a aisku as ir viena kabliuka "belgiskas mikroimplantas" taip sake man kad vadinas, man tik spali ji isuko, tai dar nieko neuzkbino ant jo, gal kove per vizita kazka uzkabins. tai vadinasi po visko siuos istrauks lauk, o ten nebus skyles?
QUOTE(Laimucka @ 2014 02 24, 22:19)
a aisku as ir viena kabliuka "belgiskas mikroimplantas" taip sake man kad vadinas, man tik spali ji isuko, tai dar nieko neuzkbino ant jo, gal kove per vizita kazka uzkabins. tai vadinasi po visko siuos istrauks lauk, o ten nebus skyles?
Uzgyja viskas.

QUOTE(Flegma @ 2014 02 24, 22:52)
na jo kosmosas man cia:) o idomu kai greze ta varzta tai i kaula ar ne? ten tikrai bus skylute tik gal dantenos uzdengs ?
Liap, o kiek truko operacija, kaip jautetes po anestezijos ?
QUOTE(Laimucka @ 2014 02 24, 22:19)
Man pvz juos isuko rugseji, o gumyte tik pries dvi savaites. Poryt raus protinius

Papildyta:
QUOTE(Laimucka @ 2014 02 24, 23:05)
na jo kosmosas man cia:) o idomu kai greze ta varzta tai i kaula ar ne? ten tikrai bus skylute tik gal dantenos uzdengs ?
I kaula... su jega ten suko, gremze

Kaip faina, kad pas mus cia pagyvejimas

QUOTE(Millli @ 2014 02 24, 23:50)
Man pvz juos isuko rugseji, o gumyte tik pries dvi savaites. Poryt raus protinius
Labiau bijau rovimo nei zandikaulio pjovimo
Baisiai nekokia turiu rovimo patirti ir trauma is vaikystes... tikiuosi po sio rovimo baime dings ir 5 kl trauma pasimirs 
Papildyta:
vienos puses visai nejauciau kai dare, o va kita neblogai jauciau... nieko nesakiau, baisiai nebenorejau dar porcijos vaistu... bet uztat namo vos parvairavau
prie namu ant borto uzvaziavau 

Papildyta:

As irgi patyriau ta malonuma, bet viskas isgyvenama

Isgyvensim, kur mes dingsim...
As braukau kiekviena irasa gydymo plane ir ziuriu kur randuos
protiniu tik jau senokai turejau neturet... kita vertus gaila man tu mano dantu... reiks ant grandineles kabintis

QUOTE(Millli @ 2014 02 24, 23:05)
protiniu tik jau senokai turejau neturet... kita vertus gaila man tu mano dantu... reiks ant grandineles kabintis

paskaitau ir vis sunkiau darosi su savim kovoti, koks ilgas ir sunkus sitas kelias laukia, tik va pasirinkimo nera

QUOTE(Millli @ 2014 02 25, 00:05)

Negailek tu protiniu dantu. Pazadu proto tikrai neprarasi

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 02 24, 23:41)
Liap, o kiek truko operacija, kaip jautetes po anestezijos ?
Operacija nezinau net kiek truko, i operacine issivede mane apie 8, o prabudau tai jau apie 13h buvo

O sakykit tom kurios jau po operacijos esate, kada mazdaug jums iseme siulus?

QUOTE(Ramute... @ 2014 02 25, 11:18)
Negailek tu protiniu dantu. Pazadu proto tikrai neprarasi
, o ir pats traukimas ju nera toks baisus
Galesi karolius pasidaryt, turetu labai orginaliai atrodyt 

Butu kreivai isdyge... o tie graziai isdygo... gaila man ju