Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko. Vieną, svetimoj šaly

QUOTE(mititėja @ 2012 08 06, 16:51)
Na taip, daug priežasčių ir gerų norų...

nevažiavom, nes aš norėjau važiuot tik žiemą.
Atsakyti
Ar esat istekejusi?Ar esate priemusi islama?Ar turite artimu draugiu musulmoniu, bet ne jo giminaiciu su kuriom galetute pasikalbeti,padiskutuoti?Kiek metu jis gyvena sioje salyje?Ar deramai laikosi savo salies paprociu ir tradiciju,ar jus tai domina,ar priimtina?
Atsakyti
QUOTE(Slinky-malinky @ 2012 08 06, 19:03)
Ar esat istekejusi?Ar esate priemusi islama?Ar turite artimu draugiu musulmoniu, bet ne jo giminaiciu su kuriom galetute pasikalbeti,padiskutuoti?Kiek metu jis gyvena sioje salyje?Ar deramai laikosi savo salies paprociu ir tradiciju,ar jus tai domina,ar priimtina?

esam susituokę tik musulmoniškai. metus ir 3 mėn. bet santuoka neregistruota. draugių musulmonių neturiu. išvis ten draugių neturiu. turiu 1 pažįstamą musulmonę, bet jai tik 20 ir ji iš Bangladešo, o tai labai skirtinga kultūra.
jis čia gyvena 13 ar 14 metų
Atsakyti
Kazkaip tamsuoliskai jus cia diskutuojat,musulmonas musulomas, baubas boze boze. As pazistu daug musulmonu,moteru,vyru,ir visokiu yra tikrai,ir geru ir fanatisku. Net neaisku autores vyras kurios salies musulmonas.Nereikia taip bendrai susistemint Saudo arabijos,Afganistano musulmonu su kokiu Azerbaijanu ar Turkija, nes skirias kaip diena nuo nakties doh.gif autore normaliai pasakykit kurios salies musulmonas jusiskis?
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 02:27)

kad jis nemyli jusu, ka cia ir spresti. Liudna, bet esat jam reikalinga kaip inkubatorius, juk net pats sako, kad ras kita, kuri jam gimdys doh.gif O jei jus jam nusileisit, tada jau viskas bus tik jo valioj. O jei kas ir veliau tarp jusu negero atsitiks(skyrybos pvz.), tai nei nesvajokit, kad galesit vaika augint ar bent matyt.
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 08 06, 20:59)
Kazkaip tamsuoliskai jus cia diskutuojat,musulmonas musulomas, baubas boze boze. As pazistu daug musulmonu,moteru,vyru,ir visokiu yra tikrai,ir geru ir fanatisku. Net neaisku autores vyras kurios salies musulmonas.Nereikia taip bendrai susistemint Saudo arabijos,Afganistano musulmonu su kokiu Azerbaijanu ar Turkija, nes skirias kaip diena nuo nakties  doh.gif autore normaliai pasakykit kurios salies musulmonas jusiskis?

iš Arabų pusiąsalio. bet ne Saudo Arabijos. mažos šalies
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 08 06, 21:10)
kad jis nemyli jusu, ka cia ir spresti. Liudna, bet esat jam reikalinga kaip inkubatorius, juk net pats sako, kad ras kita, kuri jam gimdys doh.gif O jei jus jam nusileisit, tada jau viskas bus tik jo valioj. O jei kas ir veliau tarp jusu negero atsitiks(skyrybos pvz.), tai nei nesvajokit, kad galesit vaika augint ar bent matyt.

man irgi taip atrodo. jis sako, kad myli. už tai ir yra su manim iki šiol. bet pasak jo, vien meilės neužtenka. jam reikia šeimos. jis nori matyt, kaip jo vaikas auga. kad jam patinka vaikai, tai pastebėjau jau per pirmus pasimatymus. nors aš tada vaikų iš viso net nenorėjau, ir buvau tai jam pasakius. kai kalba telefonu su savo broliais arba draugais, tai dar jų vaikus prie telefono prisikviečia kelias minutes pakalbėti. todėl kartais ir manau, kad jis tikrai nebegali sulaukt to vaiko ir būtų labai geras tėtis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 06 rugpjūčio 2012 - 21:27
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 22:27)
todėl kartais ir manau, kad jis tikrai nebegali sulaukt to vaiko ir būtų labai geras tėtis..

Gal ir butu geras tetis,ber ar butu geras vyras zmonai,cia visai skirtingi dalykai...
O kodel neiteisinot civilines santuokos?
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 19:27)
iš Arabų pusiąsalio. bet ne Saudo Arabijos. mažos šalies

Tai sakykit gi normaliai is kur,ar speliot dabar? Kataras koks? Nu nesvarbu, bet ten tokie religiniai daugiau. Neskubeciau kurt seimos Jusu vietoj. Aisku,pas tevus i JAE nuvykt ,tai ne iki balbieriskio pavaziuot. Dar pagalvokit ar noretumet tokiu uosviu religiniu,apsidangsciusiu? Viena drauge kai nuvaziuoja i vyro gimtine,tai gauna psichologine trauma vien nuo tu skarotu,prisidangsciusiu juodais dangalais moteru..kur tik akys matosi. Aisku,sunku skirtis ir pan,bet meile greit praeina ir lieka GYVENIMAS. Pagalvokit... O ko jis ten i skandinavija atsibelde? Nesupratau,susituoke tik religiskai,o civiliskai kodel ne? Tuokiantis civiliskai pvz LT,jums reiketu visus dokus pristatyti jo salies ambasadai,kad perduotu `namo`,nes kitaip Jusu santuoka negaliojanti. Nu kazkas panasaus..zodziu vaiku dar nera,dar nevelu...bet nuosirdziai patarsiu-nesivelkit... nu grazios tos rudos akys,juodi plaukai, bet ar verta?
Atsakyti
Nu jau ir uzsipuolet... Lyg lietuviu nera kurie visais budais bandytu ikalbet zmona vaika tureti??? O musulmonu tai tikrai visokiu buna, esu sutikusi seima kurie anglijoje gyvena, angle ir arabas, vaikai ne musulmonai, tipo paauge pasirinks religija, abu geras pareigas uzima, nu visiskai normalus zmones, nu nieko neprikibsi. Sunku pasakyt koks jusiskis. Ir tik jus ta zinote. Jeigu tikrai viskas ok... Tiesiog siulau nuosirdziai pasikalbeti, motyvuoti savo pozicija, o jei jam vaiku tureti svarbiau nei santykiai su jumis, tai teks pasukti skirtingais keliais. Elementari skyrybu priezastis- nesutapo poziuriai...

O tos diskusijos apie baldus ir pan mane prajuokino... musu bute mb baldai, trbt reiks pinigus uz juos duoti, o tai isnaudoju doh.gif
Atsakyti
jis yra EU pilietis, tai dėl santuokos sudarymo formalumų nebūtų. turiu tą popierių iš mečetės, kuris tolygus popieriui iš bažnyčios. nunešus į civ. metrikaciją, būtų užregistruota. neregistravom, nes aš tuo metu gyvenau LT, o jis ten. o vėliau aš jau nebenorėjau, nes pagalvojau, kad jeigu gimtų vaikais oficialiai ne santuokoj, tai jis mažiau turėtų teisių į jį. be to, "nesutapus charakteriams", lengviau išsivaikščiot.
jis turi tik motiną, tėvas miręs. ten gimtinėj jie rengiasi tradiciškai. o jis europietiškai.

o lietuviai vyrai ultimatumų nereiškia? pvz girdėjau iš vienos draugės, kad vyras prieš tuokiantis liepė imt jo pavardę, arba nebus jokių vestuvių. blink.gif
niekada nebuvau su lietuviu iki tokių santykių priėjus, tai nežinau, kokie jie, negaliu palygit, tai ir nežinau, ar šitas maniškis tikras pašlemėkas, ar vidutinis vyras
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 08 06, 19:29)
esam susituokę tik musulmoniškai. metus ir 3 mėn. bet santuoka neregistruota. draugių musulmonių neturiu. išvis ten draugių neturiu. turiu 1 pažįstamą musulmonę, bet jai tik 20 ir ji iš Bangladešo, o tai labai skirtinga kultūra.
jis čia gyvena 13  ar 14 metų

Kartu gyvenat maziau, nei metus, o susituoke musulmoniskai esat jau metai ir 3 menesiai. Vadinasi, istekejot tik pabendravus internetu??? Tokiu atveju galiu tik palinguoti galva, gal dar pirsta prie smilkinio pasukioti ir atsidusti, kad nuo durnumo vaistu, deja, dar nera.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 08 07, 02:19)
Kartu gyvenat maziau, nei metus, o susituoke musulmoniskai esat jau metai ir 3 menesiai. Vadinasi, istekejot tik pabendravus internetu??? Tokiu atveju galiu tik palinguoti galva, gal dar pirsta prie smilkinio pasukioti ir atsidusti, kad nuo durnumo vaistu, deja, dar nera.

thumbup.gif
Atsakyti