Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 08, 10:30)
O tai kaip veselia? Ar tu neplanuoji zenytis? Nors gal jau ir apsizenyjai, kas ten tave zino  bigsmile.gif

bus viskas bus...
linausiau negreit cia manyciau,bet kad as antras menuo nepastoju man jau neramu..nors su dukra 2-3 men buvo darbuotasi...
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 08 08, 07:42)
bus viskas bus...
linausiau negreit cia manyciau,bet kad as antras menuo nepastoju man jau neramu..nors su dukra 2-3 men buvo darbuotasi...

Ai,cia as gal pagal save sprendziu irnesakyk.gif
O del to,kad neramu,tai baik tiktais pergyvent irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 08 08, 08:35)
ax.gif  jau antras menuo kai angelelis planuose ax.gif

as biski atsilikus g.gif o judu kiek laiko kartu? g.gif
Atsakyti
1.5 metu su daug kritimu ir kelimosi...bet dabar viskas idialu...
Atsakyti
labuka
Uzlekiu kaip kitos prisiduot, kad dingau su priezastim biggrin.gif savaitgali buvo pusbroliai atleke mano kiemo tvarkyt radikaliai smile.gif o nuo sekmadienio savo B idarbinau dirbt (viskas dar labai sviezia ir grazu tad bijau prisisvajot smile.gif ) pirmadieni dar ir prie juros pabuvojom, toliau kitas dienas vel darbavosi kieme, o as virtuvej biggrin.gif daugiau kaip ir nieko smile.gif nepykit baisingiausiai, bet skaityt nebuvo laiko, tik kelias citatas permeciau akim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 08 08, 16:16)

pala, o tai "kistukas" tai cia kas buvo? g.gif ai zodziu nebesigilinam lotuliukas.gif nes man vistiek jusu visu senbuviu istoriju nesugudyt lotuliukas.gif

Siandien ryte radau negyva zuvi akvoj verysad.gif blyn toks grazuolis buvo...juodas....Pukitukas skambina po pietu sako "mama, nebera juodo karoso" doh.gif lotuliukas.gif man juokinga aisku, o jam ne, teko pasakyt, kad ryte radau negyva...(kaip bebuti idomu, gal sutapimas, bet buvo pirktas Kikoj doh.gif )..tai parsiveziau nauja i vieta biggrin.gif ir dar naujas, net pavadinimo neatsimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 08 07, 23:46)
jausmai ten like vienam zmogui ir tiek.

blush2.gif , matai kaip, ne zodeliu neuzsiminei...

QUOTE(Upjora @ 2012 08 08, 00:13)
,aš jau ne tik per pms,bet pastoviai alkana. unsure.gif

doh.gif ir as....

QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 08, 08:45)
Nuveziau mergiote savo i darzeli po atostogu. Nauja grupe, nauja aplinka, tai truputi nedrasu jai. Ir aukletoja kita buvo. Bet vaikai uztat tie patys - nors tiek gerai smile.gif

as savo pana i kita darza vedu, tai pareiske,kad nebeis blink.gif , nes ten berniukai musasi...Zodziu, snekejau su aukletoja, ikalbejau saviske eiti...

QUOTE(linausius @ 2012 08 08, 10:31)
Labas rytas 4u.gif
Prisistatau,kad papeikimo isvengti

biggrin.gif , veikia , pasirodo ...

QUOTE(*Erotica* @ 2012 08 08, 17:16)

blush2.gif , nu gatavai kazka praleidusi busiu...

QUOTE(martanux @ 2012 08 08, 18:49)
savaitgali buvo pusbroliai atleke mano kiemo tvarkyt radikaliai
-------
o nuo sekmadienio savo B

thumbup.gif , kokie saunuoliai
-------
doh.gif blush2.gif , nu senatvinis marazma, ne kitaip...Rodos skaitau, o vis tiek praktiskai viska praziopsau... Kas per B?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 08 08, 19:22)
nes man vistiek jusu visu senbuviu istoriju nesugudyt  lotuliukas.gif
--------
Siandien ryte radau negyva zuvi akvoj
----
gal sutapimas, bet buvo pirktas Kikoj  doh.gif )..tai parsiveziau nauja i vieta biggrin.gif  ir dar  naujas, net pavadinimo neatsimenu  doh.gif

likimo seses, abi be orientacijos gyvenime biggrin.gif
--------
verysad.gif , vaiko gaila
----
o ka ten blogas zuvis prastumineja g.gif
Atsakyti
Ir aš jau nebesusigaudau tų b skaičiuje. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Pūkita,gaila karoso.Vaiko dar gailiau.
Vis pamirštu paklaust kaip mamos koja?Ir kaip brolio mergytė?Kada važiuosit lankyt?

Klasta,o kodie į kitą darželį?Jūsiškis atostogauja?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 08 08, 20:11)
Ir aš jau nebesusigaudau tų b skaičiuje.  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Pūkita,gaila karoso.Vaiko dar gailiau.
Vis pamirštu paklaust kaip mamos koja?Ir kaip brolio mergytė?Kada važiuosit lankyt?

Klasta,o kodie į kitą darželį?Jūsiškis atostogauja?

mirksiukas.gif , nu tada ramu, kad mes su Pukiu ne vienos tokios, nesigaudancios..
-----
Aha, atostogauja
-----
o cia tai tikras kosmaras verysad.gif
http://www.lrytas.lt...inta-20-val.htm
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 08 08, 14:16)

A cia "kistukas" g.gif
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 08 08, 15:49)
labuka
Uzlekiu kaip kitos prisiduot, kad dingau su priezastim biggrin.gif savaitgali buvo pusbroliai atleke mano kiemo tvarkyt radikaliai smile.gif o nuo sekmadienio savo B idarbinau dirbt (viskas dar labai sviezia ir grazu tad bijau prisisvajot smile.gif ) pirmadieni dar ir prie juros pabuvojom, toliau kitas dienas vel darbavosi kieme, o as virtuvej biggrin.gif daugiau kaip ir nieko smile.gif nepykit baisingiausiai, bet skaityt nebuvo laiko, tik kelias citatas permeciau akim  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Maciau FB,laukiau kol uzleksi pasipasakoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 08 08, 16:22)
pala, o tai "kistukas" tai cia kas buvo?  g.gif  ai zodziu nebesigilinam  lotuliukas.gif  nes man vistiek jusu visu senbuviu istoriju nesugudyt  lotuliukas.gif

Ka jau,as, senbuve, irgi "susimeciau" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Klasta @ 2012 08 08, 17:22)

Kaip ziauru verysad.gif Bet aukletoju aplaidumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 08 rugpjūčio 2012 - 19:57
Laaabas 4u.gif

As vis dar cia, dalyvauju tyliai blush2.gif Dabar atvaziave pas mane tevai,o iki to kazkaip nieko ypatingo nevyko, kazkokia apatija buvo apemus doh.gif Atostogaut lekiu sestadieni. Bet kazkaip visai ner jokio noro vaziuot doh.gif vaikas irgi nelabai apsidziauge, bet po truputi kalbames, tariames ir atrodo jau visai neblogai i tai reaguoja unsure.gif
Spejom su MB jau kelis kartus apsibart doh.gif tokia ramybe buvo,kol jis atostogavo unsure.gif

Erotica, dar tik 2 men, o tau jau neramu biggrin.gif siaip iki metu nepastot normalu man rodos (cia moterom iki 35riu rodos). bent jau man kazkada gydytoja cia vietine minejo cool.gif Juk per cikla yra tik 24 val kai gali pastot, ne visi iskart pataiko tuo metu smileysex.gif

Atsakyti
Erotica, kur skubat?

QUOTE(martanux @ 2012 08 08, 19:49)
labuka
Uzlekiu kaip kitos prisiduot, kad dingau su priezastim biggrin.gif savaitgali buvo pusbroliai atleke mano kiemo tvarkyt radikaliai smile.gif o nuo sekmadienio savo B idarbinau dirbt (viskas dar labai sviezia ir grazu tad bijau prisisvajot smile.gif ) pirmadieni dar ir prie juros pabuvojom, toliau kitas dienas vel darbavosi kieme, o as virtuvej biggrin.gif daugiau kaip ir nieko smile.gif nepykit baisingiausiai, bet skaityt nebuvo laiko, tik kelias citatas permeciau akim  mirksiukas.gif

oooo, jau naujas B? bigsmile.gif
kokia tu greita. kur susipazinot?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 08 08, 20:22)
pala, o tai "kistukas" tai cia kas buvo?  g.gif  ai zodziu nebesigilinam  lotuliukas.gif  nes man vistiek jusu visu senbuviu istoriju nesugudyt  lotuliukas.gif

Pukitas, apie Eroticos meiles reikalus, cia mes visos nesusigaudom mirksiukas.gif
QUOTE(Klasta @ 2012 08 08, 21:03)
blush2.gif , matai kaip, ne zodeliu neuzsiminei...

ai...
sena simpatija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 08 rugpjūčio 2012 - 23:54