Julioške,širdie,gailiu tavęs.Nu bet tas pijokas.
Labas rytas!
Tavo širdis didelė,kaip subinė.
Nepyk,čia ne apie figūrą,čia apie širdies dydį.O rankelės tavo auksinės.
Ant pastolių,pati viena.
Medalį tau.
Labas rytas, Julioskei kantrybes su pijokais
Mano kudikis pavirto naujagimiu, kokio dar neturejau - pradejo keltis kas 1-2 nakti o ismiegodavo visa nakti pries tai
Mano kudikis pavirto naujagimiu, kokio dar neturejau - pradejo keltis kas 1-2 nakti o ismiegodavo visa nakti pries tai
Sveikos
Julioske, užjaučiu. Tikiuosi, pinigus atgausi. Mano mama kažkada irgi buvo ant panašaus "meistro" užsirovus. Tai ji jam apie 2 tūkst. padovanojo.
O buvo tėvo pažįstamas - kaip ir patikimas pasirodė. Pinigus jam davė, nes jis dažus ir kt. priemones pirko - mama gi nieko neišmano. Po to ir į policiją kreipėsi, bet ji nieko negalėjo jai padėt, nes nei sutarties ji su tuo meistru buvo surašius, nei ką. Net išmušt iš jo nelabai pavykę būtų, nes jis bedarbis - tuos pinigus jau seniai pragėręs. Nors aš tai dar būčiau kovojus, sakiau mamai ir tėvui - darom tą, aną, bet tie nuleido rankas ir sakė man nesikišt. Tai ir nebesikišau. Bet po tokių dalykų išmoksti žmogus, kad pradžioj darbas turi būti padarytas, o jau tik tada apmokėjimas už jį - ir jokių ten avansiukų.
Julioske, užjaučiu. Tikiuosi, pinigus atgausi. Mano mama kažkada irgi buvo ant panašaus "meistro" užsirovus. Tai ji jam apie 2 tūkst. padovanojo.
Ahoy, cia as - bebras
Niekur as nepradingau, tik darbu nemazai, o ir tevu sode savaitgali buvau, kur ner interneto. Va, pasiteisinau
O siaip nieko pas mane naujo nevyksta - jokiu briedziu anei elniu nevodiatsa u menia, ir ramu uztat
Ai, as gi varau sekmadieni i Malta
Valiooooo 
Įmečiau fotkių paveizėt...
Niekur as nepradingau, tik darbu nemazai, o ir tevu sode savaitgali buvau, kur ner interneto. Va, pasiteisinau
O siaip nieko pas mane naujo nevyksta - jokiu briedziu anei elniu nevodiatsa u menia, ir ramu uztat
Ai, as gi varau sekmadieni i Malta
Įmečiau fotkių paveizėt...
QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 20, 14:42)
Mano mama irgi planuoja i Malta vaziuot, tik nezino dar kaip cia mane palikt su vaiku, suniu ir 2 katem
O Daluze tu visa i mama panasi
QUOTE(Skierkute @ 2012 08 20, 12:32)
welcome to the real world
QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 20, 16:42)
su kuo varai?
-----
paveizejau, labai fainos foto, kaip ir Z.J.
Skierkute,tokia jau mamų dalia.Nesijaudink,išaugs tą kėlimąsi.Kokių 2 metukų kelsis 6 ryto savaitgaliais,o kai i darželį reikės,tai iš lovos vos išlupsi 8 val.
Iš patirties sakau.
Daluže,a galima kitai vasarai tavo sodą rezervuot savatikei atostogų,nu man ten ramybės oazė atrodo.
Daluže,a galima kitai vasarai tavo sodą rezervuot savatikei atostogų,nu man ten ramybės oazė atrodo.
QUOTE(raimukas84 @ 2012 08 20, 15:47)
su kuo varai?
Su sese varau ir dar sesers drauge su vyru, jaunavedziai, tskant. Atsvenciam vestuves ju penktadieni, sestadieni pagiriojames ir sekmadieni skrendam. Tai jaunavedziai medaus menesi sves, o mes su sese svesim seses trisdesimtmeti
QUOTE(Upjora @ 2012 08 20, 16:49)
Manau drasiai galima
merginos pasirodau ka isdirbineju
ten palei virsu tai ner labai smagu, reiktu ilgesniu kopeciu, bet gerai ir tai ka turiu 
Ahoj mergai...as "dziaugiuos" savo eilinemis dienomis "rojuj" .... Pukitukas pirma diena nuejo i darza siandien ir ka sau manot...grizo su 38
blyn ir ko ir "fainas" gyvenimas, kuriuo galima dziaugtis...
Daluže,ačiū.
Julioške,tu nenormali,tokiam aukštyje.
Pūkita,nu jprst,
kame reikals?Jam gal stresas ten eit?
Julioške,tu nenormali,tokiam aukštyje.
Pūkita,nu jprst,
Laba,mamukai
Ir siaip del atlaidumo,tai juk atleidziam uz vienokius ar kitokius poelgius,jei stengiasi,o cia jau grynai aasmenybe problematiska yra
Papildyta:
Prajuokino 
Papildyta:
Nu blyn
Tikiuosi atgausi pinigus...
Papildyta:
Pavydziu belenkaip

Papildyta:
Nu maaldiec motera,bet as,saugumo sumetimais,nedrisciau tokiam auksty
Papildyta:
O kitu simptomu nera?Maniskiui irgi uzvakar buvo sukilus temperatura ne is sio ne is to,bet praejo ir toliau kaip niekur nieko
Papildyta:
Nuotrakos visu
Z.Jlabai graziai atrodot kartu 
Annomio katinuka isimylejau
nors siaip nemegstu gyvunu namuose,bet toki mielai priglausciau 
Papildyta:
As irgi,kaip Puupi sukaupiau jegas ir pas stomatologa uzsirasiau,tik dabar baime,kad i banrota iseisiu su musiskiu ikainiais
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 08 18, 07:05)
Ir nesutinku su kazkurios pasakymu, kad "dauguma atleidom ir ne karta"...
as ne
daviau bandomaji, jis nesistenge va ir esu viena
Nu nivazna cia jos pasirinkimas...tik toks ispudis, kad jai patinka kankintis, save sati, nervintis del kazkokio.... ai zodziu...man matyt pms
Ir siaip del atlaidumo,tai juk atleidziam uz vienokius ar kitokius poelgius,jei stengiasi,o cia jau grynai aasmenybe problematiska yra
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2012 08 19, 15:41)
Staska nagla kokia-kaimynas davė jai morkų,agurką,burokėlių iš daržo,o ta-`where is potatoes`
Išnaudotoja.Ir dar kokį pusvalandį gainiojo jį po kiemą ir vis varė english-ulish kalba.
Žmogus džiaugiasi,kad jo dukra dar nekalba. 
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2012 08 19, 19:05)
privet
as jau susibiesinau is to savo dosnumo patekau i idiotiska padeti... tie gi mano statybininkai vel nepasirode, paskambinau ir liepiau ruosti man grazinti pinigus....
Nu blyn
Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 20, 12:42)
Pavydziu belenkaip
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2012 08 20, 18:35)
merginos pasirodau ka isdirbineju
ten palei virsu tai ner labai smagu, reiktu ilgesniu kopeciu, bet gerai ir tai ka turiu 
Nu maaldiec motera,bet as,saugumo sumetimais,nedrisciau tokiam auksty
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 08 20, 18:41)
Ahoj mergai...as "dziaugiuos" savo eilinemis dienomis "rojuj" .... Pukitukas pirma diena nuejo i darza siandien ir ka sau manot...grizo su 38
blyn ir ko ir "fainas" gyvenimas, kuriuo galima dziaugtis... 
O kitu simptomu nera?Maniskiui irgi uzvakar buvo sukilus temperatura ne is sio ne is to,bet praejo ir toliau kaip niekur nieko
Papildyta:
Nuotrakos visu
Annomio katinuka isimylejau
Papildyta:
As irgi,kaip Puupi sukaupiau jegas ir pas stomatologa uzsirasiau,tik dabar baime,kad i banrota iseisiu su musiskiu ikainiais