Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(puuupi @ 2012 08 08, 18:51)
Erotica, dar tik 2 men, o tau jau neramu  biggrin.gif siaip iki metu nepastot normalu man rodos (cia moterom iki 35riu rodos). bent jau man kazkada gydytoja cia vietine minejo  cool.gif Juk per cikla yra tik 24 val kai gali pastot, ne visi iskart pataiko tuo metu  smileysex.gif

Na taip,bet spermatozoida lygtais iki 5 dienu moters organizme islieka,tai nebutinai butent ta para darbuotis reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 08 08, 21:34)
Erotica, kur skubat?
.........................
ai...
sena simpatija.

drinks_cheers.gif Man irgi atrodo,kad labai cia skubotai viskas pas Erotica g.gif
..............................
Tai papasakok placiau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas!

Puuupi,labai juokingai nuskabėjo apie ramybę,kol tb atostogavo. lotuliukas.gif

Aš namie tinginiauju. blush2.gif Buvau susirinkime dėl Staskos spec.poreikių,nu,vejasi bendraamžius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 08 09, 11:13)
Labas!
Puuupi,labai juokingai nuskabėjo apie ramybę,kol tb atostogavo.  lotuliukas.gif
......................................
Aš namie tinginiauju.  blush2.gif Buvau susirinkime dėl Staskos spec.poreikių,nu,vejasi bendraamžius. thumbup.gif

MB ta pati sako po mano atostogu LT biggrin.gif
........................................
Saunuole Staska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 08 09, 14:13)
Buvau susirinkime dėl Staskos spec.poreikių,nu,vejasi bendraamžius. thumbup.gif

Kaip smagu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš šią savaitę viena namie, o niekas nenori pas mane į svečius. Kažkokia netvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 08 08, 19:03)
  verysad.gif , vaiko gaila
----
o ka ten blogas zuvis prastumineja  g.gif

ai, vaiko negailekit biggrin.gif jam viskas paaiskinama kas ir kaip, tai jokio streso ir nervu nera. Zuvyte susirgo, numire. Su pirmu gaidziu kur turejom pats mate ji negyva...nu neslepiu as tokiu dalyku, kad ateity butu lengviau jam pernest (nes gi suni numyletini turim) tai va kai ciucikas uzsilenks manau sunkiau bus g.gif

Nu matai, kiek skaiciau tai ten ziauru su tuo centru, nes labai dazanai pervezineja is vietos i vieta gyvius, per daug vienam akve ar narve...matyt uzstresuoja ir dvesia, nes gauna daugiau erdves plaukiot...zodziu atsiliepimai (keik po visko paskaiciau tai nekokie...)

QUOTE(Upjora @ 2012 08 08, 19:11)
Pūkita,gaila karoso.Vaiko dar gailiau.
Vis pamirštu paklaust kaip mamos koja?Ir kaip brolio mergytė?Kada važiuosit lankyt?

man karoso irgi gaila, tiks fainas juodas buvo doh.gif ...

Mama jau zingsniuoja, eina fizioterapijas...po masazu labai skauda g.gif bet sake taip turi buti, nes sustyrus ta koja...ziuresim kas ir kaip, bet sakyciau neblogai smile.gif

Pupa fainuole wub.gif i broli panasi wub.gif pienas dingo, tai lesa misineli...o lankyt turbut tik pavasari mausim su Pukituku. Nes atostogu rugsejo 3 d iseinu (savaitei), dar savaite pasiliksiu pavasariui, nes i UK porai savaiciu noriu lekt ax.gif Bet butinai prasinesiu kai leksim i jusu puse, nes i Londona noriu bent porai dienu blush2.gif

QUOTE(linausius @ 2012 08 08, 19:57)
Ka jau,as, senbuve, irgi "susimeciau" biggrin.gif

lotuliukas.gif as maniau, kad as viena tokia nesusipratus lotuliukas.gif
Atsakyti
Grįžom su Staska iš baseino po dangum,koookia nelaimė jai nutiko. blink.gif Įsivaizduojat,sušlaaaapo baseine,nu siaubas kažkoks. doh.gif Kokia drama buvo. lotuliukas.gif doh.gif Nusivilko maudymosi kostiumėlį ir nebesimaudė nes nafik,vanduo nenormalus,šlapias. doh.gif

Pūkita,smagu dėl mamuko.Ir dėl mergiuko mažo. wub.gif

Kaip tik šiandien pamąsčiau,kad Annomis pasiilgau,šast ir parašė.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 08 09, 18:29)
Įsivaizduojat,sušlaaaapo baseine,nu siaubas kažkoks.  doh.gif Kokia drama buvo.  lotuliukas.gif  doh.gif Nusivilko maudymosi kostiumėlį ir nebesimaudė nes nafik,vanduo nenormalus,šlapias.  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

as ir pasimeciau Erotikos gyvenime, bet nesistebiu, mano padruzke, ta kur su Dascenko i Zvaigzdes keliavo, Angele, susimetusi pradejo gyvent po savaites pazinties, kai praejus 8 men jis paplove padus (kaip tik po realybes sau) ji man guodesi guodesi, ir is kalbos issprudo, kad ji per ta laika patyre 2 persileidimus g.gif

Upjora, ale tai beda nutiko biggrin.gif maniskes zino kas tai yra baseinas, nieko man nesakiusi vyresnioji ji karts nuo karto prileidzia ir tada atbega visos plikos ir slapios ranksluosciu prasyt, kaimyne net sake mate kaip po vandentiekio zarna (gerai kad vanduo is upes per karscius siltas buna) galvas plove abi, bet topas priklauso mano blondinei, taigi nueina vaikas maudytis, nusirengia rubus prie baseinelio, nusimaudo... na ir rubus prie to pacio issiplauna doh.gif (tai ir sako su pasididziavimu, kad va, issiploviau). cia viena itin karsta diena ji taip isskalbe 5 kolmplektus rubu doh.gif ranksluosti ir dar seses rubus, man ant dziovykles nespejo rubai dziut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 08 09, 11:28)
Na taip,bet spermatozoida lygtais iki 5 dienu moters organizme islieka,tai nebutinai butent ta para darbuotis reikia biggrin.gif
Papildyta:

Taip, nebutina ta para darbuotis, bet pataikyt tam laikotarpiui ne visiems sekas cool.gif

Upjora, taviske prajuokino biggrin.gif mano vaikas per karscius i vandeni nelenda, o kai salta ir vejuota butinai su visais rubais issimaudys
Atsakyti
laba
tai kad nera ka daug pasakot apie B smile.gif nei vaiku nei vestuviu dar neplanuojam biggrin.gif tiesiog gerai leidziam laika, padeda man ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 08 09, 23:35)
laba
tai kad nera ka daug pasakot apie B smile.gif nei vaiku nei vestuviu dar neplanuojam biggrin.gif tiesiog gerai leidziam laika, padeda man ir t.t. smile.gif

Tai čia tas pats B, ar jau naujas? smile.gif
Atsakyti