Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

inc prisipažinsiu žiūrinėjau tavo foto ir bandžiau spėti kas tavo mergaitės jau seniau blush2.gif bet man visos foto su tokiu mėlsvumu, nušaltintos kažkokios. Tokios gaudavosi berots poloroido juostelės, jau nebepamenu... bet kažkuri juostelė duodavo geltonesnes foto, kita žalesnes, o dar kita va tokias mėlsvai pilkšvas. Toks jausmas kad spalvos reguliotos...
Vidurinės mergaitės pplaukus matau pilkšvai varinės spalvos... o minite kad jie rusvi... beja kur minėjot kad labiausiai tinkančių jai spalvų suknutė, man fotografijoje suknelė lenda į priekį...
Apie mažąją išvis sunku ką kalbėt, labai jau maža... principe tokių mažulių netipizuoja, laikomasi nuomonės kad jiems tinka visos šviesios, ne itin ryškios skaidrios spalvos ir tiek. Tai kažkas link light summer/spring bei šviesiosios soft spalvos. Nevisai linkus su tuo sutikti, bet visgi augant gaunasi kartais netipiniai variantai, ta prasme labai skirtingų tipų akys, oda bei plaukai. Kadangi mažų vaikų oda visuomet labai šviesi (bent jau mūsų juostos), nemačiusi saulės, tai todėl ir šviesios spalvytės dominuot turėtų, šilta ar šalta oda irgi nelabai dar būna išryškėjus, o va plaukučiai bei akys smarkai kinta. Juk gimsta net ir rudaakiai mėlynom akim, ir tik vėliau akys įgauna savo spalvą, vieniems greičiau, kitiems lėčiau... Ir plaukai neturi realios plaukų spalvos, sūnėnas vienu laikotarpiu buvo visai visai ryžas, paskui blondinu patapo, dabar vėl tamsėja.
Su didžiąja ... kur foto su skirtingais rūbais nieko nematau... nei odos reakcijos, nei spalvų... plaukai juodi, akys pilkos, oda blyški... ir tiek. Bet kitose foto man jinai lyg ir link žiemos traukia, kitur visai vasar... kitur lyg pavasaris. O va rudens joje nematau. Man ji spalviškai primena Eglę kur labą rytą veda...
ir ne į temą, kokiam parke jūs ten paišot ant asfalto?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 11 14, 09:29)
inc prisipažinsiu žiūrinėjau tavo foto ir bandžiau spėti kas tavo mergaitės jau seniau blush2.gif bet man visos foto su tokiu mėlsvumu, nušaltintos kažkokios. Tokios gaudavosi berots poloroido juostelės, jau nebepamenu... bet kažkuri juostelė duodavo geltonesnes foto, kita žalesnes, o dar kita va tokias mėlsvai pilkšvas. Toks jausmas kad spalvos reguliotos...
Vidurinės mergaitės plaukus matau pilkšvai varinės spalvos... o minite kad jie rusvi... beja kur minėjot kad labiausiai tinkančių jai spalvų suknutė, man fotografijoje suknelė lenda į priekį...
Apie mažąją išvis sunku ką kalbėt, labai jau maža... principe tokių mažulių netipizuoja, laikomasi nuomonės kad jiems tinka visos šviesios, ne itin ryškios skaidrios spalvos ir tiek. Tai kažkas link light summer/spring bei šviesiosios soft spalvos. Nevisai linkus su tuo sutikti, bet visgi augant gaunasi kartais netipiniai variantai, ta prasme labai skirtingų tipų akys, oda bei plaukai. Kadangi mažų vaikų oda visuomet labai šviesi (bent jau mūsų juostos), nemačiusi saulės, tai todėl ir šviesios spalvytės dominuot turėtų, šilta ar šalta oda irgi nelabai dar būna išryškėjus, o va plaukučiai bei akys smarkai kinta. Juk gimsta net ir rudaakiai mėlynom akim, ir tik vėliau akys įgauna savo spalvą, vieniems greičiau, kitiems lėčiau... Ir plaukai neturi realios plaukų spalvos, sūnėnas vienu laikotarpiu buvo visai visai ryžas, paskui blondinu patapo, dabar vėl tamsėja.
Su didžiąja ... kur foto su skirtingais rūbais nieko nematau... nei odos reakcijos, nei spalvų... plaukai juodi, akys pilkos, oda blyški... ir tiek. Bet kitose foto man jinai lyg ir link žiemos traukia, kitur visai vasar... kitur lyg pavasaris. O va rudens joje nematau. Man ji spalviškai primena Eglę kur labą rytą veda...
ir ne į temą, kokiam parke jūs ten paišot ant asfalto?

Kad fotkės balai žino kokių atspalvių, tai gali būt, nes dauguma patalpoj ir prie lempų darytos, o aš namiškių fotkes labai tingiu tvarkyt padoriai, tai su kokia picasa , o ne photoshopu patvarkau ir įmetu į blogą lotuliukas.gif Ir dar aš mėgėja čiut pašviesint ir dar ant raw formato fotkinu, tai jos kiek blankesnės gaunasi

O kad labai keičiasi vaikai, tai žinok nelabai tikiu. Net ir nežinodama visų tų tipizavimų nuo pat gimimo kiekvienai įžvelgiau kokios spalvos geriau tinka, o kokios tragiškai blogai kiekvienai ir tai išlieka. Žinai, sakyčiau vaikui su ne itin šviesia odyte, tai gali aprengt daugumą rūbelių, bet kai labai blyškiaodė, tai net gaila vaikiuko kai ne tokia spalva aprengi, nes visai perbąla. Va taip su ta mano vidurinėle yra. Jai gan preciziškai būna reikia paieškot ką aprengt

radau fotkę, kur ji lauke, su žaliu sijonuku ir palaidinuke. Mažiukė, tai su marga gėlėta palaidinuke
http://1.bp.blogspot.../s1600/ps13.jpg

o čia dičkės akys gerai matosi, kad muted (marmalinos , kaip aš sakau). Žiema ar vasara ji negalėtų būti, nes spendžiant pagal tinkamus rūbus jai kur kas geriau šiltų atspalvių rūbai ir tokie "murzinų" spalvų, bet ganėtinai šviesūs turi būti.
http://2.bp.blogspot...40/IMG_0410.jpg

štai čia plaukai visai dar matosi tų mano panų
http://inciute.blogs...is-namuose.html

tiesa, o paišom , tai už kultūrkės wink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 14, 10:02)
Kad fotkės balai žino kokių atspalvių, tai gali būt, nes dauguma patalpoj  ir prie lempų darytos, o aš namiškių fotkes labai tingiu tvarkyt padoriai, tai su kokia picasa , o ne photoshopu patvarkau ir įmetu į blogą  lotuliukas.gif Ir dar aš mėgėja čiut pašviesint ir dar ant raw formato fotkinu, tai jos kiek blankesnės gaunasi

O kad labai keičiasi vaikai, tai žinok nelabai tikiu. Net ir nežinodama visų tų tipizavimų nuo pat gimimo kiekvienai įžvelgiau kokios spalvos geriau  tinka, o kokios tragiškai blogai kiekvienai ir tai išlieka. Žinai, sakyčiau vaikui su ne itin šviesia odyte, tai gali aprengt daugumą rūbelių, bet kai labai blyškiaodė, tai net gaila vaikiuko kai ne tokia spalva aprengi, nes visai perbąla. Va taip su ta mano vidurinėle yra. Jai gan preciziškai būna reikia paieškot ką aprengt

radau fotkę, kur ji lauke, su žaliu sijonuku ir palaidinuke. Mažiukė, tai su marga gėlėta palaidinuke
http://1.bp.blogspot.../s1600/ps13.jpg

o čia dičkės akys gerai matosi, kad muted (marmalinos , kaip aš sakau). Žiema ar vasara ji negalėtų būti, nes spendžiant pagal tinkamus rūbus jai kur kas geriau šiltų atspalvių rūbai ir tokie "murzinų" spalvų, bet ganėtinai šviesūs turi būti.
http://2.bp.blogspot...40/IMG_0410.jpg

Vat ir sakau kad šo to ne tak... mano brolio veselė tokiu formatu fotkinta buvo, nepažinau vaikų... tik vat kai pamačiau kad pavasario geltona su kažkokiu pilkšvai žalsvu atspalviu supratau kad kažkokis fintas visur padarytas.
Mačiau visas foto...
Vidurinėlė tai man tiesa pasakius į soft autumn gal labiausiai neša nuotraukose blush2.gif , panašiai kaip šitos personos:
user posted image
user posted image
bet žalia tai iš light spring paletės... manau vaikiukus tik taip ir galim nutipizuot, pagal tinkamas spalvas.... nes visi panašiai šviesūs, šiaudo spalvos plaukais...
va light summer atstovas:
user posted image
o čia jau soft autumn:
user posted image
esminių skirtumų nelabai yra...
... man toje foto kaip tik didčkė ir panašiausia į žiemą...
plaukai jos visur atrodo pilkšvai tamsiai rudi, būdingi vasarai. Kažkokie blikai vos vos matosi, ir tie patys gelsvi, tai jai ruduo, nebent tamsus softas, o va softui man jin per daug kontrastinga. Oda man jos visuose veik foto šalta, bet ne visur blyški... komunijos foto tai atrodo kaip vasara, bet gal reikalą gadina tas "pamurzintas" švarkelis blush2.gif Šiaip dažniausiai visur ji su šalta rausva spalva prie veido... su šilta galbūt suknelė transformeris, ir tai sakyčiau tokia ribinė, pilnai žiemoms tinkama (nebent numėlynavus kiek)... beja laikoma dažniausiai žiemos savo tikrąjį kontrastą įgauna tik paauglystėje, čia šiaip dėl keitimosi ax.gif Manau visgi keistis vaikai tikrai keičiasi... maniškai nelabai, bet va brolio... žiauriai. Ir spalvos tinkančios keičiasi 4u.gif .
Atsakyti
nežinau kokios čia žiemos paletė, ale labai graži biggrin.gif :
user posted image
Papildyta:
Iš ten pat vasarai:
user posted image
rudens:
user posted image
pavasario:
user posted image

Labai spalvingos paletės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 11 14, 11:07)
Vat ir sakau kad šo to ne tak... mano brolio veselė tokiu formatu fotkinta buvo, nepažinau vaikų... tik vat kai pamačiau kad pavasario geltona su kažkokiu pilkšvai žalsvu atspalviu supratau kad kažkokis fintas visur padarytas.
Mačiau visas foto...
Vidurinėlė tai man tiesa pasakius į soft autumn gal labiausiai neša nuotraukose  blush2.gif , panašiai kaip šitos personos:
http://25.media.tumb...v48rco1_500.jpg
http://24.media.tumb...c0luco1_500.jpg
bet žalia tai iš light spring paletės... manau vaikiukus tik taip ir galim nutipizuot, pagal tinkamas spalvas.... nes visi panašiai šviesūs, šiaudo spalvos plaukais...
va light summer atstovas:
http://www.celebriti...ay_culkin_1.jpg
o čia jau soft autumn:
http://www.toptenz.n...w-barrymore.jpg
esminių skirtumų nelabai yra...
... man toje foto kaip tik didčkė ir panašiausia į žiemą...
plaukai jos visur atrodo pilkšvai tamsiai rudi, būdingi vasarai. Kažkokie blikai vos vos matosi, ir tie patys gelsvi, tai jai ruduo, nebent tamsus softas, o va softui man jin per daug kontrastinga. Oda man jos visuose veik foto šalta, bet ne visur blyški... komunijos foto tai atrodo kaip vasara, bet gal reikalą gadina tas "pamurzintas" švarkelis blush2.gif Šiaip dažniausiai visur ji su šalta rausva spalva prie veido... su šilta galbūt suknelė transformeris, ir tai sakyčiau tokia ribinė, pilnai žiemoms tinkama (nebent numėlynavus kiek)... beja laikoma dažniausiai žiemos savo tikrąjį kontrastą įgauna tik paauglystėje, čia šiaip dėl keitimosi ax.gif Manau visgi keistis vaikai tikrai keičiasi... maniškai nelabai, bet va brolio... žiauriai. Ir spalvos tinkančios keičiasi  4u.gif .

Nu gerai, aš dar kiek paargumentuosiu savo sprendimą.

Su ta vidurinėle reikalai tokie, kad akys ryškios gan, tai variantas su rudeniu nelabai kaip ir tinka. Plaukai kadangi vos kaštoniniai, tai kaip ir tiktų rudenukui šviesiam. Ir dar situacija tokia, kad ji visai gali ir juodai apsirengt, kur tarkim nei dičkė (soft autumn) nei mažiukė (light spring) negali juodai rengtis. Apskritai, vidurinioji negali nešiot rūbų, kurie dičkei gražiai tiko. Na o mažiukei visai gerai. Žodž., soft autumn' o likę rūbai tinka light spring'ui
Na o su dičke yra taip, kad jos oda gražiai rusva (turbūt net keliais tonais nuo mano rudesnė), plaukai tamsiai pilaki rudi, o akys žalsvos "murzinos". Pas ją kontrasto nėr labai didelio. Šiaip kaip ir galėtų ir true autumn būt drinks_cheers.gif Na o ta jos maikė rausva ir mane siutina, bet neina atimt. Žinau, kad jai ji netinka lotuliukas.gif
Tiesa, ta paskutinėj foto labai geras pavyzdys mano dičkės kai buvo mažesnė. Dabar plaukai kiek tamsesni. Po vasaros, tai būna gerokai pašviesėja tie jos plaukučiai
Atsakyti
Sveikos,
matau čia visos aiškinasi, koks kieno spalvinis tipas, ir kai kurios jau turi įgudusią akį. Gal kas man galės padėti 4u.gif Man kaip ir atrodė, kad savo tipą žinau, bet vakar buvau viename kosmetikos pristatyme, ir ten konsultatė pasakė, kad mano oda tamsi, nors aš visada galvojau atvirkščiai g.gif man kaip tik atrodydavo, kad oda mano šviesi (visai nesideginu, net vasarą lieku balta, pudrą perku natural2), tai dabar pasimečiau, kad gal pati save visai ne taip matau. štai čia yra dvi mano foto, nes mažai turiu tokių, kur dienos apšvietime, lauke. Pirmoje nuotraukoje mano plaukų spalva natūrali, nedažyta, ir be makiažo, tik blakstienos padažytos ir antakiai. Blakstienos ir šiaip juodos visai. O antroje geriau akių spalva matosi -mėlyna, bet ne šviesi, tokia tamsesnė. Bet ten su makiažu ir dažytais plaukais. Pati galvojau, kad esu žiemos tipo, bet dabar jau nebežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 14, 19:59)
Su ta vidurinėle reikalai tokie, kad akys ryškios gan, tai variantas su rudeniu nelabai kaip ir tinka. Plaukai kadangi vos kaštoniniai, tai kaip ir tiktų rudenukui šviesiam. Ir dar situacija tokia, kad ji visai gali ir juodai apsirengt, kur tarkim nei dičkė (soft autumn) nei mažiukė (light spring) negali juodai rengtis. Apskritai, vidurinioji negali nešiot rūbų, kurie dičkei gražiai tiko. Na o mažiukei visai gerai. Žodž., soft autumn' o likę rūbai tinka light spring'ui
Na o su dičke yra taip, kad jos oda gražiai rusva (turbūt net keliais tonais nuo mano rudesnė), plaukai tamsiai pilaki rudi, o akys žalsvos "murzinos". Pas ją kontrasto nėr labai didelio. Šiaip kaip ir galėtų ir true autumn būt  drinks_cheers.gif Na o ta jos maikė rausva ir mane siutina, bet neina atimt. Žinau, kad jai ji netinka  lotuliukas.gif
Tiesa, ta paskutinėj foto labai geras pavyzdys mano dičkės kai buvo mažesnė. Dabar plaukai kiek tamsesni. Po vasaros, tai būna gerokai pašviesėja tie jos plaukučiai

Rudenėlio akys gali būti ryškios. Juolab, warm, nes su pavasario įtaka šis potipis. Bet man jos akys ne tai kad ryškios, bet labai skaidrios, o IMHO čia labiau vasaroms arba pavasariams.
Dėl juodos... ką žinau... MB soft autumn (na kartais mąstau kad gal warm, bet tos ryškiosios tikrosios warm spalvos jam lyg ir netinka), bet juoda jo tikrai negadina. Net mažiau nei mane, o aš tipo prie žiemos trinuos blush2.gif . Nusprendžiau kad dėl to kad jis visuomet labai tolygiai įdega ir paskui taip pat tolygiai nusiplauna, neturi pamėlusių paakių ar kt. defektų. O dukra irgi neblogai su juoda atrodo, o sūnui daug prasčiau, nors abu pavasariai... Žodžiu nėr odos trūkumų, kurie išryškėtų prie juodos spalvos, kaip pas mane pvz., nėr ir problemos didelės nešiojant juodą. Galvą guldau kad realiai gyvenime niekas nemato, kad juoda "lenda" į priekį, nefiksuojam to elementariai, tai pasistebi tik nuotraukuose, ir tai kai nagrinėji.
Pagal mano drabužėlių "migraciją" ... pavasariuko rūbai visai netiko soft'ukui... o kurie netiko mano pavasariukui, tiko softukui.
Visose foto didžioji su dideliu kontrastu, net jai ir oda tamsesnė nei jūsų, vis vien bendras įspūdis kontrastas didelis. True negalėtų būt, plaukai nikaip nikaip... jie pas ją tamsiai pilkai rudi, o vat to ir negali būti pas warm autum
Be rausvos ji dėvi šaltą kakavinę, šaltą mint (žalio obuolio)... taupę... šaltą šviesią alyvinę... kaip minėjau nei vienos šiltos spalvos... tai negaliu nieko pasakyt. Bėja nuotraukoja komunijos foto, kaip suprantu su tėte ir atrodo spalviškai panašūs (realiai tai nežinau). O va tėtė mano akimis tikrų tikriausia vasara, be jokių klaustukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 11 14, 23:21)
Sveikos,
matau čia visos aiškinasi, koks kieno spalvinis tipas, ir kai kurios jau turi įgudusią akį. Gal kas man galės padėti  4u.gif  Man kaip ir atrodė, kad savo tipą žinau, bet vakar buvau viename kosmetikos pristatyme, ir ten konsultatė pasakė, kad mano oda tamsi, nors aš visada galvojau atvirkščiai  g.gif  man kaip tik atrodydavo, kad oda mano šviesi (visai nesideginu, net vasarą lieku balta, pudrą perku natural2), tai dabar pasimečiau, kad gal pati save visai ne taip matau. štai čia yra dvi mano foto, nes mažai turiu tokių, kur dienos apšvietime, lauke. Pirmoje nuotraukoje mano plaukų spalva natūrali, nedažyta, ir be makiažo, tik blakstienos padažytos ir antakiai. Blakstienos ir šiaip juodos visai. O antroje geriau akių spalva matosi -mėlyna, bet ne šviesi, tokia tamsesnė. Bet ten su makiažu ir dažytais plaukais. Pati galvojau, kad esu žiemos tipo, bet dabar jau nebežinau  doh.gif

Na aš pudrą perku Nr 1, ir tai dažnai jin būna tamsesnė nei mano nuosava, bet vis vien esu vasara biggrin.gif
Man antroje foto atrodote tikrai žiema, bet žemiau esanti kaklo oda visgi tamsesnė nei pudra, o foto be pudros tikrai odą galima įvardyti kaip tamsę (aišku kaip tikros baltaodės, nes jai su kokia inde lygint, tai visai šviesi tada). O plaukai jai natūralūs... net nežinau kas esat išties. Nes odos tamsumas kaip ir nėra pagrindas spręst žiema ar vasara, bet vat spalva... man toje foto tokia dulkėta rausva, kaip čia madoje buvo tokia spalva... pudros ar kaip ten vadinos blush2.gif . Ji vasaros spalva... bet pale olive žiemos... o kaip konsultantė įvardijo toną: šaltas, šiltas, neutralus... ar dar gal kaip nors ten ivory, tan, olive?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 11 15, 16:03)
Na aš pudrą perku Nr 1, ir tai dažnai jin būna tamsesnė nei mano nuosava, bet vis vien esu vasara  biggrin.gif
Man antroje foto atrodote tikrai žiema, bet žemiau esanti kaklo oda visgi tamsesnė nei pudra, o foto be pudros tikrai odą galima įvardyti kaip tamsę (aišku kaip tikros baltaodės, nes jai su kokia inde lygint, tai visai šviesi tada). O plaukai jai natūralūs... net nežinau kas esat išties. Nes odos tamsumas kaip ir nėra pagrindas spręst žiema ar vasara, bet vat spalva... man toje foto tokia dulkėta rausva, kaip čia madoje buvo tokia spalva... pudros ar kaip ten vadinos blush2.gif . Ji vasaros spalva... bet pale olive žiemos... o kaip konsultantė įvardijo toną: šaltas, šiltas, neutralus... ar dar gal kaip nors ten ivory, tan, olive?

Konsultantė tik tiek ir tepasakė apie mano odą, kad ji tamsi. Ten visokius veido priežiūros priemones bandėme, ir pabaigai buvo toninis apsauginis kremas, panašiai kaip krempudra, tai man parinko tamsesnę spalvą. O ar šiltas, šaltas ar neutralus tonas- nieko nesakė. Kai kokiame Douglas renkuosi pudrą, tai sako kad šviesios reikia, ir netinka tos, kur turi gelsvumo, tai matyt šiltas nėra mano tonas.
Plaukai jau seniai mano nebedažomi ir ataugę, tad ta spalva pirmoje foto- tikroji. Ji pakankamai tamsi, pilkšva tokia. Akys nuo apšvietimo priklauso, nuo pilkos, iki labai mėlynos.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Na ne, mano oda tikrai ne tokio tamsi kaip antroje foto g.gif greičiau tarpinis varijantas tarp pirmos ir antros smile.gif
Įkėliau ten dar dvi foto, jose be špakliaus, tik plaukai dažyti. Gal bus kažkaip aiškiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 15 lapkričio 2012 - 14:45