Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Millli @ 2014 01 31, 22:14)
Man ir pries daugiau nei 10 metu pasake, nukreipe pas Grybauska... pabegau... bet grizau smile.gif. Laukiu nesulaukiu, kazkaip pasitikiu gydytoju, baimes 0... kad tik greiciau smile.gif

tai mane gal baime labiau ne del operacijos ima o del ilgu paruosiamuju darbu, kurie trukdys mano darbui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 02 01, 10:15)
tai mane gal baime labiau ne del operacijos ima o del ilgu paruosiamuju darbu, kurie trukdys mano darbui  doh.gif

As tai galvoju, kad pooperacinis periodas gali trukdyti labiau... o breketai tai kaip ir nlb... aisku nezinau kokia darbo specifika 4u.gif Karta i menesi tik pas ortodonta vizitas ir viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 01 vasario 2014 - 16:39
Visos kas ruosiates operacijai linkiu sekmes ir kantrybes. Viskas tikrai bus gerai. Daugiausia kantrybes reikes po operacijos. Bet reikia nepamirsti kad viskas laikina. Kokia savaitele, dvi bus sunku. Bet tikrai nereikia dvejoti. Gydytojas Grybauskas vienas geriausiu pasauly. Visiskai juo pasitikejau. Tad jeigu kas dar tik svarstote del operacijos - ryzkites. Tikrai nesigailesit. Nebijokit.
Atsakyti
Pradziai reikia isirinkti ortodonta Kaune g.gif pradesim nuo to ...
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 02 01, 19:09)
Pradziai reikia isirinkti ortodonta Kaune  g.gif pradesim nuo to ...

As tai rekomenduociau Dalia Latkauskiene is VIC. Jinai dirba ir Kaune, ir Vilniuje. Aisku pas ja eiles, bet komandoj su gyd. Grybausku dirba. As megeja kai viskas vienam katile sukasi 4u.gif
Papildyta:
O jei tarkim sake ar zinot, kad reikalinga operacija, tai rasyciausi tiesiai pas S. Grybauska konsultacijai. Jis parekomenduotu ortodonta. Mano atveju taip ir buvo 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 01 vasario 2014 - 20:09
QUOTE(Millli @ 2014 02 01, 20:08)
As tai rekomenduociau Dalia Latkauskiene is VIC. Jinai dirba ir Kaune, ir Vilniuje. Aisku pas ja eiles, bet komandoj su gyd. Grybausku dirba. As megeja kai viskas vienam katile sukasi  4u.gif
Papildyta:
O jei tarkim sake ar zinot, kad reikalinga operacija, tai rasyciausi tiesiai pas S. Grybauska konsultacijai. Jis parekomenduotu ortodonta. Mano atveju taip ir buvo  4u.gif.

labai aciu uz atsakyma, nes sedejau ir skaiciau senaja tema ir lindau jau klausti to paties ka ir paraset, nes niekaip nesupratau nuo kurio pradet reikia ar ortodonto ar Grybausko g.gif nes kazkas rase kad pas ji jau reikia tureti nuotraukas ir pan
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 02 01, 22:31)
labai aciu uz atsakyma, nes sedejau ir skaiciau senaja tema ir lindau jau klausti to paties ka ir paraset, nes niekaip nesupratau nuo kurio pradet reikia ar ortodonto ar Grybausko g.gif nes kazkas rase kad pas ji jau reikia tureti nuotraukas ir pan

Tai taip, pas ji einant reikia tureti kompiuterine tomografija, rentgeno nuotrauka, gipsini modeli. As pasiskambinau i VIC, mane uzrase pirma visiem sitiem dalykam ir prifotkino is visu pusiu. Pirmine apziura atliko kitas gydytojas. Visa ta medziaga perdave S. Grybauskui, po keliu menesiu ejau pas ji. Buvo jau sudarytas gydymo planas. Ta diena man ir rekomendavo ortodonte.
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 01, 22:03)
Tai taip, pas ji einant reikia tureti kompiuterine tomografija, rentgeno nuotrauka, gipsini modeli. As pasiskambinau i VIC, mane uzrase pirma visiem sitiem dalykam ir prifotkino is visu pusiu. Pirmine apziura atliko kitas gydytojas. Visa ta medziaga perdave S. Grybauskui, po keliu menesiu ejau pas ji. Buvo jau sudarytas gydymo planas. Ta diena man ir rekomendavo ortodonte.

notworthy.gif nu to ir pradesim, labai padejot nesiblaskyti 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo tik Vilniuj taip galima, kad apžiūrėtų toj pačioj klinikoj verysad.gif Kaune kitaip, o konsultacijai papulti eilute neprasta neprasta... doh.gif bent jau zandikaulio neskaudetu, tai nebutu taip sunku laukti
Atsakyti
O ar yra kokios nors indikacijos kada kompensuoja valstybė žandikaulio operacijas?
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2014 02 04, 21:38)
O ar yra kokios nors indikacijos kada kompensuoja valstybė žandikaulio operacijas?

Jei esi draustas, kompensuoja pacia operacija, bet tai tera apie 1 tukst Lt... pasiruosimo islaidu, mano ziniomis nekompensuoja... kai buvau nepilnamete ir norejo daryt op, sake, kad kazkiek kompensuoja ar tai nuolaida kazkokia yra nepilnameciams - nebepamenu... o ir 10 m. praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 02 04, 17:46)
Pasirodo tik Vilniuj taip galima, kad apžiūrėtų toj pačioj klinikoj  verysad.gif Kaune kitaip, o konsultacijai papulti eilute neprasta neprasta...  doh.gif bent jau zandikaulio neskaudetu, tai nebutu taip sunku laukti

Vilnius-Kaunas tik 100km... smile.gif Tikrai nedaug, kai kalbam apie sveikata smile.gif
Atsakyti