Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Gal kada ilys ir paskaitines jau po operacijos merginos ir pasidalins kaip keliavo i operacine ?

Nuogos, dave apsirengt, kateterizavo ir pan ? blush2.gif Jei nenorit pasakot viesai, buciau labai dekinga sulaukus laiskiuku i AZ. smile.gif
Atsakyti
Nuogu tikrai neguldo, aprengia rubu.smile.gif
Atsakyti
Na temute apmirus nes tikriausiai aktyviu veiksmu nevyksta smile.gif
As tai jau visus tyrimukus susirinkus pridavus laukiu plano pristatymo,
Tik va noretus kad atsilieptu operuotosios papasakotu kaip po metu ar nesigaili ar greit praejo tinimas, ar issipilde lukesciai, ar nebeskauda ax.gif ar neliko nejautros? Kaip nosys ar perdaug neuzsiriete ar reikejo daryt pagurklio salinima, zodziu klausimu daug, o veteraniu nematyt ax.gif
Baisu man ka del sanario pasakys, kiek zinau jei per daug nudiles tai jau kaip ir papildoma op darosi
Atsakyti
Nuo patinimo juk vaistu israso.
Atsakyti
Na as kiek usa forumuose skaitau kad patinimas praeina mazdaug metu begyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2013 10 07, 19:02)
Na as kiek usa forumuose skaitau kad patinimas praeina mazdaug metu begyje  blink.gif

Man pries gerus 3 menesius pjove dantu bloka. Tai iki siol smakras ir apatinis zandikaulis yra aptirpes, o ryte atsikelus ties smakru buna siek tiek patine... bet greit praeina smile.gif. Visiskai atsigauti po abieju zandikauliu operacijos ir 2 metu gali reiketi. Isgyvensim smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Rašiau į breketų temą, bet mane praignoravo, tad tikiuosi, kad bent jūs neliksite abejingos smile.gif Norėčiau sužinoti, jeigu breketais yra gydomas netaisyklingas sąkandis, tai ar pats žandikaulis kažkiek koreguojasi? Mano atveju apatinis žandikaulis yra per mažas, man įdomu, ar nešiojant breketus tik dantys susistums ar ir žandikaulis truputį į priekį pasistums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2013 11 06, 22:13)
Sveikos  4u.gif

Rašiau į breketų temą, bet mane praignoravo, tad tikiuosi, kad bent jūs neliksite abejingos smile.gif Norėčiau sužinoti, jeigu breketais yra gydomas netaisyklingas sąkandis, tai ar pats žandikaulis kažkiek koreguojasi? Mano atveju apatinis žandikaulis yra per mažas, man įdomu, ar nešiojant breketus tik dantys susistums ar ir žandikaulis truputį į priekį pasistums?  g.gif

Kazkiek zandikauli gali plesti breketu pagalba, visokiais aparateliais, bet ne visais atvejais ir ne visiems to pakanka smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip gyjat po operacijų? smile.gif Kaip savijautos? smile.gif Man taip pat vasario mėnesį bus daroma operacija, norėjau paklausti, jei studijuoju neakivaizdžiai, ar ligonių kasos apmoka kažkokią dalį išlaidų? Gal kuri susidūrėte su šia situacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2013 12 03, 00:46)
Sveikos mergaitės, kaip gyjat po operacijų? smile.gif Kaip savijautos? smile.gif Man taip pat vasario mėnesį bus daroma operacija, norėjau paklausti, jei studijuoju neakivaizdžiai, ar ligonių kasos apmoka kažkokią dalį išlaidų? Gal kuri susidūrėte su šia situacija? smile.gif

Sveika. Tos sumos kur susitarus su grybausku nekompensuoja. Tik jei dirbi ar stovi darbo birzoj apmoka lovadienius, operacines darba. O jei niekur nefiguruoji reik ir uz operacine susimoket
Atsakyti
O vargeli, tai ką daryt, kai pas mane abu žandikauliai yra per siauri ir netaisyklingas sąkandis...?
Atsakyti