Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Justislovas @ 2014 02 04, 23:06)
Vilnius-Kaunas tik 100km... smile.gif Tikrai nedaug, kai kalbam apie sveikata smile.gif

Vilniuje ir eilute nemaza buvo... Bet Kaune lyg ir yra VIC... nors nzn kaip ten kas...
Atsakyti
QUOTE(Justislovas @ 2014 02 04, 22:06)
Vilnius-Kaunas tik 100km... smile.gif Tikrai nedaug, kai kalbam apie sveikata smile.gif

Aisku nedaug, bet ne kokius 2 m vazineti nuolat, juolabiau kad Kaune galima ta pati padaryti, tiesiog ne toje pacioje klinikoje kaip Vilniuje, kur viskas vienoje vietoje.
O eiles Vilniuj dar ilgesnes ... taip kad...
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 01, 23:03)
Tai taip, pas ji einant reikia tureti kompiuterine tomografija, rentgeno nuotrauka, gipsini modeli. As pasiskambinau i VIC, mane uzrase pirma visiem sitiem dalykam ir prifotkino is visu pusiu. Pirmine apziura atliko kitas gydytojas. Visa ta medziaga perdave S. Grybauskui, po keliu menesiu ejau pas ji. Buvo jau sudarytas gydymo planas. Ta diena man ir rekomendavo ortodonte.

man lygiai taip pat buvo, as ir pati ieskojau kad viskas butu vienoje vietoje, ir ortodonte ir chirurgai ir pats gyd. Grybauskas., tad pasirinkimo daug nebuvo, tiksliau isvis nebuvo tiks sis VIC variantas, ir labai patenkinta, pinigeliu daug, bet ko nepadarysi del grazios sypsenos ir sveikatos:)
Atsakyti
As anksciau pirmiausiai ziurejau i zmoniu akis, dabar i dantis ir sakandi doh.gif Kazkoks kosmaras... ziuriu tv ir komentuoju dantis blink.gif skaitau zurnalus ar nete ziuriu foto ir matau dantis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 09, 23:31)
As anksciau pirmiausiai ziurejau i zmoniu akis, dabar i dantis ir sakandi  doh.gif  Kazkoks kosmaras... ziuriu tv ir komentuoju dantis  blink.gif skaitau zurnalus ar nete ziuriu foto ir matau dantis...  doh.gif

man butent tas pats, tik dantis matau.... manau kas mums aktualiausia ta ir fiksuojame;)
Atsakyti
sveiki smile.gif gal yra kam neseniai padarę operaciją? smile.gif būtų įdomu sužinoti nuotaikas smile.gif mane operuos pirmadienį... tai kai papasakojo pooperacinį laikotarpį nuotaikos nekokios liko...
Atsakyti
Aš vis dar laukiu operacijos sad.gif Jau praradau vilti, kad kada nors sulauksiu sad.gif Linkiu sekmes 4u.gif Viskas bus gerai thumbup.gif . Ar ilgai teko laukti tikslios operacijos datos?
Atsakyti
o ka taip baisaus pasake, man viskas pries akis, dar ilgas kelias laukia, idomu kuom tave isgasdino ?
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2014 02 14, 00:46)
o ka taip baisaus pasake, man viskas pries akis, dar ilgas kelias laukia, idomu kuom tave isgasdino ?

man irgi idomu viskas, nes as irgi dar tik pradedu si ilga kelia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2014 02 13, 22:34)
sveiki smile.gif gal yra kam neseniai padarę operaciją? smile.gif būtų įdomu sužinoti nuotaikas smile.gif mane operuos pirmadienį... tai kai papasakojo pooperacinį laikotarpį nuotaikos nekokios liko...

Sveikinimai pagaliau sulaukus operacijos smile.gif
O kas taip isgasdino ? Kazkaip man atrodo, kad jau viskas ir taipp apie pooperacini laikotarpi aisku : busi istinus, pamelus, 3men diena, ypac pirmaji tik per siaudeli skysciai, nutirpes smakras, lupos.
Ka dar naujo suzinojai ?
Atsakyti
tai praktiškai 4 mėnesius negalėsiu kramtyti, valgyti normalaus maisto, vaistu uz beveik 500lt prisipirkau, paskui sake kad pasilenkti negalesiu na ir taip toliau... operacijos laukiau tai 4 mėnesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2014 02 14, 18:02)
tai praktiškai 4 mėnesius negalėsiu kramtyti, valgyti normalaus maisto, vaistu uz beveik 500lt prisipirkau, paskui sake kad pasilenkti negalesiu na ir taip toliau... operacijos laukiau tai 4 mėnesius smile.gif

A tik tiek smile.gif galvojau ka baisesnio isgirdai smile.gif
Atsakyti