Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(<imelda> @ 2012 08 13, 15:04)
Ž.J.,sveikinu!

Labai ačiū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2012 08 13, 14:53)
Z.J. sveikinimai su ziedeliu!

dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 08 13, 08:01)
Sveikinimai  4u.gif vestuves smagus dalykas....tik toki viena dalykeli kaip "vedybine sutartis" galite taip pat apsvarstyti, labai pravercia jeigu paskui kas negerai.....

Jauciu,kad as labai rimtai apie vedybine sutarti pamastysiu jei kada nors dar tekesiu.
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2012 08 13, 11:53)
Sveikos, visai grazios nuotaikos cia pas jus smile.gif Z.J. sveikinimai su ziedeliu!
As buvau isvaziavus pas mociute lazdiju rajone, maudziausi ezere, karpiau krumus ir ilsejausi nuo kompiuterio wink.gif
Dabar pradejau vaiksciot i fizioterapija smile.gif
Vaikas jau nebeprileidzia tiek prie pc kiek anksciau, o tuo paciu darosi labai idomus, juokiasi ir visaip kitaip jau bendrauja smile.gif

Skierkute, kiek jau amziaus tavo kleckui?
Papildyta:
Siandien lauke tai tikras ruduo,brrr kaip salta...
Atsakyti
Laba,mamukai 4u.gif

Na kiek smagiu naujienu bigsmile.gif

Edgarita 4u.gif O kur jus dabar?LT?Minejai,jog lyg UK gyvenot ir planavot grist g.gif

Z.J,puikumelis bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif O kad skubet nereikia,visiskai pritariu drinks_cheers.gif

Imeldospanele su parejusiu happybday.gif
Papildyta:
QUOTE(<imelda> @ 2012 08 13, 12:15)
Siandien lauke tai tikras ruduo,brrr kaip salta...

Aha,jau rudeneja orelis ax.gif Nors pas mus tos vasaros praktiskai nebuvo,tai nelabai ir ka keicia tas artejantis ruduo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 13 rugpjūčio 2012 - 14:36
QUOTE(linausius @ 2012 08 13, 15:35)
Z.J,puikumelis bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif O kad skubet nereikia,visiskai pritariu  drinks_cheers.gif

dėkui. wub.gif
Atsakyti
Z.J. smile.gif sveikinu, grazuole smile.gif
Atsakyti
sveikos, lendu is po krumu smile.gif
visu pirma sveikinimai susituokusiai, susizadejusiai ir sukaktuvininkei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as tai biski susibiesinusi, man mama sako kad taip ir priklauso su meistrais is gatves bendraujant... si savaitgali is vel man neatvaziavo padet, atseit dirbo.. tai tiesiai sviesiai pasakiau kad jei nebus kita savaitgali tai tegu man pinigus grazina, pasiskaiciavau kad is tu 450lt jie pradirbo tik koki simta, jei ziuret pagal tiai kiek uz kvadrata tokio darbo ima tokie pusetini meistrai, tai va lai man grazina likusius jei nepasirodo, man tai idomiai sako, taigi tu sakei kad kita savaitgali pas tave balius (cia tas mano liudnai pagarsejes skirybvakaris kuris vis nukeliamas) pasakiau kad as ta baliu galiu nukelt ir i dar kita savaitgali, bet man kad butu padarytas darbas... pize kad supykus as, jau siuo metu darbas turejo but pabaigtas, ne tiek jau daug jo yra, pati gi dirbu ir matau, kad jei nebutu vaiku su ju nuolatiniu, 'mama, sese ikando, mama tu su manim pazaisk' ir galu gale nereiktu pastoviai valgyt taisyt ir ju bardakus tvarkyt as pati viena jau buciau viska pasibaigus doh.gif

siandien dar DB buvau, man ismokos jie si mnesi tai tikrai nemokes, ir ar kita mokes dar neaisku, jie mat sprendzi uz kelis menesius cia ta iseitine mano turi but, nes 4000 ant popieriau tik parasyta o nera nurodyta uz kuri laikotarpi. ryt aktyviai ieskosiuos darbo doh.gif negaliu taip sedet, juolab kad su exuosviu kalbejau siandien (buvau salia jo darbovietes su vaikais tai pakvieciau i lauka su anukem susitikt. sake vt neramus pasidare, pernelyg daznia kalbet pradejo kad darbas jam nepatinka, kad ji isnaudoja, kad kito darbo ieskosi... jauciu si ar kita menesi iseis is darbo.... vadinasi baigsis alimentai. o planavau dar iki rugsejo pabaigos nedirbt, kad maze spetu adaptuotis darzelyje... na nieko, isgyvensim, tiek be jo pagalbos istempiau, istemsiu dar tiek, vis tiek sunkaiu jau nebebus

o dabar linksmoji dalis (nors kai kam gali pasirodyt kad as neteisingai elgiuosi) taigi sake exuosvis kad vt labai nu labai nesutaria su savo seneliais, atseit mociute dar dar, o va senelis jau visai nebeapsikencia ano isgerinejimu ir nesamoniu (o senelis tai veziu serga, jauciu jam tas ner i sveikata)

tai kai pasake, prisiminiau, kaip vt mociute su seneliu mane bande paprotint, atseit, 'ko tu ant jo reki, ko tu su juo pjaunies, negi negali ramiai, juk del tavo siteriju jie toks ir yra'. atsuko baslys savo antra gala, dabar patys nebegali nepakele balso su anuo bendraut, is namu varo devil.gif devil.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 08 13, 16:56)
Z.J. smile.gif sveikinu, grazuole smile.gif

ačiū, mergyt wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Buvau prapuolusi, 4 savaites atostogavau, prieš atostogas betvarkė darbę, tai nieko ir nesinorėjo.

Gal pas mus būrelyje yra buhalterių, kurios dar ir su atostogų skaičiavimais susijusios? g.gif Reikia konsultacijos, nes ryt važiuoju tartis dėl išeitinės ir jei viskas ok, patapsiu bedarbe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 08 13, 15:35)
Laba,mamukai 4u.gif

Na kiek smagiu naujienu bigsmile.gif

Edgarita 4u.gif O kur jus dabar?LT?Minejai,jog lyg UK gyvenot ir planavot grist g.gif

mes dabar LT...taip gyvenom UK,bet gryzom taip ir likom....
va neseniai toki pikti apturejom...parejo mano taxai...namo savininkas ateme (musu draugai ten dabar gyvena ir jie turejo paimt) o tas savininkas man paskambina,sako as tavo taxus nupirkau uz 100sv doh.gif nu blyn...toks pyktis paeme...tai as ne durna..paskambinau į taxus ir ta ceki panaikinau,pasakiau kad persikraustem ir t.t...dabar atsius nauja....
Atsakyti
Imeldos mažiukę su gimtadieniu 4u.gif
Ž.J. su sužadėtuvėm 4u.gif
Edgarita su sutuoktuvėm 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 08 13, 23:08)
Ž.J. su sužadėtuvėm  4u.gif

ačiū..... wub.gif
dėl atostoginiu.... klausk.... gal galėsiu padėt...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 08 14, 08:38)

dėl atostoginiu.... klausk.... gal galėsiu padėt...

ačiū, jau išsiaiškinau 4u.gif
Atsakyti