QUOTE(lialka85 @ 2012 09 25, 10:38)
Sveika,
taip Kaune. Ryt pas Simona i Vln vaziuoju, kad visus jau galutinius taskus sudeti...
Man taip pat apatinis zandikaulis... Del to gulejimo ant nugaros tiktai, tai bus trb sunkiausia, nes as niekada ant nugaros nemiegu... net nescia nemiegodavau
bent ant sono miegodavau...
O kaip tu siandien jautiesi?
Kaip su maistu? Ar pirkaisi tuos spec. misinius?
Kada planuoja paleisti?
Linkiu, kad nebutu tynimu ir greiciau tirpimas praeitu
taip Kaune. Ryt pas Simona i Vln vaziuoju, kad visus jau galutinius taskus sudeti...
Man taip pat apatinis zandikaulis... Del to gulejimo ant nugaros tiktai, tai bus trb sunkiausia, nes as niekada ant nugaros nemiegu... net nescia nemiegodavau

O kaip tu siandien jautiesi?
Kaip su maistu? Ar pirkaisi tuos spec. misinius?
Kada planuoja paleisti?
Linkiu, kad nebutu tynimu ir greiciau tirpimas praeitu

tynimas yra. pagal slauge - vidutinis. atrodau kaip labai gerai pavalgius

Nutridrinka reikia nusipirkti. Pirkau po viena braskini ir bananini, o kitus tipo be skonio. tai su prieskoniu daugiau nepirksiu. tas, kur be skonio tai primena tipo kakava, ar kava Late. Pirkau Maximoj, kur prie kliniku su medaus kortele pigiau. Lupoms tep ti nupirkau tepaliuka (irgi ten pat) Vitamins A&D 5g. jis tokiam "maiseli", maza kampuka nukirpau ir tepu, nes Pantnolio tepaliuko lupoms negavau. turekit maza veidrodeli su savim. antstaliuko pasidejau ir tepu. ka cia dar?
Pasiimkit kojines sau. man tai kojom buvo salta, tai vyras atveze.
ir megztini, tik ne per galva.
dar patariu pasiimti su savim pagalve C formos. tokia po kaklu kuria deda. Laaaabai dziaugiuos, kad ja isimeciau. nezinau kaip buciau issivertus be jos. po kaklu as jos retai dejau, bet po galva labai gerai buvo.
o siaip klostosi neblogai. su gerimu/valgymu prasciau, bet atrandi kazkoki savo valgymo buda. rytoj paleis.