bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
atrodė, kad skaičiau
tikriausiai mintinai mokytis reikėjo
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
QUOTE(mondesar @ 2010 09 09, 19:57)
atrodė, kad skaičiau
tikriausiai mintinai mokytis reikėjo
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
bet kuriuo atveju, dabar jau "teisingai" verdu
as tai apie maximinius maisiukus biski nesupratau
QUOTE(Fregata @ 2010 09 09, 20:53)
as tai apie maximinius maisiukus biski nesupratau
tu tuos surius tokio dydzio darai, puse maximinio maiso? 
aš į tuos žalius kur prekes pakuoja pakroviau
dabar jau dar pasipirkau mažesnių, kur sumuštiniams dėti - daugiau sūrių gausis
kai pasvėriau, tai iš vieno virimo gavosi daugiau kaip 6 kg (dar neišdžiūvusių)
mondesar, kaip tavo sūriukai? Ar sukietėjo nors kiek? Tau reikėjo tik mažesniais kiekiais į maišelius krauti, ir paslėgti. Dideli sūriukai ilgiau džiūsta.
QUOTE(silsta @ 2010 09 10, 08:37)
mondesar, kaip tavo sūriukai? Ar sukietėjo nors kiek? Tau reikėjo tik mažesniais kiekiais į maišelius krauti, ir paslėgti. Dideli sūriukai ilgiau džiūsta.
kietėja
prislėgiau
Jei virsi daugiau, tai tikrai neturėsi kur padėti, pas mane net komoda miegamajame būna apkrauta, kas labai nervoja mano vyrą
MB dėl to kol kas neburba
, tikisi gal, kad ir jam šis tas liks
- bet jam labai keisti tie mano maišymai
sako, per stipriai maišai
bet kad man svilti pradeda, jei nemaišau kaip užsukta
dar kai ugnį neblogą užsuku
sako "niekur taip nemačiau"
nors jis apskritai gal ne kažkiek matęs, kaip sūris verdamas
anyta neprasideda
Ar ne per anksti sūrius pradėjot virti? Aš pradedu virti nuo spalio vidurio. Paskutinius išverdu prieš Kalėdas.
QUOTE(vikuliote @ 2010 09 10, 13:41)
Ar ne per anksti sūrius pradėjot virti? Aš pradedu virti nuo spalio vidurio. Paskutinius išverdu prieš Kalėdas.
Aš sūrius verdu iš antaninių obuolių. Tai nuskinu, sudedu į dėžes ir po truputuką verdu.
QUOTE(vikuliote @ 2010 09 10, 14:08)
Aš sūrius verdu iš antaninių obuolių. Tai nuskinu, sudedu į dėžes ir po truputuką verdu.
maniškis tai krituolius visus suveža namo
skinsim irgi, bet tie jau valgymui tikriausiai bus
Na taip, krituliai ilgai laukti negali-supus. Mano nuomone, tai kuo ilgiau pastovi nuskinti ar nukritę, tuo geriau-mažiau sulčių-trumpiau reikia virti.





