QUOTE(inc @ 2013 01 07, 13:11)
o mano va kokie deriniai galimi gaunasi su energy (akies tamsia spalva) ir romantic (raudona), visai geruliai, ką?
Kokiu jus graziu radot,

o as bandziau pagal savo energy ieskot, va ka tik gavau. Kokiam metu laikui toks derinukas taip ir nesuprantu, bet plosciukas galetu buti mano energy spalva.

O kaip ja pavadint as nelabai zinau, kaip jus ja apibudintumet?
QUOTE(inc @ 2013 01 07, 17:16)
nu va mano spalvos

tik durnai, kad nebuvo visą dieną šviesos natūralios, tai teko dar ir lempas susijungt

, tai kažkiek iškraipo tikruosius atspalvius
Nu jus talentas ir ne kitaip.

Kaip tai graziai padaret koliaza, ir as noriu taip ismokt.

Ar sudetinga? Su kokia cia programa?
Grazios ramos spalvos, rudeniskai neutralios, aisku trukdo kazkiek dirbtine sviesa, bet visuma vistiek matosi.
QUOTE(kuti kuti @ 2013 01 07, 23:17)
Turbūt tai bus atsakymas, kodėl šešėliai man iškrenta iš konteksto .
Padejuosiu tik, kad dažytis savom spalvom visiškai neįdomu, ir taip esu išblėsęs tipas, softas, be ryškumo, o dar dažytis gepatartina savos skūros ar plaukų spalvom.
As tai sugalvojau toki aukso vidureli - dazausi su man tinkanciom neutraliom skuros ir plauku taip sakant,
ir dar iterpiu nedideli akcenta spalvos derindama prie rubo kuriuo tadien apsirengus, ar tai butu pravedimas virsuje ar apacioje, ar akcentas prie isorinio kampucio ar centre - gaunasi ir neperkrauta ir idomu, kaskart vis kitaip.
QUOTE(inc @ 2013 01 09, 16:50)
kol mažiukė miegojo , tai čiut pasifotkinau su tom naujai atrastom spalvom. jei įdomu, tai čia
sumečiau kažkiek
Irgi apsvietimas truputi apgauna, bet visumoj tinka jums tos spalvos.
QUOTE(ramyra @ 2013 01 09, 22:54)
Aš likau prie soft summer. Supratau, kad jokia aš ne ledinė hercogienė. Pritrūktų "parako", šiaip iš natūros esu rami ir švelni būtybė (kai nenervuoja

), tai liksiu softas. Nedvelkia iš manęs šalčiu, neturiu kontrasto, kaip tik atvirkščiai- oda ir plaukai, akys- blankus ir vienodi. O kur dar simpatijos soft autumn.
O as saves niekaip nesuprantu. Kaip ir tinka soft summer koloritas, bet labai tinka ir didesnis kontrastas, dabar pasitamsinau plaukus, antakius nu ir ka veidas iskart gaivesnis, akys svytincios pasidare.