Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija - mūsų antrieji namai

QUOTE(oddity @ 2012 09 01, 17:31)
drinks_cheers.gif Tas taip, bet, kadangi jūs buvote, nutariau plačiau pasidomėti blush2.gif Girdėjau, kad ar kažkokių pasivaikščiojimo takų yra... Gal teko jais pasivaikščioti?

Kartais man būna tokių objektų, kurie lyg ir traukia, bet tuo pačiu ir kažkaip kelia dvejones doh.gif Todėl patampu įkyri SM ir klausinėju daug ir visko biggrin.gif  blush2.gif

Nors Latvija manęs beveik niekada nenuvilia - turi kažką tokio, kas man tinka... g.gif

Viskas tvarkoje thumbup.gif Klauskite, ir pati domėčiausi, jei ko prireiktų - natūralu ax.gif

Kadangi per vieną dieną,norėjome viską aplankyti,tai stengiames tik pagrindiniams dalykams skirti dėmesio ax.gif Kiek prisimenu, tikrai yra tų takų, nuoroda net buvo, bet jau tam sekančiam keliuke, kur nebevažiavome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.k.a.i.s.t.e @ 2012 09 01, 18:37)
Kadangi per vieną dieną,norėjome viską aplankyti,tai  stengiames tik pagrindiniams dalykams  skirti dėmesio  ax.gif  Kiek prisimenu, tikrai yra tų takų, nuoroda net buvo, bet jau tam sekančiam keliuke, kur nebevažiavome  ax.gif

Dėkui už temą, tikrai smagu ją skaityti... 4u.gif ir atsakymus į kartais įkyrius mano klausimus blush2.gif 4u.gif
Žaviuosi, kad per vieną dieną, tiek daug objektų aplankėte ir kad esate Latvijai prijaučiantys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 09 01, 17:40)
Dėkui už temą, tikrai smagu ją skaityti...  4u.gif ir atsakymus į kartais įkyrius mano klausimus blush2.gif  4u.gif
Žaviuosi, kad per vieną dieną, tiek daug objektų aplankėte ir kad esate Latvijai prijaučiantys wub.gif

Tai man smagu, kad be manęs yra irgi prijaučiančių Latvijai ax.gif O ir mano menkus pasakojimus, kas skaito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.k.a.i.s.t.e @ 2012 09 01, 18:43)
Tai man smagu, kad be manęs yra irgi prijaučiančių Latvijai  ax.gif O ir mano menkus pasakojimus, kas skaito  blush2.gif

nono.gif Kad negirdėčiau biggrin.gif
Vien ko vertas faktas, kad jaunas žmogus taip puikiai suplanuoja visos šeimos atostogas. Žaviuosi ne aš viena, manau 4u.gif Ir tie pasakojimai labai praverčiantys, juolabiau, kad jie papildomi atsakant į visus užduodamus klausimus. Taigi dar kartą dėkui, kad daliniesi 4u.gif
Atsakyti
Jau po truputį vakarėja.... Bet mums dėlto nei kiek nebaisu, gi patys esam sau šeimininkai, galim grįžti kada norim ...

Kelias iš Kolkos link Ventspilio - tikrai neblogas thumbup.gif Bet aplink vieni miškai - taip biški nejauku pasidaro - nu bet ką gi - juk tai Šliterės nacionalinis parkas - ir nėra ko čia stebėtis schmoll.gif

Važiuojant šiuo keliu link Ventspilio yra tikrai nemažai mažų, senų miestelių, kaimelių, o ir turizmo objektų nestinga.Tačiau, nusprendžiame, per daug nesiplėšyti, o užsukti kur patys norėtume. O plius į visus miestelius, keliai blogi: žvirkeliai doh.gif Nenorėjome, ir savo mašinytės perdaug nuvarginti ir taip ji šiandien daug kur apkeliavo, tad pasigrožime supančia gamta ir nusukam pasigrožėti vienu švyturiu wub.gif

Aišku, keliukas link jo veda žvirkeliu . Nieko kenčiame, o ir švyturį jau matome iš toli. Susirandam aikštutę, paliekam mūsų gražuolę ilsėtis, o patys einam apžiūrėti iš išorės švyturio, kuris neblogai pasislėpęs yra .

Mmm... Net nepaminėjau, į kurį švyturį atvažiavome doh.gif

Mikeltornio švyturys - aukščiausias švuturus Baltijos jūros pakrantėje (62 metrai )

user posted image

Žiūrim, žiūrim mes į ta švyturį, o gi matom, kad nuo apžvalgos aištelės mums kiti turistai mojuoja thumbup.gif Faktas: galima pasikelti į šį švyturį ...

Niu ką, bandom eiti link jo... Prieinam prie pat, žiūrim vyrukas, vietinis . Klausiam pirmiausia a labai baisu ten viršui doh.gif Nu sako: aukštokai , bet nebūtinai galime išlipti į apžvalgos aištelę, o tiesiog pro langus pasigrožėti vaizdu .

Niu ką, atvažiavom, nu reikia pabandyti ir pamatyti viską savom akimis, nors žiauriai mūsų kelionės visos merginos bijojom hihihi.gif Susimokam uš visą šeimyna berods apie du latus ir žengiam į vidų doh.gif

Pradedam lipti laiptais, kurie taip ir vingiuojasi aplink švyturį, į apačią baisu pažiūrėti - visiška kiaurymė doh.gif Širdis tabaluoja, baisu, ne tas žodis, bet vienas kitą padrasinam ir lipam toliau doh.gif

O štai ir laipčiukai doh.gif

user posted image

Galiausiai, šeip ne taip užlipam į viršų thumbup.gif Žiūrim durytės, atidarom jas , o ten viskas kaip ant delno wub.gif Užtat vėjas milžiniškas, ir atrodo, kad švyturys net linguoja doh.gif Dėl oro sąlygų ir saugos sumetimų ( kadangi matėme, jok pačioje aikštelėje betonas yra skilęs jau ) užsiėmam pozicijas stebėti pro atviras duris, ir nekišam nosies tolyn schmoll.gif Žinoma, būtų manau įdomu pasivaikščioti ir aplink aikštelę, bet vėjas daro savo .... Taigi keletas apžvalgos vaizdų wub.gif

user posted image

user posted image

O ir raudoni apsaugos turėklai mums pasirodė , ne patys saugiausi g.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Žinoma, pro švyturio mažyčius langelius stebėti pasirodė saugiausia ax.gif

user posted image

Namučiai, bažnytėlė - tokie mažyčiai ax.gif

user posted image

user posted image

Ech... tikrai buvo verta nugalėti baimę, ir pamatyti tokius vaizdus wub.gif Nors iš tiesų niekada negalvojau, kad atostogos, gali taip greitai tapti tikrų tikriausiu " Baimės faktoriumi " doh.gif

Pasigrožėję vaizdais, belieka vienas toks mažytis tiksliukas - nusileisti žemyn doh.gif

Tėtis su sese, nieko nelaukdami, jau leidžias, o mes su mama dar ir įsiamžint spėjam thumbup.gif Tik žinoma, kol nusileidom nemažai laiko praėjo, nes tikrai nemalonus jausmas lipti žemyn, kai apačioje tokie vaizdai doh.gif

user posted image

Laimei, nusileidome saugiai thumbup.gif Buvo ir tai gerai, kad viršuje buvome patys vieni, niekas netrukdė, nemaišė ir negirdėjo mūsų baimės šauksmų hihihi.gif Kol mes dvi moteriškaites nusileidome, tėtis dar ir su vietiniu ir apie istoriją švyturio pakalbėjo thumbup.gif Žodžiu visiems viskas patiko, net sesei įspūdžių pilna buvo ax.gif

user posted image

Atsisveikiname su šiuo švyturiu, įsėdam į mūsų mašiniuką ir sakom: ne nu visai išprotėję, nuotykių sau ieškomes, tiek aukštai lipom doh.gif

Antrą kartą nežinia ar išdrįstume belipti, bet jausmas, jog pabuvome ir nugalėjome baimė yra labai puikus wub.gif
Atsakyti
Kaip suprantu prasidėjo studijos ir laiko nebeliko... blush2.gif

Visgi ar dar tęsinio sulauksime artimiausiu metu ar teks ilgokai palūkėti?
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 09 11, 12:27)

Visgi ar dar tęsinio sulauksime artimiausiu metu ar teks ilgokai palūkėti?

vis dar laukiame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2012 10 07, 22:38)
vis dar laukiame  4u.gif

Aš jau nebe hihihi.gif
O dėl laukiančių, tikiuosi, kad tęsinys visgi kažkada bus 4u.gif
Atsakyti
atsiprašau, kad taip tyliai pabėgau ir nebesirodau su savo kelionių įspūdžiais 4u.gif Prižadu, kuo greičiau pratęsti savo kelionių reportažą ax.gif

Tiesiog, turi atsirasti įkvėpis toliau rašyti, nes be jo man sunku hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.k.a.i.s.t.e: 08 spalio 2012 - 21:31
Keliu tema I virus smile.gif
Autorei uz puikius pasakojimus ir foto 4u.gif
Atsakyti