip supratau. "Dalinosi beveik visom išlaidom" nėra tas pats, kas "pilnai save išlaikyti".

nemokėjau už tokius dalykus, kaip nauji baldai arba palydovinė televizija pusei metų ar metams į priekį. o visa kita dalinomės. sau daiktus ir kokias smulkmenas namams pirkau pati ir nieko iš jo neprašiau. o ką jūsų manymu reiškia save išlaikyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 06 rugpjūčio 2012 - 14:09
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 13:51)
pagieža iš to, kad jis kelia tokius ultimatumus, dabar arba niekada. būtų tik mano valia, tai aš išvis dar kokius 3 metus vaikų neplanuočiau. bet padariau nuolaidą, ir nusileidau iki maždaug metų ( nuo dabar), o jam ir to pasirodė maža
dilema iš to ir kyla, ar mėginti suprasti jį, kad jam jau amžius ir jis nebegali laukt ir sutikt. ir taip galimai papult į pinkles  blink.gif  ar nenusileist ir išeit, bet prarast mylimą ar mylėtą žmogų ir nerti į nežinią.

O kas iš Jūsų tą valią atėmė, jei tik ne pačios noras, todėl nereikia taip "atrodyti" aukos pozicijoje - niekas už plaukų negriebė ir niekas į olą netempė. Jis išsakė savo poziciją, jums spręsti: netinka ir baigėsi santykiai. Tik iš kur toks nuskriaustosios vaidmuo: Jūs nieko neturėjote išskyrus savas iliuzijas (kaip ir jisai kas be ko), todėl ir praradimų čia ne per daugiausiai, o kad rizika pareikalauja kažko atsisakyti (darbo Lietuvoje), tai rizika yra visur ir visame, todėl dabar atrodote panaši į nelaimėjusio loterijos bilieto savininkę, kuri kaltina jums šitą bilietą pardavusį kiosko pardavėja. TIK TIEK. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 06, 13:08)
O kas iš Jūsų tą valią atėmė, jei tik ne pačios noras, todėl nereikia taip "atrodyti" aukos pozicijoje - niekas už plaukų negriebė ir niekas į olą netempė. Jis išsakė savo poziciją, jums spręsti: netinka ir baigėsi santykiai. Tik iš kur toks nuskriaustosios vaidmuo: Jūs nieko neturėjote išskyrus savas iliuzijas (kaip ir jisai kas be ko), todėl ir praradimų čia ne per daugiausiai, o kad rizika pareikalauja kažko atsisakyti (darbo Lietuvoje), tai rizika yra visur ir visame, todėl dabar atrodote panaši į nelaimėjusio loterijos bilieto savininkę, kuri kaltina jums šitą bilietą pardavusį kiosko pardavėja. TIK TIEK.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 15:03)
čia buvo citata iš jūsų ankstesnės žinutės.
Kažkaip net nepagalvojau, kad tokį pasakymą kas priimtų už rimtą. doh.gif doh.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 06, 15:08)
todėl dabar atrodote panaši į nelaimėjusio loterijos bilieto savininkę, kuri kaltina jums šitą bilietą pardavusį kiosko pardavėja. TIK TIEK.  biggrin.gif
Ne visai. Kaltina ne kioskininkę, o pažįstamą, su kuriuo susimetę po litą pirko bilietą. biggrin.gif
Atsakyti