Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Tynka @ 2012 11 13, 14:48)
tai čia tos kur ir man  lotuliukas.gif

bet va bytte kai pavardino, kas ten negerai - tai ir aš matau smile.gif
nors man 6 visai nieko, o tos rusvos tai nea, žmogaus nesimato, nors veidas lygus skaistus atrodo.
Papildyta:

o tai jei lenda ryžumas, pagal akis ne ruduo, tai gal gali būti pavasaris  g.gif  Va ateitų Noa ir sakytų, kad pavasaris, nes jai chebros reik  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Laukiu laukiu.Nes as irgi galvojau kad soft summer(bet kazkas su man ne taip...), bet va kazkaip as ir ant saves ta ryzuma izvelgiu.Tik bijau suklyst, nes pavargau plauku spalva kaitaliot...noriu pastovios unsure.gif ui kaip sunku, negaliu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 13 lapkričio 2012 - 13:58
arba
user posted image
Papildyta:
nes tas žalsvas rankšluostukas man kuo toliau, tuo labiau patinka ant tavęs, Aina smile.gif
Papildyta:
pas rudenį yra panašių spalvų, bet jos kur kas "sunkesnės". Ainai panašu, kad reik švaresnių spalvų nei rudeniui
user posted image
dar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 13, 15:12)
arba
user posted image
Papildyta:
nes tas žalsvas rankšluostukas man kuo toliau, tuo labiau patinka ant tavęs, Aina smile.gif
Papildyta:
pas rudenį yra panašių spalvų, bet jos kur kas "sunkesnės". Ainai panašu, kad reik švaresnių spalvų nei rudeniui
user posted image
dar
user posted image

Acius 4u.gif Jo.svariu ir siltu.Tai jei teisingai suprantu pavasario 4u.gif Nes kazkaip mano akiai su saltom kazkas netaip ant manes g.gif
Atsakyti
Man tai toks jausmas kad labiausiai tiktų tas toned spring, kur pagal 16-lika tipų. Na toks pavasaris kurį apibūdina light soft ax.gif . Nei warmas, nei lightas, bo pagal kitas paletes warm per aštri, o light per šalta... o turėtų būt šviesios, švarios ir šiltos... aš nelabai randu daugiau ką apie tą tipą, gal inc daugiau ko turi blush2.gif Bet įtariu kad lietuvaitės gali būti dažniausiai būtent šio pavasario atstovės, atmetant aplamai faktą kad pavasarių mažai.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 11 13, 16:02)
Man tai toks jausmas kad labiausiai tiktų tas toned spring, kur pagal 16-lika tipų. Na toks pavasaris kurį apibūdina light soft  ax.gif . Nei warmas, nei lightas, bo pagal kitas paletes warm per aštri, o light per šalta... o turėtų būt šviesios, švarios ir šiltos... aš nelabai randu daugiau ką apie tą tipą, gal inc daugiau ko turi blush2.gif Bet įtariu kad lietuvaitės gali būti dažniausiai būtent šio pavasario atstovės, atmetant aplamai faktą kad pavasarių mažai.

idomu g.gif reikia paziureti sunglasses2.gif
Atsakyti
kokia graži warm spring paletė rolleyes.gif
user posted image
...ir vyrams (kam aktualu turint antras puses, kurios paiso moteriškos nuomonės biggrin.gif ) pagal odos tipus siūlo marškinių spalvas (reik suprast pirmas pavasaris, antras vasara, toliau ruduo ir žiema):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 11 13, 15:02)
Man tai toks jausmas kad labiausiai tiktų tas toned spring, kur pagal 16-lika tipų. Na toks pavasaris kurį apibūdina light soft  ax.gif . Nei warmas, nei lightas, bo pagal kitas paletes warm per aštri, o light per šalta... o turėtų būt šviesios, švarios ir šiltos... aš nelabai randu daugiau ką apie tą tipą, gal inc daugiau ko turi blush2.gif Bet įtariu kad lietuvaitės gali būti dažniausiai būtent šio pavasario atstovės, atmetant aplamai faktą kad pavasarių mažai.

nea, neturiu lotuliukas.gif
aš ti pavasariukais domėjausi, nes panašu , kad dvi dukros pavasariai, o viena labai jau neaiški persona.

va suradau bloge fotkių biggrin.gif
ši man neaiški. pradžioj galvojau, kad gal vasara, o paskui persigalvojau ir labiau pavasariu laikau. ta paletė warm spring'o gal visai ir gerulė jai būtų , Bytte, kaip manai?
user posted image
bet va ta oranžinė jai tragiškai atrodo
user posted image

user posted image

o mažiausioji dukrytė, tai kuo tikriausias light spring
user posted image

o vyriausia nutariau, kad greičiausiai koks soft arba true rudenukas g.gif
http://inciute.blogs...fotosesija.html

QUOTE(bytte @ 2012 11 13, 15:13)
kokia graži warm spring paletė  rolleyes.gif
http://4.bp.blogspot... 12Tone fan.png

aga, labai graži paletė thumbup.gif
Atsakyti
Kokiu cia graziu nuotrauku turite wub.gif

aina1979 as prisimenu kaip jus rodet plauku spalva ir klauset ar tinka, tai va jums sufleris, paziurekit i pirmos mergytes nuotrauka. smile.gif Akiu spalva irgi panasi.

O tie 16 sezonu cia gal tie patys?
http://pinterest.com...6-color-system/

16 Color System, is cia http://expressingyou...pring-pure.html

pure spring 1/4 (clear spring) brightest, clearest, most saturated warm colors

tinted spring 1/1 (light spring) lightest of the warm colors

toned spring 1/2 (light spring soft) only soft spring, not muted enough to be autumn

shaded spring 1/3 (warm spring) deepest warm colors

pure summer 2 (cool summer) soft cool colors the most saturated

tinted summer 2/1 (light summer) lightest summer colors

toned summer 2/2 (soft summer light) lightest soft cool colors

shaded summer 2/3 (soft summer deep) deep but not enough to be winter

pure autumn 3 (warm autumn) most saturated earth tones, yet muted

tinted autumn 3/1 (soft autumn light) lightest of the warm and muted earth tones

toned autumn 3/2 (soft autumn deep) warm muted colors, deeper than pure, but not as deep as shaded

shaded autumn 3/4 (deep autumn) deepest of the warm muted earth tones, can wear some deep winter

pure winter 4 (clear winter) purest and most saturated darker cool colors

tinted winter 4/1 (cool winter) cool clear colors, slightly lighter than pure or clear

toned winter 4/2 (deep winter soft) deep and cool and soft, too dark to be a summer

shaded winter 4/3 (deep winter) deepest, darkest winter, can wear some deep autumn

As irgi esu radus sita skirstyma jau anksciau ir buvau benusprendzianti kad esu shaded summer... g.gif Nes man soft summer spalvos daznai tinka geriau negu cool bet pacios spalvos per blankios, man tamsios ir vidutines geriau ziurisi.
Papildyta:
P.S. Bet kiek zmoniu ziuriu zavisi pavasario paletes spalvom biggrin.gif o man nezinau, kazkodel jos netraukia. Va rudens - kitas reikalas. wub.gif Prisimenu kai mane nustatinejo tai kaip pavyzdi istrauke pavasario spalva tokia ryskia gelsvai rozine net svytincia, parodyt kad man tokios spalvos netinka ir sako kad va, tokios spalvos labai grazios ir mes labai norim jomis rengtis bet jos jums netinka (o as mintyse galvoju, ir aciu Dievui, visai ji man negrazi tokia chemine, brrr.... doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 lapkričio 2012 - 18:04
QUOTE(Hiver @ 2012 11 13, 17:59)

aina1979 as prisimenu kaip jus rodet plauku spalva ir klauset ar tinka, tai va jums sufleris, paziurekit i pirmos mergytes nuotrauka. smile.gif  Akiu spalva irgi panasi.

O tie 16 sezonu cia gal tie patys?
http://pinterest.com...6-color-system/

16 Color System, is cia http://expressingyou...pring-pure.html
....

dėkui wink.gif kai nepatingiu pafotkinu tas savo panas blush2.gif
tas 16 skirstymas visai nieko, bet aš jo dar neišstudijavau gerai

mhm, ir aš panašumo įžvelgiau tarp jų abiejų
va dar viena foto, kur ji su žalios spalvos striukele ir kepure, kurios raudonas atspalvis tiesiog idealiai jai tinka. su ta striuke, tai labai pergyvenau kai pirkau, nes galvojau, kad jai netiks. kaina buvo bais gerai ir surizikavau. mano didelei nuostabai, jai bais gerai tas žalias atspalvis
beje, mano tos mergytės plaukai vos kaštoninio atspalvio turi, o oda gelsvoka.
user posted image

o šioj suknelėj turbūt rinkinys geriausių jai spalvų lotuliukas.gif labai myli šitą sukniuką
user posted image
Papildyta:
dabar kol ieškojau fotkių užmačiau nerodytą tvarinį lotuliukas.gif

va kas gavosi kai bandžiau pasidaryti asmeninių spalvų paletę. sugretinau su dviem rudenukais, nes vis nenutariu, kuris man geriau
user posted image
Atsakyti
nu gerai jau gerai , dar vieną paletę atkasiau tongue.gif

kaip tokia?
user posted image
Atsakyti
[quote=Hiver,2012 11 13, 18:59]

aina1979 as prisimenu kaip jus rodet plauku spalva ir klauset ar tinka, tai va jums sufleris, paziurekit i pirmos mergytes nuotrauka. smile.gif Akiu spalva irgi panasi.

Taip taip ta pati blush2.gif ir vis dar del savo plauku nervinuos doh.gif Uzsirasiau pas kirpeja pries Kaledas.Tai iki to laiko reik apsisprest unsure.gif Jai man sufleris ta grazuole mergaite, tai beliko tik suzinoti kokio ji tipo.Nes kaip suprantu ant klaustuko tarp vasaros ir pavasario.As irgi su tuo paciu vargstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 11 13, 20:36)
Taip taip ta pati blush2.gif ir vis dar del savo plauku nervinuos doh.gif Uzsirasiau pas kirpeja pries Kaledas.Tai iki to laiko reik apsisprest unsure.gif Jai man sufleris ta grazuole mergaite, tai beliko tik suzinoti kokio ji tipo.Nes kaip suprantu ant klaustuko tarp vasaros ir pavasario.As irgi su tuo paciu vargstu doh.gif

tai matai, kad aš dar tik mėnesiukas kaip tom spalvom susidomėjau, tai dar patirties ne prūdai, o ir akis nėr tokia įgudus biggrin.gif
sakyčiau, būkit pavasariai abi, nes oda abiejų su gelsvu atspalviu, o kad jau maniškės oda bais šviesi, akys ryškios, o plaukučiai kaštoniniai čiut, tai būčiau linkus manyti, jog šią minutę ji man atrodo kaip bright spring

štai palyginimui visos trys pavasarinės tetos biggrin.gif
user posted image

Яркая Весна (bright)
Большой или средний контраст между кожей, глазами и волосами
Глаза: бирюзовые, зеленые, цвета коричневого топаза
Волосы: от среднего до темного золотисто-каштанового, иногда черно-коричневые. Либо яркие золотистые и темный золотистый блонд
Кожа: бронзовая, темная теплая коричневая, черно-коричневая, цвета слоновой кости, светло-персиковая, фарфоровая

Светлая весна (Light)
Глаза: голубые, зеленые, светло-ореховые, светло-карие
Волосы: золотистые от светлого до среднего, золотисто-каштановые от светлого до среднего. Возможны светлые смягченные рыжие волосы.
Кожа: цвета слоновой кости, розоватая, персиковая

Теплая Весна (warm)
Глаза: цвета топаза, оливково-зеленые, светло-карие или теплые голубые
Волосы: светлые-золотисто-каштановые, медно-рыжие, рыжеватый блонд или темные золотисто-каштановые
Кожа: бронзовая, золотисто-бежевая, цвета слоновой кости или фарфоровая. Возможны веснушки.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 lapkričio 2012 - 09:20