QUOTE(arunita36 @ 2009 08 16, 11:04)
sveikutes, prisiskaiciau cia tokiu gardumynu, kad neatsispyriau ir as pabandyt

suris jau isvirtas tik gal gali man kas pasakyt koks jis turi but?per nakty palaikiau atrodo kaip zele, tai dabar idejau i marle ir pasoviau i orkaite dziuti. gal optimiste esu, bet labai tikiuos kad gausis
o kiek mazdsaug laiko suris dziusta?
Jei atrodo kaip žele, tai gal nepakankamai suvirtas? O iš maišiuko gerai išsiėmė?
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2009 08 17, 20:54)
O surius reik virti is nuluptu obuoliu ar ne?
Nelupu tik Antaninių obuolių, nes jų odelė suverda, Antaninių lupu tik tas vietas, kurių odelė nelabai graži ir švari. Visus kitus lupu. O lupu tai su bulvių skustuku. Labai greitai ir gerai nusiskuta.