Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis - šeimai ir vaikams draugiškas miestas

QUOTE(rutukas @ 2012 08 09, 11:41)
Busim tuo paciu metu  smile.gif tai vadinasi ne tik musu neprase avanso thumbup.gif
Del atsaukimo nezinau cia, kitur skaiciau, kad pries 5 dienas kazkur

smagu thumbup.gif
aš tai palauksiu iki kokios 15 d, tada jei praneš labai daug lietaus tai nevažiuosim unsure.gif , nes mūsų paaugliai ir mažius mirs iš nuobodulio lotuliukas.gif Jiems reikia saulės ir vandens smile.gif
O jūs kur užsisakėt? mes Alėja I
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 08 09, 11:49)
smagu  thumbup.gif
aš tai palauksiu iki kokios 15 d, tada jei praneš labai daug lietaus tai nevažiuosim  unsure.gif , nes mūsų paaugliai ir mažius mirs iš nuobodulio  lotuliukas.gif  Jiems reikia saulės ir vandens smile.gif
O jūs kur užsisakėt? mes Alėja I

Mes irgi Aleja I. Vaziuosim manau bet kokiu atveju, rasim ka veiti gal. Nebent jau uraganus pranestu smile.gif
Atsakyti
O aš neatsispausdinau patvirtinimo g.gif , kažin ar nebus problemų ?
O ten kažin ar duoda kaldras ir pagalves ? bigsmile.gif ar už jas atskirai mokėt?
Kažin ar ten bus galima išsikept lauke kokių dešrelių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antrakartmamyte: 09 rugpjūčio 2012 - 13:02
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 08 09, 14:01)
O aš neatsispausdinau patvirtinimo  g.gif , kažin ar nebus problemų ?
O ten kažin ar duoda kaldras ir pagalves ?  bigsmile.gif  ar už jas atskirai mokėt?
Kažin ar ten bus galima išsikept lauke kokių dešrelių?  ax.gif

Manau kaldras ir pagalves duoda, o uz uzvalkalus kazkiek reiks damoketi. Man idomu kokie indai ten yra ax.gif
Atsakyti
aš manau prieš važiuojant skambinsiuosi, nors ir trumpai būsim, bet šeima juk pavalganti lotuliukas.gif reiks apie indus pasidomėt. jei anksčiau sužinosit ką, duokit žinią ir man bigsmile.gif
Atsakyti
Del indu as skambindama teiravausi, tai sake, kad bus galima issinuomot.. tai kaip supratau nameliuose ju nera. Mes irgi Aleja I nuomavom, mes 17 diena griztam, rytoj isvaziuojam, tai grizus papasakosiu, ko ten yra, ko nera is tikruju wink.gif
Atsakyti
Jus pradejot apie indus sneket, nutariau pasiziureti ar viskas gerai ilindau i bookinga-savo uzsakyma.Ziuriu atsirado atsiliepimai.Uzsakynejau kambari su mini virtuvele, saldytuvu,wc ir dusu.Pasirodo kambaryje yra tik wc , dusas ir kampelis kur stovi virdulis doh.gif ,saldytuvas bendroj erdvei, o as cia savo maista vezt noriu, el. plyteles isvis nera doh.gif tik mikrobange.Zodziu teks el. plytele pirkt, savo puodus vezt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2012 08 09, 15:31)
Del indu as skambindama teiravausi, tai sake, kad bus galima issinuomot.. tai kaip supratau nameliuose ju nera. Mes irgi Aleja I nuomavom, mes 17 diena griztam, rytoj isvaziuojam, tai grizus papasakosiu, ko ten yra, ko nera is tikruju wink.gif

Labai lauksim ziniu mirksiukas.gif

QUOTE(evemaska @ 2012 08 09, 15:54)
Jus pradejot apie indus  sneket, nutariau pasiziureti ar viskas gerai ilindau i bookinga-savo uzsakyma.Ziuriu atsirado atsiliepimai.Uzsakynejau kambari su mini virtuvele, saldytuvu,wc ir dusu.Pasirodo kambaryje yra tik wc , dusas ir kampelis kur stovi virdulis  doh.gif ,saldytuvas bendroj erdvei, o as cia savo maista vezt noriu, el. plyteles isvis nera  doh.gif  tik mikrobange.Zodziu teks el. plytele pirkt, savo puodus vezt  doh.gif

O koki nameli uzsisakinejot?
Atsakyti
QUOTE(rutukas @ 2012 08 09, 16:17)
Labai lauksim ziniu  mirksiukas.gif
O koki nameli uzsisakinejot?

http://www.booking.c...s-maija.lt.html
Zodziu, skambinau pagal skelbimus, kur nuomoja butus, tik nuo 20 atsilaisvina,na nieko bus daugiau prikrauta masina...svarbiausiai kad oras geras butu 4u.gif
Atsakyti
del kempingo tai va radau kainas:
A set of bed linen - During the stay - LVL 1.50
Transformable bed - 1 day and night - LVL 6.00
Garden furniture - 1 day and night - LVL 3.00
Washing machine - 1 time - LVL 3.00
TV rent - 1 day and night - LVL 3.00
Shed rent - from 2 hours - from LVL 6.00
Pets - LVL 0.50
Keeping road transport in the territory of Camping - 1 day and night - LVL 2.00

daugiau nieko nera, tai taip lieka neaisku su tais virtuves indais.. na, teks laukt manes griztant, o mes isidesim koki puodeli, del visa ko biggrin.gif
Atsakyti
Labai idomu butu suzinoti, del kainu, ar kainos ten normalios smile.gif
Mes vykstam 13 d. tai labai aktualu maisto kainos, kadangi maitinimu reikes rupintis patiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gab10 @ 2012 08 09, 17:36)
Labai idomu butu suzinoti, del kainu, ar kainos ten normalios  smile.gif
Mes vykstam 13 d. tai labai aktualu maisto kainos, kadangi maitinimu reikes rupintis patiems  smile.gif

kainos praktiskai tos pacios, nedaug brangiau, kiek pamenu, kad kava brangesne ten ax.gif
Atsakyti