QUOTE(Millli @ 2014 04 04, 00:58)
Va kai apatinis zandikaulis "isciuozes", man zymiai baisiau nei kad virsutinis net labai "isvaziaves"... zymiai geriau atrodo sita panele po operacijos...
Kazkada skaiciau ir ziurinejau foto uzsienio forumuose, tai priejau isvados, kad nosis gali keistis po siu operaciju. Kuomet issikises virsus, tada nosis gali ilget. Kada isikisusi apacia, tuomet nosis gali paplatet ir biskuciuka net pasiriest. Sakiau pasiklausiu gydytoju del nosies ir vis pamirstu

. Man fobija ilgu nosiu, tai jei pailgetu, butu likimo pokstas

.
O visiskos veido simetrijos naivu tiketis... arba kad pasikeis pvz vokai

nors nesupykciau, kad ir juos ponas G man biski timpteletu, kad padazius seseliukai graziau ziuretusi

Su jumis lengvai galima nusvaigt
Kai išsikišęs viršus, kaip nosis pailgės po operacijos, jeigu viršutinis žandikaulis operacijos metu yra pastumiamas gilyn? Kai yra tas overjet, gilus sukandimas, nosis trumpėja, kumpėja, priklausomai nuo prieš tai buvusios padėties, jei riesta buvo - tiesesnė tampa. Kai yra underbite ir viršutinis žandikaulis įlindęs giliau nei norma, jį traukia pirmyn ir nosis gali tapti riestesnė. Bet vėlgi, tarp lietuvaičių nesimato nosies pakitimų, užsienyje darytų operacijų metu, kažkaip labai ten viskas koreguojasi

Jei viršutinis žandikaulis neliečiamas, tai niekas ir nesikeis, neįmanoma. O kai viršutinį prataršo, visko galima tikėtis, pažiūrėkit video youtubėj, kaip ten nuskaldo jį ir suvirina, varžtai vos ne prie akių eina