QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 10, 00:38)
Buna kad is galinio iskrenta, bandyk ikist man pavykdavo. O je nepavyks igrust skambink orto ides, nes tikrai neturi but issitraukus viela
na jo supratau:( ji tokia atsokus atitolus nuo danties visgi posukis ten, ir bandziau priglaust danties link tai ta vielute tokia stora tvirta sunkiai stumasi baisu kad breketo neatspkdinciau nuo kito danties, reiks rytoj pabandyt kaip ten kas, pasiskambinsiu pasiklausiu kaip ten kas, beda ta kad as skraidineju pakeitimams, na jei lieps ja ikyst tai teks ieskot pas vietinius pagalbos:( ryt paskambinsiu administratorems, nes kiek zinau dr.Dalia tik treciadieniais klinikoje dirba.
Papildyta:
vyrui pasakiau kad galima ikyst atgal, tas jau davai pabandom , o as sakau palaukiam ryto, dabar reik man issiaidkint kokia ten sistemz tie breketai ksip ten kas kisasi, kiek per vizitus viena skim vogciom ziurejau, tai ten repldm visokiom vielutes suka kazka atkabina krapsto, o cia net neiisivaizduoju, reik lyst i youtube gal ka rasiu....dar vyras sako: kaip atsoko taip turi ir ilyst... nu logiska bet man nebesmagu darosi, toj pacioj dienoj vadinasi atsoko, tai reiskias sita laikotarpi nieko neveiks zandikaulis:(