QUOTE(Dakora @ 2009 09 09, 23:58)
O kokie obuoliai geriausiai tiktu-pasirinkima turiu dideli.Kazkoks bludas siemet uzejo su tais pasiruosimais ziemai,gal blogus laikus jaucia sirdis

Darysiu pirmakart
Paskaičiau aš,dėl obuoliu rūšiavimo,ir man pasidarė .
pernelyg keista.
Pirmuosius sūrius dariau iš alyvinų,ir pavyko,aš,galvoju,kad truputėlis kantrybės ir viskas pavyksta.
Galiu sutikti,kad iš jų obuolienė gera išeina ,bet aš juos maišau su kitos rūšies obuoliais{nemėgstu,obuolienės-košės,man turi keletas gabaliukų}
Galiu pasakyti,kad darant sūrius iš alyvinių pjaustantjuos reikia sluoksniuoti su cukrum sluoksniais{sluoksnis obuolių+sluoksnis cukraus}
Ir,dar,kai kurios rašo,kad sūris pastovėjes sudžiūsta,kai taip atsitinka,aš supjaustau sūrį nedideliais kvadratukaisir sudedu į dėžutę,stiklainį.
Ir būna,kaip plytelė šokolado.

.