Aišku, mintis, jog gali kažkas būti ne taip, tolumoje kirba, bet stengiames apie tai negalvoti

Pasistatome šalia namo mašiniuką, ir mano šeimyna jau po truputi lipa iš mašinos... Jau žiūriu, ir namo šeimininką prie durų sutinka

Namo šeimininkas, mus labai maloniai ir draugiškai pasitinka, net su kostiumu, kas sakyčiau parodo, jog jis laukia tikrai svečių

Netgi, tokia situacija, linksma nutinka

Na ką, nieko nelaukdami, šeimininkas mums aprodė mūsų apartamentus, greitai patikrinom ar veikia internetas, jokių priekabių neradom, tuom likom be galo sužavėti

Be lieką susinešti visus savo daiktus, lagaminus ir tašes į naujuosius namučius

Važiuojant atostogauti, orų prognozes stebėjome, jog saulutė tikrai mūsų nelepins, tomis dienomis

Tačiau, pagalvojome, jog taip sugadinsime savo atsotogas, kadangi šiandien atvažiavę būsime Ventspilį, ryt išvažiuosim iš jo, po to vėl būsim - ir gausis ne atostogos Ventspilyje - o chaosas

Taigi, pavalgom stipriai pietūs, persirengiame daug vasariškiau ir lekiame į mūsų tolimesnę kelionę

Papildyta:
QUOTE(Benukas @ 2012 08 29, 21:44)
Puikus pasakojimai
.
Ventspilis tikrai puikus miestas, tik va su tais ventais man kazkaip ne kaip sekesi
niekaip nesugebejau gauti ventu uz delione ir dar kazkatai
Matyt kazka ne taip dariau.
Mes karviu foto kolekcija didziule parsivezem, ten tu karviu gyvas galas, bandem visas surast.
Laukiam jusu pasakojimo tesinio

Ventspilis tikrai puikus miestas, tik va su tais ventais man kazkaip ne kaip sekesi

Mes karviu foto kolekcija didziule parsivezem, ten tu karviu gyvas galas, bandem visas surast.
Laukiam jusu pasakojimo tesinio

Dėkui

Iš tiesų, su delione ir filmo kurimu ir man ten nesigavo, taip ir nesupratau ką gi aš ne taip darau

O dėl karvučių, ten jų tikrai pilna, tik spėk visas pamatyti