QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 13:52)
tuos 3 metus kol dirbau Lietuvoj, jau su juo palaikiau santykius ir nuo pat pradžių turėjau progą ten lėkti. bet nelėkiau, nes norėjau pasižiūrėti, kas iš tų santykių išeis. kad nereikėtų mėtytis ( nors dabar vis tiek reikia)
Na ir? Tai tik įrodo, kad "apsižiūrėjote", ne daugiau. Juk kavalieriaus ne Lietuvoje ieškojote? Manau, kad daugeliui nė į "svarstytinų" kandidatų sąrašą netiktų musulmonas. Jums tiko. O susipažinote kaip? Tarptautinėje konferencijoje, ar internetu? 
ir gyvenau ne pas mamą, o nuomojamam bute. kiek vienišų 2n-mečių turi nuosavus butus Vilniuje?
Vadinasi, galite ir dabar nuomotis. Kodėl tad rašėte, kad neturite, kur grįžti? Nuomojami butai pasibaigė?Statistikos nepateiksiu, bet "beveik trisdešimtmečiai" dažniau turi, negu neturi.
be to, vaiko aš ir pati norėčiau. tik ne dabar. ir ne po 9 mėnesių.
Tai jau išsiaiškinom: jo ir jūsų gyvenimo planai nesutampa.QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 13:52)
ir kai negalvoju, apie tas baisybes, kurias jis man yra prišnekėjęs,
Jau geriau jūs apie tas baisybes galvokite, nes tai - irgi jo tikrasis veidas.QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 13:52)
tas vyras man vis dar yra brangus. ir negaliu net įsivaidzuot, kad jo nebebus mano gyvenime. 4 metai vis dėlto ilgas laiko tarpas. ir per tą laiką buvo daug gražių dienų. ir mano jausmų skalėj, toks išsiskyrimas būtų lygus artimo žmogaus mirčiai. kai buvo buvo šalia ir viena diena bac - nėra. o apie jokį kitą vyrą šalia savęs net pagalvot nenoriu.
taigi finansinė pusė čia ne svarbiausia. tik dabar dėl jos panika. nuo mokyklos baigimo iki šio rudens gyvenau ne "pas kažką", o daugiau ar mažiau savarankiškai. taigi ir dabar išgyvenčiau. bet ne tik čia problema slypi. o viskas kartu sudėjus.
Valio, vadinasi problemą galime supaprastinti - nubraukti "svetimoj šaly".taigi finansinė pusė čia ne svarbiausia. tik dabar dėl jos panika. nuo mokyklos baigimo iki šio rudens gyvenau ne "pas kažką", o daugiau ar mažiau savarankiškai. taigi ir dabar išgyvenčiau. bet ne tik čia problema slypi. o viskas kartu sudėjus.
Suprantu, kad patiriate išsiskyrimo skausmą. Nežinau, ar paguos, bet ne jūs pirma, ne jūs paskutinė, ir visos išgyvena, kad ir kaip sunku būtų, ir dažnai vėliau juokiasi prisiminusios.