aciu is anksto
mamukai, kai turesit laiko i noro, gal pasidalintumet patirtimi, kaip skalbiasi tas porolonas nuo sedimos dalies, neistyzta po sklabimo?skalbiat rankom ar masina? cia apie quinny buzz as kalbu..
aciu is anksto
aciu is anksto
QUOTE(ELWOOD @ 2013 02 08, 20:21)
mamukai, kai turesit laiko i noro, gal pasidalintumet patirtimi, kaip skalbiasi tas porolonas nuo sedimos dalies, neistyzta po sklabimo?skalbiat rankom ar masina? cia apie quinny buzz as kalbu..
aciu is anksto

aciu is anksto
ant etikeltes parodyta kad rankom skalbti, bet as skalbiau skalbenkej ir nieko neatsitiko, porolonas neistizo ir liko toks pat tik svarus
QUOTE(balleys @ 2013 02 08, 19:26)
ant etikeltes parodyta kad rankom skalbti, bet as skalbiau skalbenkej ir nieko neatsitiko, porolonas neistizo ir liko toks pat tik svarus
skalbiau40 laipsniu temperaturoj
As taip pat skalbiau skalbyklej, nieko nenutiko visiskai, tik 2 raides pasilupo (apacioj esantis QUINNY uzrasas)
QUOTE(Siukas4 @ 2013 02 07, 20:52)
Neesu, nes del keliu savaiciu sniego manau tai beprasmiskas pirkinys
nemaciau isvis poreikio kazka ir bandyti kai ir taip visur pravaziavau. Vietom gal sunkiau, vietom lengviau, koks skirtumas, vaziuoji pravaziuoji ir tiek tos bedos. Ir kokia jau ziema pas mus buna. Per dideli salti niekur nevaziuoji, tuoj prisninga, po savaites 2 viskas istirpsta. Nematau reikalo metyti pinigus, jau geriau vaikui gera zaisla nupirkti. Ir kaip sakau jei as mano uzmiescio takais pravaziavau tai miestuose irvis mizeris 
žinokit aš irgi taip galvojau, kol nenusipirkau
o pripučiamas jis visur važiuoja
QUOTE(ELWOOD @ 2013 02 08, 19:21)
aciu is anksto

aciu is anksto
dedu į skalbimo mašiną, rankų skalbimo rėžimu
Aciu mamytes uz patarimus, skalbiau masinoj ir kaip jus saket kuo puikiausiai viskas pavyko, svari svaru dabar, net is tolo sviecia
aciu dar karteli
Sveikos,
nors niekada negalvojau, kad Quinniais susidomėsiu, bet šiandien besirenkant mano dukrelei buggy užkliuvau ir už Quinny Zapp Xtra Fading Green Model 2012 . Žadu vykti į parduotuvę su dukrele kada, įsodinti ją ir pavėžinti. Renkuosi šiaip tarp dviejų modelių - Quinnio ir Peg Perego Pliko P3 Compact Classico. O gal tas Buzz geriausias??
Mano pupai 1,4 metų. Yra iš kūdųjų, ir žiemą su vokeliu ir kombinezonu sėdi vežime. Tame Quinny vaikas tilptų?
nors niekada negalvojau, kad Quinniais susidomėsiu, bet šiandien besirenkant mano dukrelei buggy užkliuvau ir už Quinny Zapp Xtra Fading Green Model 2012 . Žadu vykti į parduotuvę su dukrele kada, įsodinti ją ir pavėžinti. Renkuosi šiaip tarp dviejų modelių - Quinnio ir Peg Perego Pliko P3 Compact Classico. O gal tas Buzz geriausias??
QUOTE(Fungu @ 2013 02 20, 19:31)
Sveikos,
Mano pupai 1,4 metų. Yra iš kūdųjų, ir žiemą su vokeliu ir kombinezonu sėdi vežime. Tame Quinny vaikas tilptų?
Mano mergytei 1m ir 9mėn naudojom quinny buzz iki pusantrų metukų, nes ji tiesiog nesėdi jame
galiu pasakyti, su xapp xtra žiemą tikrai nepravažiuosit
aš PP nepirkčiau nes jo nugarėlė nelygi, draugės mergytė nemiegodavo jame dėl to, tiesiog nesiguldavo, ką puikiai darydavo tiek quinny buzz tiek quinny zapp xtra
Ačiū už atsakymą
Dėl žiemos - pas mus tik kelias savaites per metus pasninga. Ir tai jei pasiseka.
Dėl ūgio - važinėjausi šiandien su Quinny, optimaliai tinka, mano ūgis 165. Čia daugiau dėl savo vaiko jaudinuosi, ar sėdėtų jame, ar patogu ir ilgesnėms kelionėms su tais sulenktais keliukais, ar ilgam ji ten tilps..
. Nes jei tik dėl savęs pirkčiau, imčiau tik Quinny. Patogesnio važiuoti buggio nesu bandžiusi
Ir toks kompaktiškas, kas mane papirko
O dėl PP - jaučiau, kad kietokas jis, dėl to planuoju specialų paminkštinimą pirkti.
Dėl žiemos - pas mus tik kelias savaites per metus pasninga. Ir tai jei pasiseka.
Dėl ūgio - važinėjausi šiandien su Quinny, optimaliai tinka, mano ūgis 165. Čia daugiau dėl savo vaiko jaudinuosi, ar sėdėtų jame, ar patogu ir ilgesnėms kelionėms su tais sulenktais keliukais, ar ilgam ji ten tilps..
O dėl PP - jaučiau, kad kietokas jis, dėl to planuoju specialų paminkštinimą pirkti.
QUOTE(Fungu @ 2013 02 20, 22:42)
Ačiū už atsakymą
. Nes jei tik dėl savęs pirkčiau, imčiau tik Quinny. Patogesnio važiuoti buggio nesu bandžiusi
Ir toks kompaktiškas, kas mane papirko
jei žiemų nėra tai tik quinny
kas dėl xtra tai ten kur kojytės medžiagytė išsitraukia ir kojytės būna tiesios
O kaip dėl amortizatorių? Išgirdau atsiliepimų, kad labai tarška ir kietai važiuoja... 
Papildyta:
Kaip matau, jūr ir Buzz, ir Xtra išbandžiusi. Buzz daug brangesnis..Ir geresnis?
Papildyta:
Kaip matau, jūr ir Buzz, ir Xtra išbandžiusi. Buzz daug brangesnis..Ir geresnis?
Aš dar su klausimu: ką reiškia tie skaičiai Buzz 3, Buzz 4? Ir abu 2013 metų? Iš pradžių galvojau, kad senesnis, naujesnis modelis..Bet jeigu abu tų pačių metų modeliai?
QUOTE(Fungu @ 2013 02 21, 01:34)
Aš dar su klausimu: ką reiškia tie skaičiai Buzz 3, Buzz 4? Ir abu 2013 metų? Iš pradžių galvojau, kad senesnis, naujesnis modelis..Bet jeigu abu tų pačių metų modeliai? 
buzz 3 yra triratis, o buz4 keturratis