Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Gailiute @ 2012 08 23, 11:50)
Tai jetau man su 183 cm kokio tada reiktu unsure.gif Bet gal potrumpis atrodo nes ranka pakelusi esate foto.

Man atrodo, dar žemintas džinsų liemuo gal sudaro vaizdą, kad megztukas trumpesnis. Bet šiaip jo, man su 178 irgi kaip tai neramu pasidarė, ar nebus per trumpas blink.gif
Atsakyti
Tai jetau man su 183 cm kokio tada reiktu unsure.gif Bet gal potrumpis atrodo nes ranka pakelusi esate foto.

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:53)
Man atrodo, dar žemintas džinsų liemuo gal sudaro vaizdą, kad megztukas trumpesnis. Bet šiaip jo, man su 178 irgi kaip tai neramu pasidarė, ar nebus per trumpas  blink.gif

Ir ranka pakelta ir dzinsai zemintu liemeniu, gal todel taip ir atrodo, bet nera jis trumpas. Pvz kasmyrinis susagstomas megstukas gerokai trumpesnis doh.gif
Nepergyvenkit mergaites 4u.gif
Atsakyti
Marsele, aciu!!! viskas patiko, issskyrus Isabel cashmere sweatshirt smile.gif mano nuomone jis darko tavo figura smile.gif nors suprantu, kad jis tavo stiliaus smile.gif
Atsakyti
marsele, viskas liuks atrodo, bet tippi ir izabel vietoj Jusu buciau emus dydziu mazesnius, bet cia turbut kaip kam patinka ax.gif
Atsakyti

Man viena mergaite buvo atsiuntusi S dydzio ismatavimus, tai rase, kad ilgis 68 cm, tai kaip ir nera labai trumputis smile.gif
Atsakyti
Mergaitės ar tiks 163 - 164 cm ūgiui ir 88 cm krūtine STRETCH PERFECT SHIRT Petit 4
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 08 23, 12:02)
Man viena mergaite buvo atsiuntusi S dydzio ismatavimus, tai rase, kad ilgis 68 cm, tai kaip ir nera labai trumputis smile.gif

Tuoj parasysiu xs ismatavimus 4u.gif

Petukai nuo rankoves siules iki kitos siules 32cm, tarp pazastu 42 cm, bendras ilgis 62 cm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2012 08 23, 12:03)
Mergaitės ar tiks 163 - 164 cm ūgiui ir 88 cm krūtine STRETCH PERFECT SHIRT Petit 4

tai kad ten ne skaiciais dydis, sau jauciu imsiu petite s, mano krutine tokia pati, tik ugis 155 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 23 rugpjūčio 2012 - 11:08
QUOTE(Lyn @ 2012 08 23, 11:59)
viskas  patiko, issskyrus Isabel cashmere sweatshirt smile.gif  mano nuomone  jis darko tavo  figura smile.gif 

Nei kiek nesutinku schmoll.gif Toks jau cia stilius - didelis, platus ir jaukus. Man irgi patiktu sitas bigsmile.gif
Atsakyti
Marsele,labai teisingai dydziai rubu pasirinkti 4u.gif viskas tobula 4u.gif net neitartum,kad nesioji M.Vat,ka reiskia pasirinkti savo dydi 4u.gif nenorint mirt- gyvent i XS susipakuot biggrin.gif
Viskas labai grazu 4u.gif
As kai pardavinejau Tippi M dydzio,tai ir galvojau ,jei nenupirk greit,nepardavinesiu.Nes realiai ir Xs,ir S turiu jo.Bet M ir atrode gerai- tiesiog toks apkrites,laisvas 4u.gif ir neatrode perdidelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 23 rugpjūčio 2012 - 11:21
o tokios cafe trouser kelnės fainos kaip ir cafe capri?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 08 23, 12:07)
Tuoj parasysiu xs ismatavimus  4u.gif

tai kad ten ne skaiciais dydis, sau jauciu imsiu petite s, mano krutine tokia pati, tik ugis 155  4u.gif

Ups, kažkaip susivėliau, nes ir kelnes žiūrėjau Petit. O tai gal man imti M marškinukus ?? Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 08 23, 12:26)
Ups, kažkaip  susivėliau, nes ir kelnes žiūrėjau Petit. O tai gal man imti M marškinukus ?? Patarkit  4u.gif

Tikrai M neimciau schmoll.gif Manau S jeigu nenorit, kad aptempti butu 4u.gif Sau su tokia pat krutine imciau XS 4u.gif
Atsakyti