Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 01 11, 14:21)
Nu kad ta ateinanti ne tik juodoji bet ir dar vandens gyvatė...

Nu ir gerai, ir aš būsiu juodoji vandens gyvatė biggrin.gif

O jūs žinot, kad kiniečiai sako, kad gyvatės metus (o jie bus vasario 10tą) reikia sutikti, apsimovus geltonais apatiniais? biggrin.gif Kažkur skaičiau. Tipo, tada išmintis tave laikys visus metus ir visokis gėris.
Kadangi niekur nemačiau geltonų apatinių, tai susidomėjau biggrin.gif
Atsakyti
nu o kodėl?
va radau: nauji metai - 2013 m. vasario 10 d. ; gyvūnas - gyvatė; spalva - juoda (mėlyna); stichija - vanduo; planeta - merkurijus; talismanas - vėžlys; skaičius - 6

apie geltonus apatinius nieko nerašo biggrin.gif ... o ir pirkt vargu ar yra biggrin.gif
Papildyta:
Čia šiaip gražus derinukas blush2.gif :
user posted image
Papildyta:
Ir sau derinuką blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 01 11, 15:08)
nu o kodėl?

Ten buvo ir išaiškinimas. Labai motyvuotas. Mol, auksinė gyvatė pati gražiausia ir išmintingiausia iš visų. Dėl to biggrin.gif
Bet kad suprastum, kodėl būtent auksinė gyvatė išmintingiausia iš visų, o ne kokia nors ruda arba marga, tikriausiai reikia būti kiniečiu lotuliukas.gif
Ir juo labiau, kodėl tada geltonus reikia mautis trauzus. Per subinę ta išmintis geriau organizmą pasiekia, ar kaip lotuliukas.gif

Bet kokiu atveju, kas pageidaujat išminties, prašome susirasti ne šiaip geltonus, o savo spalvinio tipo lotuliukas.gif
Manau, man reiktų šviesiai geltonų arba tokių kaip pienė lotuliukas.gif

Šiaip tai netgi esu tokių turėjus. Kai į darželį ėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
nuvariau tų seeds koliažų paieškot, tai va kokį gražuolį Noa'i partempiau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Oi wub.gif Ir spalvos gražios biggrin.gif
Atsakyti
kai skiautelės lengviau tas spalvas įsivaizduot

Cool summer palete
user posted image

Soft Summer
user posted image

Atsakyti
Visų sezonų spalvinia derinukai. Tokie mini:
http://12blueprints....spring-colours/
Atsakyti
Koks jūsų manymu tipas yra Sviderskytė? ir kuri iš šių plaukų spalvų jai geriau?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 13, 15:21)
Koks jūsų manymu tipas yra Sviderskytė? ir kuri iš šių plaukų spalvų jai geriau?

vasara, ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 01 13, 15:30)
vasara, ne?  smile.gif

nu vat nežinau, bet man irgi atrodo vasara. o kokia? įdomu,kokios jos akys, nes nesimato gerai
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Akys kažkokios pilkai mėlynos
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Kažkaip ji man labai į princesę Keitę neša blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 13 sausio 2013 - 17:31
QUOTE(bytte @ 2013 01 13, 18:30)

Kažkaip ji man labai į princesę Keitę neša blush2.gif

Kai kuriose nuotraukose panašumų galima rasti. Bet Sviderskytė man labai softiška - plaukai, akys, oda.
Atsakyti