Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kaip manote geriau rinktis Quinny Buzz ar Moodd? Man Moodd nelabai aišku kaip ten su tuo lopšiu ir mašinine kedute, lyg viskas atskirai eina, o Buzz yra travel system? ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2013 01 31, 17:40)
Kaip manote geriau rinktis Quinny Buzz ar Moodd? Man Moodd nelabai aišku kaip ten su tuo lopšiu ir mašinine kedute, lyg viskas atskirai eina, o Buzz yra travel system? ar klystu?

apie quinny mood nieko nezinau, o quinny buzz turejau su pirmu vaiku, siuo metu laukiuosi tai ir vel buzz'a pirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2013 01 31, 16:40)

ta prasme viskas atskirai g.gif
man moodd super atrodo viskas, juolab jis kompaktiškesnis nei buzz, ta prasme ir lopšys jau susilanksto rolleyes.gif o turi viską kaip ir buzz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2013 01 31, 17:40)

Jei is siu dvieju, tai rinkciausi Moodd modeliuka. ax.gif Pats modeliukas grazesnis, o ir lopsiukas kompaktiskai susilanksto. Tiek Buzz, tike Moodd yra viskas atskirai...ta prasme, komplektukus sudaro vaziuokle, lopsys, autokedute ir sportine dalis.
Atsakyti
Labą dieną, gal kas iš jūsų galėtų pakomentuoti Vežimėlį Quinny Freestyle XL Comfort , ar jis patogus? kaip važiuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2013 02 01, 11:15)
Labą dieną, gal kas iš jūsų galėtų pakomentuoti Vežimėlį Quinny Freestyle XL Comfort , ar jis patogus? kaip važiuoja? 4u.gif

aš piram vaikui turėjau prieš 7 metus quinny freestyler 4ratį, tai buvo kai tankas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir mačiau dar dabar per skelbimus vaikšto mano vežimas, tai manau patvarus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 02 01, 13:18)
aš piram vaikui turėjau prieš 7 metus quinny freestyler 4ratį, tai buvo kai tankas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir mačiau dar dabar per skelbimus vaikšto mano vežimas, tai manau patvarus  lotuliukas.gif

aš radau triratį, tik neparašyta kelintų metų, ar kartais kaip dėvėto 350 nėra daug? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien ir mes sulaukėm savo gražuolio zapp xtra, pirmi įspūdžiai kuo geriausi, norėjau paklausti turinčių šį vežimaitį, uždėjus sėdyne ji kažkiek turi judėti ar mes kažko nemokam užfiksuoti?
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2013 02 05, 13:40)
Sveikos, šiandien ir mes sulaukėm savo gražuolio zapp xtra, pirmi įspūdžiai kuo geriausi, norėjau paklausti turinčių šį vežimaitį, uždėjus sėdyne ji kažkiek turi judėti ar mes kažko nemokam užfiksuoti?

Taip, turi judeti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Baiginėjasi mūsų gulėjimas Emmaljungoje ir norėčiau pavasari pirkti Quinny Buzz. Bet reikia tik sportinuko. Ar šį modelį patikima pirkti jau važinėtą 1 vaiko? Emmuką taip pat pirkome ir super atlaikė, toliau parduosime. O, šį ar nepralošime? Naujas tai daugoka kainuoja.

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 vasario 2013 - 07:01
Sveikos mamytės,domiuosi quinny buzz 3 ir 4 vežimėliais. Iš atsiliepimų supratau,kad daugumai jis patiko ir nenuvylė,nes jo kaina šiaip nėra maža,tad manau ir rezultatas turėtų tenkinti. Nors ne visada kaina atitinka kokybę. Norėjau paklausti o kaip žiemą su juo? AR nesunku važiuoti per sniegą? juk tie priekiniai ratukai 1 ar 2 gana maži...
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2013 02 01, 19:49)
aš radau triratį, tik neparašyta kelintų metų, ar kartais kaip dėvėto 350 nėra daug? blush2.gif

parodykit pasakysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Lenastar17 @ 2013 02 05, 17:15)
Sveikos mamos. Baiginėjasi mūsų gulėjimas Emmaljungoje ir norėčiau pavasari pirkti Quinny Buzz. Bet reikia tik sportinuko. Ar šį modelį patikima pirkti jau važinėtą 1 vaiko? Emmuką taip pat pirkome ir super atlaikė, toliau parduosime. O, šį ar nepralošime? Naujas tai daugoka kainuoja.

jei jis tikrai bus vieno vaiko naudotas, tai tikrai atvažinės smile.gif

QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2013 02 05, 18:41)
Sveikos mamytės,domiuosi quinny buzz 3 ir 4 vežimėliais. Iš atsiliepimų supratau,kad daugumai jis patiko ir nenuvylė,nes jo kaina šiaip nėra maža,tad manau ir rezultatas turėtų tenkinti. Nors ne visada kaina atitinka kokybę. Norėjau paklausti o kaip žiemą su juo? AR nesunku važiuoti per sniegą? juk tie priekiniai ratukai 1 ar 2 gana maži...

pirkite buzz 3 ir dasipirkit priekinį pripučiamą ratą visur pravažiuosit mirksiukas.gif
Atsakyti