Julioške,širdie,gailiu tavęs.Nu bet tas pijokas.
 Tavo širdis didelė,kaip subinė.
 Tavo širdis didelė,kaip subinė.   
   Nepyk,čia ne apie figūrą,čia apie širdies dydį.O rankelės tavo auksinės.
 Nepyk,čia ne apie figūrą,čia apie širdies dydį.O rankelės tavo auksinės.   Ant pastolių,pati viena.
 Ant pastolių,pati viena.   
   Medalį tau.
 Medalį tau. 

O buvo tėvo pažįstamas - kaip ir patikimas pasirodė. Pinigus jam davė, nes jis dažus ir kt. priemones pirko - mama gi nieko neišmano. Po to ir į policiją kreipėsi, bet ji nieko negalėjo jai padėt, nes nei sutarties ji su tuo meistru buvo surašius, nei ką. Net išmušt iš jo nelabai pavykę būtų, nes jis bedarbis - tuos pinigus jau seniai pragėręs. Nors aš tai dar būčiau kovojus, sakiau mamai ir tėvui - darom tą, aną, bet tie nuleido rankas ir sakė man nesikišt. Tai ir nebesikišau. Bet po tokių dalykų išmoksti žmogus, kad pradžioj darbas turi būti padarytas, o jau tik tada apmokėjimas už jį - ir jokių ten avansiukų.
 O buvo tėvo pažįstamas - kaip ir patikimas pasirodė. Pinigus jam davė, nes jis dažus ir kt. priemones pirko - mama gi nieko neišmano. Po to ir į policiją kreipėsi, bet ji nieko negalėjo jai padėt, nes nei sutarties ji su tuo meistru buvo surašius, nei ką. Net išmušt iš jo nelabai pavykę būtų, nes jis bedarbis - tuos pinigus jau seniai pragėręs. Nors aš tai dar būčiau kovojus, sakiau mamai ir tėvui - darom tą, aną, bet tie nuleido rankas ir sakė man nesikišt. Tai ir nebesikišau. Bet po tokių dalykų išmoksti žmogus, kad pradžioj darbas turi būti padarytas, o jau tik tada apmokėjimas už jį - ir jokių ten avansiukų.

Valiooooo
  Valiooooo  

Iš patirties sakau.
 Iš patirties sakau.   

as ne
  as ne   daviau bandomaji, jis nesistenge va ir esu viena
  daviau bandomaji, jis nesistenge va ir esu viena    Nu nivazna cia jos pasirinkimas...tik toks ispudis, kad jai patinka kankintis, save sati, nervintis del kazkokio.... ai zodziu...man matyt pms
  Nu nivazna cia jos pasirinkimas...tik toks ispudis, kad jai patinka kankintis, save sati, nervintis del kazkokio.... ai zodziu...man matyt pms   

Išnaudotoja.Ir dar kokį pusvalandį gainiojo jį po kiemą ir vis varė english-ulish kalba.
 Išnaudotoja.Ir dar kokį pusvalandį gainiojo jį po kiemą ir vis varė english-ulish kalba.   Žmogus džiaugiasi,kad jo dukra dar nekalba.
 Žmogus džiaugiasi,kad jo dukra dar nekalba. 

Prajuokino
 Prajuokino 
 as jau susibiesinau is to savo dosnumo patekau i idiotiska padeti... tie gi mano statybininkai vel nepasirode, paskambinau ir liepiau ruosti man grazinti pinigus....
 as jau susibiesinau is to savo dosnumo patekau i idiotiska padeti... tie gi mano statybininkai vel nepasirode, paskambinau ir liepiau ruosti man grazinti pinigus....  Tikiuosi atgausi pinigus...
 Tikiuosi atgausi pinigus... 

ten palei virsu tai ner labai smagu, reiktu ilgesniu kopeciu, bet gerai ir tai ka turiu
 ten palei virsu tai ner labai smagu, reiktu ilgesniu kopeciu, bet gerai ir tai ka turiu 

blyn ir ko ir "fainas" gyvenimas, kuriuo galima dziaugtis...
  blyn ir ko ir "fainas" gyvenimas, kuriuo galima dziaugtis...  

Z.Jlabai graziai atrodot kartu
 Z.Jlabai graziai atrodot kartu 
 nors siaip nemegstu gyvunu namuose,bet toki mielai priglausciau
 nors siaip nemegstu gyvunu namuose,bet toki mielai priglausciau