QUOTE(raimukas84 @ 2012 08 21, 20:46)
na va, manoji kiek vyresne, o tokiu visokiu gagau dar napazysta   

kaip reikalai su sveikata?
.........................................................................
o del B, tai normalu pasipykti, ar jau kas rimciau?

kaip reikalai su sveikata?
.........................................................................
o del B, tai normalu pasipykti, ar jau kas rimciau?
aha maniskiui irgi beveik keturi,bet tokiu "dievuku" neturi,muzika klauso visokia
 Nors labai patinka "spidermanas",ne tiek filmukas,kiek pats veikejas ir torto gimtadieniui uzsiprase su "spidermanu",manau busiim LT tuo metu,reikes Julioske samdytis
 Nors labai patinka "spidermanas",ne tiek filmukas,kiek pats veikejas ir torto gimtadieniui uzsiprase su "spidermanu",manau busiim LT tuo metu,reikes Julioske samdytis  
................................................................................
O del B,tai viskas kaip ir gerai,nors, meluoju, nera gerai,dabar tai nieko,bet zinau,kad viena diena pabos man tokie santykiai,o jie yra tokie,kad gyvenam atskirus gyvenimus ir susitinkam tik vakare lovoj,na kartais ir nuveikiam ka kartu,bet tos veiklos iniaciatore visada bunu as
 Na,is dalies dziaugiuos,kad pati kiek pasikeiciau,nebesilaikau tiek jo issikibus,daugiau laiko saviem interesams,draugems skiriu...o del vaiku,tai pagalvoju,kad B man,tiesa sakant,nepatinka kaip tevas
 Na,is dalies dziaugiuos,kad pati kiek pasikeiciau,nebesilaikau tiek jo issikibus,daugiau laiko saviem interesams,draugems skiriu...o del vaiku,tai pagalvoju,kad B man,tiesa sakant,nepatinka kaip tevas   Na myli jis tuos vaikus,pergyvena labai del ju,bet labai jau viska per materializmo prizme matuoja,vos ne kuo geresnes dovanas perki,tuo labiau vaikus myli
  Na myli jis tuos vaikus,pergyvena labai del ju,bet labai jau viska per materializmo prizme matuoja,vos ne kuo geresnes dovanas perki,tuo labiau vaikus myli  O uzsiemu jo vaikas daugiau as,nei jis pats...paskutinis pvz.ziurejau vaikus diena,kai jis dirba,tai dave pinigu,sako nulekit i miesta,i kokia kavinuke,o as po darbo prisijungsiu,o bet taciau po darbo buvo labai jau "pavarges",tai teko man su vaikais vienai ir likti
 O uzsiemu jo vaikas daugiau as,nei jis pats...paskutinis pvz.ziurejau vaikus diena,kai jis dirba,tai dave pinigu,sako nulekit i miesta,i kokia kavinuke,o as po darbo prisijungsiu,o bet taciau po darbo buvo labai jau "pavarges",tai teko man su vaikais vienai ir likti   Tai va pagalvoju,jei jau dabar tokie dalykai dedas,kas butu su bendru  vaiku, is viso nebeliktu teises i laika sau
 Tai va pagalvoju,jei jau dabar tokie dalykai dedas,kas butu su bendru  vaiku, is viso nebeliktu teises i laika sau  
 Ech,kap issiliejau