Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Quinny vokas labai siltas 4u.gif
Papildyta:
Xtros pagrindinis minusas ne tas, jog reikia nuimti sedimaja dali, o tas jog sedimaja dali atsukus i save, vezimas praranda pilnai sedima padeti. Lieka tik tokia pusiau gulima. Jei vaikas nenori miego, tai garantuotai bus nepatenkintas kam reikia gleti, todel pvz. mano atveju jau 1 funkcija atkrenta. O ir vietos atzvilgiu (sulanktyto vezimo) xtra nusileidzia zapui. O sedimoji dalis zapp mums visiskai neturejo itakos, nes nejom i lauka tada kai vaikui laikas miegoti, o jei prisnudo netycia tai pasnaus ir stacias, po galvyte kanors pakisi ir tiek tos bedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2012 11 30, 21:37)
Quinny vokas labai siltas  4u.gif
Papildyta:
Xtros pagrindinis minusas ne tas, jog reikia nuimti sedimaja dali, o tas jog sedimaja dali atsukus i save, vezimas praranda pilnai sedima padeti. Lieka tik tokia pusiau gulima. Jei vaikas nenori miego, tai garantuotai bus nepatenkintas kam reikia gleti, todel pvz. mano atveju jau 1 funkcija atkrenta. O ir vietos atzvilgiu (sulanktyto vezimo) xtra nusileidzia zapui. O sedimoji dalis zapp mums visiskai neturejo itakos, nes nejom i lauka tada kai vaikui laikas miegoti, o jei prisnudo netycia tai pasnaus ir stacias, po galvyte kanors pakisi ir tiek tos bedos smile.gif

jūs turėjot kiek pamenu QUINNY BUZZ to minuso neminėjot, nors ten identiškai tas pats mirksiukas.gif į mamą sėdimoji tik tarpinė smile.gif
Quinny ZAPP nėra pinai sėdima, kaip L raidė maniškis irgi ten nusmigęs puikiai išmiegodavo cool.gif
Atsakyti
kur pigiausiai galima nusipirkt quinny moodd? 4u.gif
Atsakyti
Mes kotrynoj pirkom, lopsi plius sportinuka. Ner pigiai bet daugiau niekur neradau kas kaune prekiautu. Dar yra www.vaikiskosprekes.lt
Atsakyti
o gal zinot kuo skiresi moodd 2012 ir 2013?
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 30, 23:54)
jūs turėjot kiek pamenu QUINNY BUZZ to minuso neminėjot, nors ten identiškai tas pats mirksiukas.gif į  mamą sėdimoji tik tarpinė smile.gif
Quinny ZAPP nėra pinai sėdima, kaip L raidė maniškis irgi ten nusmigęs puikiai išmiegodavo  cool.gif

Todel, kad vaikui dar nei metuku nebuvo. Iki 8 menesio net neveziodavau as jo pilnai sedincio, o kai buvo netoli metuku pardaviau as ji. Jam vienodai dar buvo ar sedeti ar pusiau gulom sedeti, o dabar kaip 2 metukai, tai nesedetu nei tam kartui.
Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2012 12 20, 15:00)
Todel, kad vaikui dar nei metuku nebuvo. Iki 8 menesio net neveziodavau as jo pilnai sedincio, o kai buvo netoli metuku pardaviau as ji. Jam vienodai dar buvo ar sedeti ar pusiau gulom sedeti, o dabar kaip 2 metukai, tai nesedetu nei tam kartui.

mano nei vienas gulom negulėjau ir tai tempiau iki 6mėn pusiau gulom doh.gif
dvimetis iš vis vežime nesėdėjo schmoll.gif bet ir negalėjo, nes jau sesę vežiojom biggrin.gif
sesei dabar pusantrų, tai vežime sunkiai išsėdi net ir sėdom, miegot nebent miega reikalui esant rolleyes.gif
man zapp xtra ir zapp minusas kad ta medžiagėlė plona, buzz stora nugarėlė, manau su ja šilčiau žiemą, į xtra tiesiu paklotėlį žiemą plius miegmaišis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(felija @ 2012 12 06, 23:44)
kur pigiausiai galima nusipirkt quinny moodd?  4u.gif

gal išmes quinny akcijas kur nors rolleyes.gif aš pvz praeitais metais xtra pirkau su 20% nuolaida babycenter ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 20 gruodžio 2012 - 16:30
QUOTE(felija @ 2012 12 07, 00:44)
kur pigiausiai galima nusipirkt quinny moodd?  4u.gif

Mes praeitais metais Babycenter parduotuveje pirkome su 20% velykine nuolaida smile.gif
Atsakyti
Ar QUINNY BUZZ patogu tik su quinny vokeliu?
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 01 08, 11:03)
Ar  QUINNY BUZZ patogu tik su quinny vokeliu?

aš žiemą naudojau ne tik quinny bet alvi firmos vokelį smile.gif šiaip dauguma jam vokelių tinka jei tik atitinka skylės smile.gif
Atsakyti
Mamytes sakykite, kas turite Quinny Zapp xtra vezimelius,iki kokio amziaus jusu vaikuciai i juos tilpo smile.gif Nes mes kaip ir planavome ji isigyti,bet snd parduotuveje as savo 1.4 m. dukriuka su kombiu isodinau tai man pasirode taip mazokai jai vietos ir tos rankytes atrodo jau suspaustos...Taigi ir likau giliuose susimastymuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreZob @ 2013 01 09, 18:57)
Mamytes sakykite, kas turite Quinny Zapp xtra vezimelius,iki kokio amziaus jusu vaikuciai i juos tilpo  smile.gif Nes mes kaip ir planavome ji isigyti,bet snd parduotuveje as savo 1.4 m. dukriuka su kombiu isodinau tai man pasirode taip mazokai jai vietos ir tos rankytes atrodo jau suspaustos...Taigi ir likau giliuose susimastymuose 4u.gif

vaikas vaikui nelygus wink.gif maniškei db metai ir 8 mėn puikiai telpa smile.gif iš bėdos vasarą ir trimetis pietų miegojo, kai nebuvo kitos išeities biggrin.gif
Atsakyti