Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Ž.J. @ 2012 08 12, 16:17)
....užmovė žiedelį, tik paprašiau, kad labai niekur neskubėtumėm....  blush2.gif

Sveikinimai 4u.gif vestuves smagus dalykas....tik toki viena dalykeli kaip "vedybine sutartis" galite taip pat apsvarstyti, labai pravercia jeigu paskui kas negerai.....
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 08 13, 11:01)
Sveikinimai  4u.gif vestuves smagus dalykas....tik toki viena dalykeli kaip "vedybine sutartis" galite taip pat apsvarstyti, labai pravercia jeigu paskui kas negerai.....

dėkui... ir prašom plačiau, kokiu tikslu tai turėtų būt daroma..... (pasijaučiau blondinė, nes visada maniau, kad ji reikalinga turtingiesiems........)
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 08 13, 10:21)
dėkui... ir prašom plačiau, kokiu tikslu tai turėtų būt daroma..... (pasijaučiau blondinė, nes visada maniau, kad ji reikalinga turtingiesiems........)

Kad skyrybu atveju, nebutu "draskymosi" del kiekvieno cento ir kad butum kazkiek apsaugota ir uztikrinta del savo ir savo vaiku ateities. Mano atveju, kad ir kokia meile ex prisiekinejo... o kai buta reikejo dalint.... doh.gif tiek purvo ir visokio kitokio sch....savo adresu isgirdau, nors butas is vis buvo pirktas uz mano tevu pinigus...
Na tiesiog toks dalykas nepamaisytu ir tiek...nesakau kad jo butinai reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima123: 13 rugpjūčio 2012 - 10:38
QUOTE(sima123 @ 2012 08 13, 11:36)
Kad skyrybu atveju, nebutu "draskymosi" del kiekvieno cento ir kad butum kazkiek apsaugota ir uztikrinta del savo ir savo vaiku ateities. Mano atveju, kad ir kokia meile ex prisiekinejo... o kai buta reikejo dalint.... doh.gif tiek purvo ir visokio kitokio sch....savo adresu isgirdau, nors butas is vis buvo pirktas uz mano tevu pinigus...

hm.... drąskės ir mano ex.... žiauriai... bet kažkaip.... o dabar savajam pasakiau, kad savo buto neparduosiu.... noriu apsidraust.... na neprieštarauja..... bent jau kolkas..... ir jis buta turi, ir norėčiau kad pasiliktu.... maža kas.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 13 rugpjūčio 2012 - 10:45
QUOTE(sima123 @ 2012 08 13, 11:36)

O kaži galima vedybų sutartyje numatyti kitus dalykus? pavyzdžiui su kuo gyventų vaikai skyrybų atveju?
Atsakyti
Z.J. sveikinimai suzadetuviu proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 08 13, 11:49)
O kaži galima vedybų sutartyje numatyti kitus dalykus? pavyzdžiui su kuo gyventų vaikai skyrybų atveju?

mes kai domejomes situo klausimu,tai mums pasake kad vedybineja sutartuje surasomas tik turtas....
Atsakyti
Man tai idomiau butu suzinot, ar galima vedybineje sutartyje numatyti, kad kiekvieno imamos paskolos yra asmeninis, o ne seimos turtas ir panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 13, 12:09)

Ž.J. , sveikinimai drinks_cheers.gif

O kad buto nežadi parduot - manau, labai gerai. Nes bet kokiu atveju, augini du vaikus, kurie, kai suaugs tam bute galės gyvent ar pan.
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 08 13, 12:20)
Ž.J. , sveikinimai  drinks_cheers.gif

O kad buto nežadi parduot - manau, labai gerai. Nes bet kokiu atveju, augini du vaikus, kurie, kai suaugs tam bute galės gyvent ar pan.

dėkui.... wub.gif
atsarga gėdos nedaro..... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 08 13, 11:52)
Z.J. sveikinimai suzadetuviu proga  4u.gif

labai ačiū wub.gif
Atsakyti
Sveikos, visai grazios nuotaikos cia pas jus smile.gif Z.J. sveikinimai su ziedeliu!
As buvau isvaziavus pas mociute lazdiju rajone, maudziausi ezere, karpiau krumus ir ilsejausi nuo kompiuterio wink.gif
Dabar pradejau vaiksciot i fizioterapija smile.gif
Vaikas jau nebeprileidzia tiek prie pc kiek anksciau, o tuo paciu darosi labai idomus, juokiasi ir visaip kitaip jau bendrauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 08 12, 14:17)
....užmovė žiedelį, tik paprašiau, kad labai niekur neskubėtumėm....  blush2.gif

Ž.J.,sveikinu!
Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 08 13, 09:09)
Man tai idomiau butu suzinot, ar galima vedybineje sutartyje numatyti, kad kiekvieno imamos paskolos yra asmeninis, o ne seimos turtas ir panasiai  g.gif

Daluze, nesu isitikinus 100 proc.,bet manau,kad galima. Nes manes kazkada dar seniai advokate kai tik pasakiau apie ex paskolas,paklause del vedybines sutarties ar nebuvom sudare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 13 rugpjūčio 2012 - 14:01