Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Sowthistle @ 2014 03 03, 23:00)
O gal zinote kiek tai galetu kainuot?

Jei nepamirsiu ryt uzklausiu, nes kartu dirbam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liap @ 2014 03 04, 17:06)
o man jau siūlus pagaliau išėmė, tai galiu jau drąsiai šypsotis smile.gif

4u.gif Jau po truputi link grazios sypsenos smile.gif O tai netirpstantys siulai buna ? O kas susiuta, viskas palei gomuri, jauciu visa purna persiuta biggrin.gif biggrin.gif O nepaliko kokiu varzteliu isoreje ar tai gomuryje ?
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2014 03 04, 16:06)

vis smagesnes naujienos thumbup.gif kaip siaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2014 03 04, 20:01)
vis smagesnes naujienos  thumbup.gif kaip siaip savijauta?

Smagu girdeti:) ar dar skauda? Kaip maitintis sekasi?
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2014 03 04, 17:06)

o jetau, net silpna, o kur ten tie siulai buvo? man pagal plana abieju zandikauliu operacija laukia, tai vadinasi siusius skersai isilgai ..... brrrr o tai negalejo tirpstanciu siulu? ar skauda tau dabar, ar patinimas dar didelis?
Atsakyti
Aš kai buvo siūlai šypsotis negalėjau, nes tie siūlai įsitempdavo ir toks žiaurus skausmas smile.gif na bet nieko, nebeteks verkt dėl to biggrin.gif siūlai netirpstantys, vis dėl to nemaža operacija, o susiūta buvo viršuj virš dantų (nežinau kaip tiksliai paaiškinti) ir žanduose buvo siūlų, kai išiminėjo jaučiau smile.gif Varžteliai yra apačioje prie pat lūpos ir viršuje taip pat, tai šiek tiek sunku gumytes keistis, vis prasikruvinu. Gumytes keičiuosi apie 4 kartus per dieną, nes tiek valgau, o nuo kovo 31 dienos jau tik naktimis turėtų leisti užsidėti smile.gif maitinuosi va jau antra diena per šiaudelį, bandau ir su šaukštuku kokį nors tirštesnį maistą valgyt, nes treniruotis reikia žiotis, be gumų kai būnu sunku man prasižioti yra, na svarbiausia per švirkštą nebereikia valgyti smile.gif patinimas dar yra, nejaučiu viršutinės lūpos, smakro na ir žandukus dar nepilnai jaučiu wink.gif O šiaip tai džiaugiuosi, kad vis geriau jaučiuosi, va šiandien ir vaistus dar galutinai baigiau gerti smile.gif O su skausmu tai skauda sąnarį žandikaulio jei ilgau nepasitreniruoju išsižioti smile.gif o šiaip nuo skausmo aš jau ligoninėje dvi dienas prieš išeinant nebevartojau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi į Jūsų operuotų, ir laukiančių operacijos gretas:) aš dar apsisprendimų kelyje... Manęs netenkina atikiše keturi dantys viršuje. Nors iš tiesų yra per mažas apatinis žandikaulis, todėl taip netaisyklingai užaugo dantys. Vakar dr. Simonas Grybauskas pristatė gydymo planą. Yra 2 keliai, vienas tik kosmetinis, tiesiog ištraukti du dantis ir atsikišusius dantis atstumti į reikiama vieta ir viskas. Tai tik kosmetinis pataisymas ir naudos mažai, nes vistiek dantukai gali grįšti į buvusę vietą. O kitas kelias operuoti apatinį žandikaulį, nes jis yra per mažas ir laikui bėgant išvirs ir apatiniai dantys. Jei apsispręsčiau operuoti ištrauktų keturius dantis 2 viršui ir 2 apačioj, vėliau operacija smile.gif Užsirašiau pas ortodonte rugsėjo mėnesiui tai apsisprendimui laiko dar yra... Pirmasis varinatas netenkina, nes tai laikina ir nepatikima, antrasis, kas bus ištraukti net 4 sveiki dantys g.gif kaip apsispręsti, kas dar gali pakonsultuoti mane šiuo klausimu? Rimtas ortodontas ar chirurgas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^nataly^: 06 kovo 2014 - 19:29
QUOTE(^nataly^ @ 2014 03 06, 20:27)
Labas vakaras, jungiuosi į Jūsų operuotų, ir laukiančių operacijos gretas:) aš dar apsisprendimų kelyje... Manęs netenkina atikiše keturi dantys viršuje. Nors iš tiesų yra per mažas apatinis žandikaulis, todėl taip netaisyklingai užaugo dantys. Vakar dr. Simonas Grybauskas pristatė gydymo planą. Yra 2 keliai, vienas tik kosmetinis, tiesiog ištraukti du dantis ir atsikišusius dantis atstumti į reikiama vieta ir viskas. Tai tik kosmetinis pataisymas ir naudos mažai, nes vistiek dantukai gali grįšti į buvusę vietą. O kitas kelias operuoti apatinį žandikaulį, nes jis yra per mažas ir laikui bėgant išvirs ir apatiniai dantys. Jei apsispręsčiau operuoti ištrauktų keturius dantis 2 viršui ir 2 apačioj, vėliau operacija smile.gif Užsirašiau pas ortodonte rugsėjo mėnesiui tai apsisprendimui laiko dar yra... Pirmasis varinatas netenkina, nes tai laikina ir nepatikima, antrasis, kas bus ištraukti net 4 sveiki dantys  g.gif kaip apsispręsti, kas dar gali pakonsultuoti mane šiuo klausimu? Rimtas ortodontas ar chirurgas?

O traukt reiktu protinius ar paprastus dantis ?
Pakonsultuot tave galetu ortodontas. Manau turetum kreiptis bent i 2-3 jei nori objektyviso nuomones
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2014 03 05, 12:25)
Aš kai buvo siūlai šypsotis negalėjau, nes tie siūlai įsitempdavo ir toks žiaurus skausmas smile.gif na bet nieko, nebeteks verkt dėl to biggrin.gif siūlai netirpstantys, vis dėl to nemaža operacija, o susiūta buvo viršuj virš dantų (nežinau kaip tiksliai paaiškinti) ir žanduose buvo siūlų, kai išiminėjo jaučiau smile.gif Varžteliai yra apačioje prie pat lūpos ir viršuje taip pat, tai šiek tiek sunku gumytes keistis, vis prasikruvinu. Gumytes keičiuosi apie 4 kartus per dieną, nes tiek valgau, o nuo kovo 31 dienos jau tik naktimis turėtų leisti užsidėti smile.gif maitinuosi va jau antra diena per šiaudelį, bandau ir su šaukštuku kokį nors tirštesnį maistą valgyt, nes treniruotis reikia žiotis, be gumų kai būnu sunku man prasižioti yra, na svarbiausia per švirkštą nebereikia valgyti smile.gif patinimas dar yra, nejaučiu viršutinės lūpos, smakro na ir žandukus dar nepilnai jaučiu wink.gif O šiaip tai džiaugiuosi, kad vis geriau jaučiuosi, va šiandien ir vaistus dar galutinai baigiau gerti smile.gif O su skausmu tai skauda sąnarį žandikaulio jei ilgau nepasitreniruoju išsižioti smile.gif o šiaip nuo skausmo aš jau ligoninėje dvi dienas prieš išeinant nebevartojau smile.gif

Na jo ..... Aciu labai kad pasidalinai savo potyriais 4u.gif uoj kas musu laukia, gal praziopsojau, bet noriu paklausti kiek laiko uztruko kol isleido is ligonines, klausiu nes palnuosiu atostogas kaip cia kiek susideliot. Ir dar kiek rebilitacija visa idomu tavo truks? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labas!
as naujoke cia, nors siaip paskaitinedavau. siandien ir man pasake, kad operacija kaip ir butina norint svajoniu sypsenos. negaliu nustot graudintis blush2.gif doh.gif nors gydytojas sake, cia ne liga del kurios nebegaletum toliau gyventi, bet kaip gyventi toliau kai zinai, kad be operacijos svajone tureti grazia sypsena, net nekvepia. operuotis ar ne???Dievazi, niekada neturejau tokio sunkaus apsisprendimo! kaip perlipti per savo baimes siekiant svajones.. g.gif
Atejau cia ikvepimo biggrin.gif
Beje, as uk, gal yra patirties turinciu butent is gyvenanciu uk?
Atsakyti
Laimucka atsiguliau as i ligonine sekmadieni apie 12h atsiguliau, o paleido penktadieni smile.gif o rebilitacija tai 4 menesiai pakol vėl kramtyti galėsi pradėti smile.gif o as va visiskai normaliai jauciuosi praejus 18 dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2014 03 06, 22:13)
Laimucka atsiguliau as i ligonine sekmadieni apie 12h atsiguliau, o paleido penktadieni smile.gif o rebilitacija tai 4 menesiai pakol vėl kramtyti galėsi pradėti smile.gif o as va visiskai normaliai jauciuosi praejus 18 dienu smile.gif

Kaip smagu skaityt, kai praejo tiek mazai laiko, o jau jauciates gerai smile.gif Pozityviai nuteikia smile.gif
Kada zadat i darba gryzt ?
As jau irgi irasyta i eile, tad rugseji ir manes laukia si egzekucija smile.gif
Atsakyti
Na su darbo tai as isejau is jo, nes direktorius nedave atostogu... Tai ieskosiuosi naujo tik kai valgyti pradesiu, na pilnai jau būsiu pasveikusi... smile.gif nes dabar pries valgi gumas reikia nusiimt, paskui vel uzsidet, nezinau kur darbe steriliai taip butu galima padaryti, visgi nesinori kokios infekcijos smile.gif
Atsakyti