Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

na stai nuo vakar antibiotikus geriu, nes ausies uzdegimas... tikiuosi neatkels operacijos.... dar pora savaiciu iki jos, tai labai tikiuosi, kad pasveikti ir atsigauti spesiu...
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2012 09 17, 12:27)
na stai nuo vakar antibiotikus geriu, nes ausies uzdegimas... tikiuosi neatkels operacijos.... dar pora savaiciu iki jos, tai labai tikiuosi, kad pasveikti ir atsigauti spesiu...

uuu.. sveikatukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2012 09 17, 12:02)
Dėkui, kramtuskee1, suteikei vilties smile.gif bet įtariu, mano atvejis irgi bus prie sudėtingesnių, nes irgi jau tiesinti dantys :/

zinok kiek nervu turejau del to kad tiesinti, man net plano nesudare, i antra vizita atvaziavau sako neturiu, daug darbo, gal persigalvosi biggrin.gif nes orto. dantis dazniausiai tiesina ne pagal zandikaulio fiziologija, o pagal tai kad bendras vaizdas butu grazus, tad paruost dantis lb sudetinga, daug skaiciavimu matavimu. paruosimas operacijai ale 3metus uztruktu ir pan. tad uzsispyriau sakau jus pirma paruoskit plana o tik tada jau as spresiu ka daryt. O kaip reikalas, mano orto taip idealiai dantis pagal zandikauli sudejo, kad galima butu det preketus ir operuot iskart, bet del mano pacios pageidavimo tiesint apie pusmetuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 09 17, 12:54)
zinok kiek nervu turejau del to kad tiesinti, man net plano nesudare, i antra vizita atvaziavau sako neturiu, daug darbo, gal persigalvosi biggrin.gif nes orto. dantis dazniausiai tiesina ne pagal zandikaulio fiziologija, o pagal tai kad bendras vaizdas butu grazus, tad paruost dantis lb sudetinga, daug skaiciavimu matavimu. paruosimas operacijai ale 3metus uztruktu ir pan. tad uzsispyriau sakau jus pirma paruoskit plana o tik tada jau as spresiu ka daryt. O kaip reikalas, mano orto taip idealiai dantis pagal zandikauli sudejo, kad galima butu det preketus ir operuot iskart, bet del mano pacios pageidavimo tiesint apie pusmetuka biggrin.gif

agam, skaičiau tavo istoriją - pamenu - vat aš ir bijau dabar irgi labai, kad ir man netektų antrąkart eiti, nes pas mane tai tikrai dantys ne pagal fiziologiją ir anatomiją sustatyti... na bet gal man nepasikartos tavo situacija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2012 08 28, 20:15)
Bandau iš naujo smile.gif

user posted image

Arba jei nesunku, nueikite į mano blogą, specialiai skirtą mano sąkąndžiui biggrin.gif

http://delgrozio.blo...-situacija.html

Labai lauksiu patarimų, pastabų, pastebėjimų smile.gif 4u.gif

pas mane tokia situacija, tik nezinau kiek mm tarpas ax.gif
ryt operacija... jaudinuos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 09 23, 18:42)
pas mane tokia situacija, tik nezinau kiek mm tarpas  ax.gif
ryt operacija... jaudinuos...  unsure.gif

Uau... sekmesir stiprybes svaikstant smile.gif Lauksim su naujienom smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 09 23, 18:42)
pas mane tokia situacija, tik nezinau kiek mm tarpas  ax.gif
ryt operacija... jaudinuos...  unsure.gif

Sekmes wink.gif
Parasyk kaip jausies, kaip viskas praejo. Tau vieno ar dvieju zandikauliu?
Manes kita savaite laukia operacija as jau dabar jaudinuosi...
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2012 09 24, 18:30)

Ogo kaip greotai smile.gif Isoperuos tuos visas, liksim tik mes kelios kinkas drebinti smile.gif
Atsivalgyk sia savaite visokiu skanestu nes po to teks tik seile varvinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2012 09 24, 18:30)
Sekmes wink.gif
Parasyk kaip jausies, kaip viskas praejo. Tau vieno ar dvieju zandikauliu?

Laba. visi daktarai isejo, tai interneta pajungiau smile.gif
operavo apatini zandikauli, smakra atsikisusi ir lupos siek tiek padidno (nors siuo metu atrodo, kad ne siek tiek biggrin.gif ).
i operacine 8.00, po operacijos buvau samoninga kazkas apie 12h jau palatoj.
siaip galvojau, kad bus baisiau. 14h ejau pati i WC slauges lydima. visa diena su salta kauke, ji su slanga ir prijungta prie aparato kuris saldo. kateteris rankoj-leidzia antibiotikus, o nuskausminamu paprasiau ant nakties, nes galvoju, kad gali skaudet nakti. galva reikia kuo auksciau laikyti, kad tinimu nebutu. guleti reikia tik ant nugaros, galva tiesiai. vaikstu, nes plaucius pradejo skaudet, "ventiliuoju", bijau, kad plauciu uzdegimas nestvertu smile.gif man lengviau, nes jauciu virsutini zandikauli, aptirpes tik apatinis ir lupos. galiu pati gerti, net gi lengviau nei per siaudeli (liezuvi pridedu prie stiklines ir geriu).
nebijokit skausmo nebus, suleis vaistu. aptirpe bus ir... nepatogu
Kaune bus operacija?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 09 24, 22:28)
Laba. visi daktarai isejo, tai interneta pajungiau smile.gif
operavo apatini zandikauli, smakra atsikisusi ir lupos siek tiek padidno (nors siuo metu atrodo, kad ne siek tiek biggrin.gif ).
i operacine 8.00, po operacijos buvau samoninga kazkas apie 12h jau palatoj.
siaip galvojau, kad bus baisiau. 14h ejau pati i WC slauges lydima. visa diena su salta kauke, ji su slanga ir prijungta prie aparato kuris saldo. kateteris rankoj-leidzia antibiotikus, o nuskausminamu paprasiau ant nakties, nes galvoju, kad gali skaudet nakti. galva reikia kuo auksciau laikyti, kad tinimu nebutu. guleti reikia tik ant nugaros, galva tiesiai. vaikstu, nes plaucius pradejo skaudet, "ventiliuoju", bijau, kad plauciu uzdegimas nestvertu smile.gif man lengviau, nes jauciu virsutini zandikauli, aptirpes tik apatinis ir lupos. galiu pati gerti, net gi lengviau nei per siaudeli (liezuvi pridedu prie stiklines ir geriu).
Kaune bus operacija?

Sveika,
taip Kaune. Ryt pas Simona i Vln vaziuoju, kad visus jau galutinius taskus sudeti...
Man taip pat apatinis zandikaulis... Del to gulejimo ant nugaros tiktai, tai bus trb sunkiausia, nes as niekada ant nugaros nemiegu... net nescia nemiegodavau smile.gif bent ant sono miegodavau...
O kaip tu siandien jautiesi?
Kaip su maistu? Ar pirkaisi tuos spec. misinius?
Kada planuoja paleisti?
Linkiu, kad nebutu tynimu ir greiciau tirpimas praeitu wink.gif
Atsakyti
Na va, buvau ir aš pas Simoną, bet galutinio verdikto dar negavau - reikia MRT daryti, nes iš KT sąnarių nesimato.. Po mėnesio su MRT eisiu vėl, tuomet jau spręsim galutinai, ką darom, priklausomai nuo sąnarių padėties.. jei jie vietoj tuomet viskas ok, jei ne - tuomet bus galvos skausmas doh.gif

Beje, kramtuskee1, man su tais tiesintais dantimis taip lengvai nepasisekė kaip tau, pas mane bus darbelio juos sulankstyti reikiama kryptimi...
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 09 24, 22:28)
vaikstu, nes plaucius pradejo skaudet, "ventiliuoju", bijau, kad plauciu uzdegimas nestvertu smile.gif man lengviau, nes jauciu virsutini zandikauli, aptirpes tik apatinis ir lupos. galiu pati gerti, net gi lengviau nei per siaudeli (liezuvi pridedu prie stiklines ir geriu).
Kaune bus operacija?

Plauciu uzdegims neturetu taip greit uzpult, tuo labiau, ka jau i tualeta vaikstai.Blogiau but, jei butum kokia visiskai paliegus i guletum lovoj ne auksciau pekelta galva.
Greita sveikima. 4u.gif
Atsakyti