Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(evemeter @ 2013 12 03, 12:11)
O vargeli, tai ką daryt, kai pas mane abu žandikauliai yra per siauri ir netaisyklingas sąkandis...?

Na pirma reik ortodontu konsultacijos, o jei prireiks ir chirurgu smile.gif
Atsakyti
Vaje vaje kokia kancia prasidejo man, praeita treciadieni pakeite apatine vielute, jos ilgai jau buvo nekeite tik virsutine, ir paliko ta vielute neprikabinta prie paskutinio breketo, pirmas dvi dienas nieko nebuvo, o dabar kaip issispaude i skruosto gleivine kad oj oj skauda, valgyt negaliu, kalbet puse burnos kalbu, vaskas nepadedakazkaip nuvazineja nuo danties, tai valgau viena puse kitoj ikisus pirsta laikau, nes skauda ziauriai, idomu ar man ji atsikabino ar taip specialiai paliko? Kazkaip pirma diena neziurejau, nes ta pacia diena dar man ir siulus istrauke po mikroimplanto, tai kazkaip uzsiciaupus prabuvau, as dar galvoju gal netycia atsikabino, nes girdejau gryztant namo garsa klikt kazkas panasaus burnoj, bet dar garsas galejo but ir del to kad man kazkokia kose plasmasine priklijavo ir sustingde tarp dantuku, net nezinau, vyras liepia skambint klaust gal atsikabino, bet kazkaip sarmata , o jei taip turi but....gal kam taip buvo kad vielute neuzfiksuota iki pat galo? Na ir prirasiau, bet per kancias man mintys visokios kyla sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2013 12 10, 00:19)
Vaje vaje kokia kancia prasidejo man, praeita treciadieni pakeite apatine vielute, jos ilgai jau buvo nekeite tik virsutine, ir paliko ta vielute neprikabinta prie paskutinio breketo, pirmas dvi dienas nieko nebuvo, o dabar kaip issispaude i skruosto gleivine kad oj oj skauda, valgyt negaliu, kalbet puse burnos kalbu, vaskas nepadedakazkaip nuvazineja nuo danties, tai valgau viena puse kitoj ikisus pirsta laikau, nes skauda ziauriai,  idomu ar man ji atsikabino ar taip specialiai paliko? Kazkaip pirma diena neziurejau, nes ta pacia diena dar man ir siulus istrauke po mikroimplanto, tai kazkaip uzsiciaupus prabuvau, as dar galvoju gal netycia atsikabino, nes girdejau gryztant namo garsa klikt kazkas panasaus burnoj, bet dar garsas galejo but ir del to kad man kazkokia kose plasmasine priklijavo ir sustingde tarp dantuku, net nezinau, vyras liepia skambint klaust gal atsikabino, bet kazkaip sarmata , o jei taip turi but....gal kam taip buvo kad vielute neuzfiksuota iki pat galo?    Na ir prirasiau, bet per kancias man mintys visokios kyla sad.gif

Buna kad is galinio iskrenta, bandyk ikist man pavykdavo. O je nepavyks igrust skambink orto ides, nes tikrai neturi but issitraukus viela
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 10, 00:38)
Buna kad is galinio iskrenta, bandyk ikist man pavykdavo. O je nepavyks igrust skambink orto ides, nes tikrai neturi but issitraukus viela

na jo supratau:( ji tokia atsokus atitolus nuo danties visgi posukis ten, ir bandziau priglaust danties link tai ta vielute tokia stora tvirta sunkiai stumasi baisu kad breketo neatspkdinciau nuo kito danties, reiks rytoj pabandyt kaip ten kas, pasiskambinsiu pasiklausiu kaip ten kas, beda ta kad as skraidineju pakeitimams, na jei lieps ja ikyst tai teks ieskot pas vietinius pagalbos:( ryt paskambinsiu administratorems, nes kiek zinau dr.Dalia tik treciadieniais klinikoje dirba.
Papildyta:
vyrui pasakiau kad galima ikyst atgal, tas jau davai pabandom , o as sakau palaukiam ryto, dabar reik man issiaidkint kokia ten sistemz tie breketai ksip ten kas kisasi, kiek per vizitus viena skim vogciom ziurejau, tai ten repldm visokiom vielutes suka kazka atkabina krapsto, o cia net neiisivaizduoju, reik lyst i youtube gal ka rasiu....dar vyras sako: kaip atsoko taip turi ir ilyst... nu logiska bet man nebesmagu darosi, toj pacioj dienoj vadinasi atsoko, tai reiskias sita laikotarpi nieko neveiks zandikaulis:(
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2013 12 10, 01:12)
vyrui pasakiau kad galima ikyst atgal, tas jau davai pabandom , o as sakau palaukiam ryto, dabar reik man issiaidkint kokia ten sistemz tie breketai ksip ten kas kisasi, kiek per vizitus viena skim vogciom ziurejau, tai ten repldm visokiom vielutes suka kazka atkabina krapsto, o cia net neiisivaizduoju, reik lyst i youtube gal ka rasiu....dar vyras sako: kaip atsoko taip turi ir ilyst... nu logiska bet man nebesmagu darosi, toj pacioj dienoj vadinasi atsoko, tai reiskias sita laikotarpi nieko neveiks zandikaulis:(

O paskutinis breketas kokst toks kaip vamzdelis su skylute ? As pas tave beligaturiniai breketai kurie atsidaro ? Jei vamzdelis bandyk ta viela islenkt ir pataikyt i skilute
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 10, 08:59)
O paskutinis breketas kokst toks kaip vamzdelis su skylute ? As pas tave beligaturiniai breketai kurie atsidaro ? Jei vamzdelis bandyk ta viela islenkt ir pataikyt i skilute

ne apacioje visi vienodi kaip ir ant priekiniu dantu tik kad su kabliuku, virsuj kai iki galo suklijuoti breketau ten yra vamzseliniai 2 paskutiniai, o apacioje ne iki galo, gal kad ten implantai? o kaip i juos ikist neisivaizduoju, viela tokia stora:(
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2013 12 10, 11:16)
ne apacioje visi vienodi kaip ir ant priekiniu dantu tik kad su kabliuku, virsuj kai iki galo suklijuoti breketau ten yra vamzseliniai 2 paskutiniai, o apacioje ne iki galo, gal kad ten implantai? o kaip i juos ikist neisivaizduoju, viela tokia stora:(

O pas tave beligaturiniai breketai ? nes tada paprasta isikist
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 10, 20:36)
O pas tave beligaturiniai breketai  ? nes tada paprasta isikist

o gali paaiskint kaip, vyras gryzo is darbo sako davai kisam, o as visa diena uzsikisus plona morkos juostele vaikstau:(
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2013 12 10, 21:08)
o gali paaiskint kaip, vyras gryzo is darbo sako davai kisam, o as visa diena uzsikisus plona morkos juostele vaikstau:(

jei breketai beligaturiniai apziurek ir atidaryk dureles, reik viduriniaja breketo daly su kokia adata traukt i virsu arba i apacia , apziurek turi matytis. Breketai turetu but panasus i siuos
https://www.google.l...A...tml;400;226
Va matosi kaip breketai atsidaro
https://www.google.l...A...tml;400;226
Jei tokie kaip sioje foto tai virsus atsidaro traukiant i apacia, o apacia traukiant i virsu.
https://www.google.l...A...tml;640;437
jei breketai paprasti tai reik tik nusiimt gumute ar atsivyniot viela ir ikist :
https://www.google.l...A...tml;640;437
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 10 gruodžio 2013 - 21:08
Oj as tai saviveikla neuzsiimciau, geriau iskart paskambinciau ir pasiklausciau, nuvaziuociau ir sutvarkytu... Nzn, man kazkaip ramiau ir paprasciau taip butu smile.gif
Atsakyti
Viska sutvarkem, nuejau i klinika ir viska uztvirtino. Pasirodo ispaude ir apsuko vielute. Dabar ir zandas sveikas ir jo kio diskomforto smile.gif
Atsakyti
Geriausia kreiptis pas gydytoja, kad patvarkytum, kad tik kazko nesugadinti smile.gif
Atsakyti