Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 09:24)
Aš tai dar vis dvejoju dėl pačio modelio. Mane kišenės glumina biggrin.gif Tos bliuskutės po kokiu kardiganu turbūt nelabai pasivilksi?

net nezinau g.gif jei kardiganas nelabai aptemptas, gal ir galima butu smile.gif
Bet tos kisenes, tai labai graziai atrodo thumbup.gif , mano nuomone, si bliuskyte graziausiai ziurisi viena pati , ta prasme , kai ant jos nieko neapvilkta biggrin.gif
Nes ji tokia laisvo kritimo, platesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 rugpjūčio 2012 - 08:49
QUOTE(rapoja @ 2012 08 23, 08:36)
Reikia informacijos apie šį kašmyriuką  4u.gif  4u.gif  4u.gif  - http://www.jcrew.com...~~~~~/62105.jsp Dydį atitinka?Labai plonytis ,fainas ir tt  g.gif  smile.gif ???

neturiu, bet gal galima butu orientuotis, raso:
Cashmere in a 7-gauge knit

o vat long sleeve tee mezgimas yra Italian cashmere in a 12-gauge knit

itin plonas kasmyras dar turi pavadinima Featherweight ir yra Cashmere in a 14-gauge knit

Tai kuo daugiau tu gauge knit, tuo plonesnis g.gif

bet tai tik spejimas 4u.gif
Atsakyti
Einu ir as i eteri. Sorry uz kokybe, prastas fotikas ax.gif

Kasmyrinis golfukas xs dydi
nuoroda
http://www.jcrew.com...D=1334148352099

user posted image

Kasmyrinis tee, xs dydis. Galvojau, kad uzsisakiau s, bet pasirodo xs doh.gif
Labai mielas, tiks tiek prie sijonu, tiek prie kelniu ir dzinsu wub.gif

user posted image

Megstukas, xxs dydis, bus labai mylimas rudeni ir ziema, nes labai jaukus wub.gif Gal vaizdo ir nelabai turi su dzinsais, bet paderinsiu ir bus liuks

user posted image

Dar emiau sijonuka is factory, si, pardavime nebera, nuoroda
http://www.jcrew.com...D=1342527116390

user posted image

Emiau 6 dydi su 93 per klubus, tai dydziu didelis, bet 4 dydzio nebuvo. Nesiu siaurinti, bet kaip uz tokia kaina nustebau, kad labai fainas

Atsakyti
krista08, pirmasis golfukas manau didelis unsure.gif
kašmyriukas žydras puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 23, 10:57)
krista08, pirmasis golfukas manau didelis unsure.gif
kašmyriukas žydras puikiai thumbup.gif

Per pecius ir rankos viskas tvarkoj, bet per juosmeni platokas jis toks, bet sueis, nes labai svelnus ir mielas rolleyes.gif
Manau pakelta ranka siek tiek toki vaizda sudaro, bet kai nuleidziu, tai panasiai kaip ant manekenes atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 23 rugpjūčio 2012 - 10:03
QUOTE(krista08 @ 2012 08 23, 11:02)
Per pecius ir rankos viskas tvarkoj, bet per juosmeni platokas jis toks, bet sueis, nes labai svelnus ir mielas  rolleyes.gif
Manau pakelta ranka siek tiek toki vaizda sudaro, bet kai nuleidziu, tai panasiai kaip ant manekenes atrodo  4u.gif

Žydras kašmyriukas super - ir spalva, ir dydis bigsmile.gif Priminkit, kokie išmatavimai jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:04)
Žydras kašmyriukas super - ir spalva, ir dydis bigsmile.gif Priminkit, kokie išmatavimai jūsų?

88-89 per krutine, juosmuo 70, peciai nera siauri 4u.gif
Spalva daug grazesne, tik su muiline neiseina kokybiskai nufotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 23 rugpjūčio 2012 - 10:07
QUOTE(krista08 @ 2012 08 23, 11:06)
88-89 per krutine, juosmuo 70, peciai nera siauri  4u.gif

Tai man panašiai turėtų atrodyt smile.gif Irgi laukiu, išmatavimai panašūs.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:07)
Tai man panašiai turėtų atrodyt smile.gif Irgi laukiu, išmatavimai panašūs.

Tuomet tikrai tiks 4u.gif
Atsakyti
krista, labai grazus zydras kasmyrinis megztukas wub.gif Bet atrodo toks potrumpis, galetu buti ir ilgesnis. Sakykit koks jusu ugis?
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 23, 11:42)
krista, labai grazus zydras kasmyrinis megztukas wub.gif Bet atrodo toks potrumpis, galetu buti ir ilgesnis. Sakykit koks jusu ugis?

Gal aukstesnei mergaitei jis ir butu trumpas, bet man pats tas. Ugis 155 cm - neuzauga lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 08 23, 10:46)
Gal aukstesnei mergaitei jis ir butu trumpas, bet man pats tas. Ugis 155 cm - neuzauga  lotuliukas.gif  4u.gif

Tai jetau man su 183 cm kokio tada reiktu unsure.gif Bet gal potrumpis atrodo nes ranka pakelusi esate foto.
Atsakyti