Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis - šeimai ir vaikams draugiškas miestas

QUOTE(Loxxy @ 2013 07 23, 14:22)
Sveikos mergaitės,

turiu kvailą klausymą, o užklausimus dėl butų nuomos Venspilyje savininkams kuria kalba rašot?

mes raseme anglu (ir dar apacioje rusu) kalba. O paskui jau kuria kalba atrasydavo, ta toliau ir bendraudavome
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

turiu kvailą klausymą, o užklausimus dėl butų nuomos Venspilyje savininkams kuria kalba rašot?

aš rusiškai rašyti nemoku, tai rašiau angliškai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2013 07 23, 13:28)
mes raseme anglu (ir dar apacioje rusu) kalba. O paskui jau kuria kalba atrasydavo, ta  toliau ir bendraudavome

QUOTE(trixy @ 2013 07 23, 13:30)
aš rusiškai rašyti nemoku, tai rašiau angliškai smile.gif.

Ačiū mergaitės už atsakymą.
Ir aš matyt dvikalbe rašysiu biggrin.gif
Trixy, as irgi surinkti tekstą rusų kalba tingėčiau vargti, bet gi visagalis google vertėjas bigsmile.gif , tik sutikrinu, ar klaidų neprivėlė, tai vos kelis pataisymus pasidarau.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Аš visiems rašiau rusų kalba ir visi rusų kalba atrašė. Tiesiog pasirašiau tekstą ir visiems vienodą išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 07 23, 14:34)
Ir aš matyt dvikalbe rašysiu  biggrin.gif
Trixy, as irgi surinkti tekstą rusų kalba tingėčiau vargti, bet gi visagalis google vertėjas  bigsmile.gif , tik sutikrinu, ar klaidų neprivėlė, tai vos kelis pataisymus pasidarau.

Nevarkit su tuo google. Rusiškus zodzius rašom lietuviškom raidėm - susikalbam. Latviai atrašo lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 07 23, 14:34)
Ir aš matyt dvikalbe rašysiu  biggrin.gif
Trixy, as irgi surinkti tekstą rusų kalba tingėčiau vargti, bet gi visagalis google vertėjas  bigsmile.gif , tik sutikrinu, ar klaidų neprivėlė, tai vos kelis pataisymus pasidarau.

Kad man be problemų atsakė angliškai, visi kam rašiau smile.gif
Atsakyti
Dėl didelių apimčių, pasų skubos tvarka (per vieną dieną) laikinai negamina.
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2013 07 22, 12:08)
niu nezinau, as tai nesimaudziau  biggrin.gif vandens tempa buvo 17, o paskutine diena, t.y.vakar 14...drasuoliu irgi labai mazai buvo  biggrin.gif

Ar gali taip skirtis nuo Šventosios ir Melnragės? Mes buvome prieš savaitę, tai virš 20 laipsnių buvo vanduo, nereikėjo nei pratintis, neišlipdavai ilgiausiai.
Papildyta:
O kiek kainuoja pinigų gryninimas iš SEB bankomato?
Atsakyti
galimi pasu padarymai per viena diena, ir nesvarbu, kad ju kruvis dabar didelis. sestadieni teko bendrauti su migracijos tarnybos darbuotojomis, tai sestadieni uzsake, vakar jau buvo pagamintas pasas.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 07 23, 21:56)
O kiek kainuoja pinigų gryninimas iš SEB bankomato?

papildomai neima jokio mokescio bankomatai, keicia tos dienos kursu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 07 23, 21:56)
Ar gali taip skirtis nuo Šventosios ir Melnragės? Mes buvome prieš savaitę, tai virš 20 laipsnių buvo vanduo, nereikėjo nei pratintis, neišlipdavai ilgiausiai.

Gali gali. Net Smiltynėje ir Melnragėje, būna, keliais laipsniais (juntamai) skiriasi. Arba toje pačioje Melnragėje per vieną naktį temperatūra daugiau nei 5 laipsniais nukrinta. Čia gi pilna srovių Baltija...

Jeigu iš SEB gryninies su lietuviška SEB kortele, tai moki už išgryninimą kaip Lietuvoje, tik kad bankas Tavo sumą dar savo kursu (kuris, tiesa, dažnai net palankesnis nei vietinėse keityklose) konvertuoja į latus.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2013 07 24, 07:37)
galimi pasu padarymai per viena diena, ir nesvarbu, kad ju kruvis dabar didelis. sestadieni teko bendrauti su migracijos tarnybos darbuotojomis, tai sestadieni uzsake, vakar jau buvo pagamintas pasas.

Aš tokią infoemaciją perskaičiau migracijos tarnybos psl.

QUOTE(dzhina @ 2013 07 24, 08:27)
papildomai neima jokio mokescio bankomatai, keicia tos dienos kursu 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Baltike @ 2013 07 24, 08:34)
Gali gali. Net Smiltynėje ir Melnragėje, būna, keliais laipsniais (juntamai) skiriasi. Arba toje pačioje Melnragėje per vieną naktį temperatūra daugiau nei 5 laipsniais nukrinta. Čia gi pilna srovių Baltija...

Jeigu iš SEB gryninies su lietuviška SEB kortele, tai moki už išgryninimą kaip Lietuvoje, tik kad bankas Tavo sumą dar savo kursu (kuris, tiesa, dažnai net palankesnis nei vietinėse keityklose) konvertuoja į latus.

4u.gif
Atsakyti
Gal kuri matė šiuos apartamentus gyvai?
http://www.visitvent...18/?category=34
Ir gal pažystančios Ventspilį pakomentuos jų dislokaciją?
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti