
obuoliai turbut nerudeniniai buvo..as nelabai nusimanau apie ju veisles, bet vieni tokie labai sultingi su ruzavais dryzeliais, o kai valgai ir viduj dar ruzava buna. O kiti tokie zalesni, dideli, miltingesni, bet tikrai ne antaniniai..bet ka daryt, mes sodo neturim, negalim gaut kitokiu, tai tenka suktis is to ka turim
vis tik galvoju, kad blogai, jog tik viena para tepalaikiau obuoliukus cukrum uzpiltus, tai mazai tu sulciu nubego man..dabar bandysiu dvi paras laikyt!

:)bet kad ir ilgai uztrukau virdama, kad ir mazolius pritryniau bemaisydama vistiek taip gera dabar!va ziuriu i surius ant stalo paslegtus ir sypsausi sau, nes jie - mano pirmieji ir mieliausiesi;D
Papildyta:ai,o dar norejau paklaust, o kokiose puoduose jus verdate obuoliu surius ir uogienes visokias? neturiu didelio puodo, nes dar niekad gyvenime neviriau nieko

sakau jau laikas nusipirkt tik nezinau koks tam reikalui yra reikalingas - emaliuotas, aliuminis ar dar koks?
Papildyta:atsiprasau, kad cia tiek daug prirasiau, bet dar klausimelis - nepykit ant mane neismaneles

bet galvoju kita reisa su gvazdikeliais ir cinamonu isvirt, tai kiek tikesliai ju reikia det ant 4kg pjaustytu obuoliu?o jei su riesutais - tai kiek tu riesutu pilt?