QUOTE(sauleleee_ @ 2012 08 06, 20:59)
Kazkaip tamsuoliskai jus cia diskutuojat,musulmonas musulomas, baubas boze boze. As pazistu daug musulmonu,moteru,vyru,ir visokiu yra tikrai,ir geru ir fanatisku. Net neaisku autores vyras kurios salies musulmonas.Nereikia taip bendrai susistemint Saudo arabijos,Afganistano musulmonu su kokiu Azerbaijanu ar Turkija, nes skirias kaip diena nuo nakties

autore normaliai pasakykit kurios salies musulmonas jusiskis?
iš Arabų pusiąsalio. bet ne Saudo Arabijos. mažos šalies
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 08 06, 21:10)
kad jis nemyli jusu, ka cia ir spresti. Liudna, bet esat jam reikalinga kaip inkubatorius, juk net pats sako, kad ras kita, kuri jam gimdys

O jei jus jam nusileisit, tada jau viskas bus tik jo valioj. O jei kas ir veliau tarp jusu negero atsitiks(skyrybos pvz.), tai nei nesvajokit, kad galesit vaika augint ar bent matyt.
man irgi taip atrodo. jis sako, kad myli. už tai ir yra su manim iki šiol. bet pasak jo, vien meilės neužtenka. jam reikia šeimos. jis nori matyt, kaip jo vaikas auga. kad jam patinka vaikai, tai pastebėjau jau per pirmus pasimatymus. nors aš tada vaikų iš viso net nenorėjau, ir buvau tai jam pasakius. kai kalba telefonu su savo broliais arba draugais, tai dar jų vaikus prie telefono prisikviečia kelias minutes pakalbėti. todėl kartais ir manau, kad jis tikrai nebegali sulaukt to vaiko ir būtų labai geras tėtis..