Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(^nataly^ @ 2014 03 08, 16:12)
Manau, kad akivaizdžiai dabartine padėtį pataisytų ir dantukų atsūmimas į vietą, šiuo metu žiūrint iš šono truksta smakro, bet su tuo tikrai galiu gyventi. Kol nepradėjo pasakot, kas būtų po operacijos, net minčių nekildavo apie per maža smakrą  4u.gif

Smakro implantą ir ne Grybauskas gali įdėt. Yra dabar visokių fokusų, visokias medžiagas galima leisti į smakrą. Šiaip smakras labai įtakoja gražų profilį, jį visad galėsit pasiturbint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2014 05 13, 15:04)
Smakro implantą ir ne Grybauskas gali įdėt. Yra dabar visokių fokusų, visokias medžiagas galima leisti į smakrą. Šiaip smakras labai įtakoja gražų profilį, jį visad galėsit pasiturbint biggrin.gif

Man taip pat buvo siulomi keli variantai, vienas is ju tik apipjaustyti zandikaulio kaulus, kad isoriskai atrodytu simetrija ir det smakro implanta. Na bet kam maskuot kai gali pataisyt. Man atrodo absurdas uzziiminet maskavimu. Tas pats kas kreivus danti tiesinti estetiniu smile.gif
O del tu visu melyniu, tai cia juk labai individualu yra zmoniu linkusiu i tinima, o yra kas maziau tinsta. Plius ikelta pirmos dienos foto, o tinimai ir melynes atsiranda apie 3para. Va tada tai ogo kokie grazus buna tiek lietuvaiciia tiek uzsenieciai.
Per 7m. kol rosiuos operacijai perskaiciau tukstancius blogu, perziurejau begales youtubo video. Buvo zmogeliu kurie beveik neistine ir po sav. atrodo jau idealiai, o maciau tookiais veidais, kad dar po menesio baisu i gatve iseiti. Tad lyginti tokiu sdalykus visai nelogiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 05 13, 16:52)
Man taip pat buvo siulomi keli variantai, vienas is ju tik apipjaustyti zandikaulio kaulus, kad isoriskai atrodytu simetrija ir det smakro implanta. Na bet kam maskuot kai gali pataisyt. Man atrodo absurdas uzziiminet maskavimu. Tas pats kas kreivus danti tiesinti estetiniu smile.gif
O del tu visu melyniu, tai cia juk labai individualu yra zmoniu linkusiu i tinima, o yra kas maziau tinsta. Plius ikelta pirmos dienos foto, o tinimai ir melynes atsiranda apie 3para. Va tada tai ogo kokie grazus buna tiek lietuvaiciia tiek uzsenieciai.
Per 7m. kol rosiuos operacijai perskaiciau tukstancius blogu, perziurejau begales youtubo video. Buvo zmogeliu kurie beveik neistine ir po sav. atrodo jau idealiai, o maciau tookiais veidais, kad dar po menesio baisu i gatve iseiti. Tad lyginti tokiu sdalykus visai nelogiska smile.gif

Na ka mergaites, eina jau man trecia diena po operacijos. Labai noriu tiketi, kad sunkiausios akimirkos jau praeityje. Dabar jau laikas sveikri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 05 13, 17:52)

Čia gal pats Grybauskas tokią alternatyvą siūlė? Nors kaulų apipjaustymas tai jau ir, menka alternatyva, tada tikrai geriau iš esmės viską tvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2014 05 14, 11:39)
Čia gal pats Grybauskas tokią alternatyvą siūlė? Nors kaulų apipjaustymas tai jau ir, menka alternatyva, tada tikrai geriau iš esmės viską tvarkyt.

Buvau is pradziu pas plastikus tai siule koreguot implantais, o ir Grybausko vienas is pasiulymu buvo toks. Pasak gydytoju jei mane netenkina tik estetika, geriau zandikaukiu nelauzyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramute... @ 2014 05 14, 10:17)
Na ka mergaites, eina jau man trecia diena po operacijos. Labai noriu tiketi, kad sunkiausios akimirkos jau praeityje. Dabar jau laikas sveikri smile.gif

O sveika gyva smile.gif na kaip savijauta ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 05 14, 15:32)
Buvau is pradziu pas plastikus tai siule koreguot implantais, o ir Grybausko vienas is pasiulymu buvo toks. Pasak gydytoju jei mane netenkina tik estetika, geriau zandikaukiu nelauzyt smile.gif

Hm, o jis gal pats ta smakro korekcija ir būtų apsiėmęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2014 05 14, 16:45)
Hm, o jis gal pats ta smakro korekcija ir būtų apsiėmęs?  g.gif

Taip man pateike du gydymo planus. 1.tik smakro korekcija ir vienos zandikaulio puses paslifavimas,kad vizualiai atrodytu simetriska. 2 breketai ir ortognatine operacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 05 14, 14:32)
Papildyta:

O sveika gyva smile.gif na kaip savijauta ? smile.gif

Gyva:) viskas isgyvenama, nors pabudus buna baisu. Kai pabudau buvo kartu ir ant sirdies zymiai lengviau, kad nebereiks gyventi laukimu ir belieka tik pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramute... @ 2014 05 14, 17:49)
Gyva:) viskas isgyvenama, nors pabudus buna baisu. Kai pabudau buvo kartu ir ant sirdies zymiai lengviau, kad nebereiks gyventi laukimu ir belieka tik pasveikti smile.gif

koks jausmas pabudus? ir kaip pirmosios dienos? blush2.gif
sveikinu, dabar viskas tik geryn eis 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2014 05 15, 00:25)
koks jausmas pabudus? ir kaip pirmosios dienos? blush2.gif
sveikinu, dabar viskas tik geryn eis 4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Ivertinus tai, kad man supjauste visa zandikauli, pakankamai geros. Aisku reikia tam labai nusiteikti ir stengtis kuo greiciau pasveikti smile.gif
Kas keisciausia kaip pabudau po narkozes net neatsimenu, atsimerkiau tik intensyvios prieziuros palatoj ir ten pragulejau iki kito ryto.
Atsakyti
As operacijos visai nebijau, man baisiausia dalis, kad leistu paciai pas nykstukus eit, nelieptu kokiu anciu ar dar kokiu nesamoniu doh.gif. Gal man visai kuku, bet cia didziausias rupestis man... o dar kai kramtuske parase, kad kateterizuoja pusle blink.gif Nu vienu zodziu, jau geriau pampersa uzsideciau belekokio storio lotuliukas.gif

Ramute, sveikinu, kad jau po operacijos! Lengvo ir greito sveikimo 4u.gif Ir musu nepamirsk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 05 15, 12:09)
As operacijos visai nebijau, man baisiausia dalis, kad leistu paciai pas nykstukus eit, nelieptu kokiu anciu ar dar kokiu nesamoniu  doh.gif. Gal man visai kuku, bet cia didziausias rupestis man... o dar kai kramtuske parase, kad kateterizuoja pusle  blink.gif Nu vienu zodziu, jau geriau pampersa uzsideciau belekokio storio  lotuliukas.gif

Ramute, sveikinu, kad jau po operacijos! Lengvo ir greito sveikimo 4u.gif Ir musu nepamirsk  tongue.gif

Tikrai nebijok to kateterio. Ivede man ji kai jau buvau narkozej, o istrauke po 3-4 val. Kai parveze i palata. Nieko nejauciau, o patogumas geras, nes reikia gerti daug skysciu 2 l. Per diena, visai dziaugiausi, kad nereikejo keltis iskart lakstyt i tulika. Beto nieko nejauciau kai ji istrauke smile.gif
Dekui uz sveikinimus:)!
Atsakyti