Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 01 16, 15:12)
dvasios didyyybė  lotuliukas.gif

pasirodyk - įvertinsim  lotuliukas.gif

A nusifotografuot kur? dry.gif

Nu gaaal kada nutaikysiu kokį spindulį biggrin.gif

Ale tai, paskui sakysit, netinka, o man bliamba ką tada reiks daryt biggrin.gif
Man iš viso niekas netinka, kaip ir princui Čarlzui biggrin.gif
Va, rašo žmonės, prisidedi teisingą spalvą prie veido - ir veidas nušvinta wub.gif Pas mane, ple, dėk ką nori, niekas nešvinta, ir basta, dėliok nors visą dieną, o veidas žlibina susiraukęs sau ir nešvinta! lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

dar tokia palete vasaroms radau
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2013 01 16, 15:50)
user posted image

dar tokia palete vasaroms radau

O pavasariams tokios nebuvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 01 16, 14:33)

Nu gaaal kada nutaikysiu kokį spindulį biggrin.gif

Ale tai, paskui sakysit, netinka, o man bliamba ką tada reiks daryt biggrin.gif

jo, dabar spindulių minimum lotuliukas.gif nu bet taip belaukdamos idealios šviesos iki pavasario nei vienos foto galim nesulaukt biggrin.gif

teks mum atiduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, čia tau pagal užsakymą wink.gif

user posted image

nukopinau iš tetulės Irenee Riter psl. ttp://www.thescienceofpersonaldress.com/

Ryt išlaikysiu egzą paskutinį , tai imsiuos jos knygą graužt biggrin.gif
Atsakyti
Normaliai blink.gif Visiems kitiems pavasariams galima juodą arba netoli jos blink.gif Tik ne man umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 01 16, 18:15)
Normaliai blink.gif Visiems kitiems pavasariams galima juodą arba netoli jos blink.gif Tik ne man umn.gif

Nu kam tau ta juoda? apsieisi tongue.gif gi sakei mėlynų visokių sočiai užsipirkai biggrin.gif

Aš kaip ir būdama deep autumn galėčiau juodai pasirėdyt, bet man nepatinka tas žiaurus veido išbalimas, tai aš jau mieliau kokį murzių žalią ar rudą velkuos. Man tai dabar apskritai atsivėrė akys dėl žalios biggrin.gif Aš praktiškai niekad nieko žalio neturėjau, nes vis netikdavo jokie įprasti žali atspalvciai, o kad man reik nenormaliai murzinai žalių, tai kur jau čia susigaudysi žmogus. Nu bet dabar gerbsiu ir mylėsiu tas savo murzes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kartais paskaitau jusu plepesiukus ir paieskas..
As kadangi esu kazkada labai senai pasidariusi BFAS palete ir nusistacius tipa, tai man ramu..esu honey toned spring..
Bet siaip kiek pamenu, tai kazkaip matyt naturaliai pats zmogus atsirenka savo spalvas..man visad buvo labai sudetinga su tinkamomis, nes pries kokius gerus 10 metu nelabai ko spalvoto budavo pirkti..pagrinde klasikines spalvos tik..
Is jusu diskusiju..tai man Kate nenesa i pavasari..o Rene iskart man labiau primine pavasari nei vasara..
O del spalvu, tai visos spalvos tinka visiems tipams (isskyrus juoda nelabai pavasariams), bet kiekviena spalva turi skirtinga atspalvi ir silta arba salta tona..
Man kartais irgi labai sunku susigaudyt ar silta ar salta pilka..
Atsakyti
Alexa Chung. Gal galėčiau aš ją kiek pakopint, a? Akys gal kiek ir skaidresnės, bet lyg panašumų yra

user posted image

user posted image

user posted image

http://latimesblogs....81dca970b-300wi

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(skyeyes @ 2013 01 17, 15:16)
Sveikos,

kartais paskaitau jusu plepesiukus ir paieskas..
As kadangi esu kazkada labai senai pasidariusi BFAS palete ir nusistacius tipa, tai man ramu..esu honey toned spring..
Bet siaip kiek pamenu, tai kazkaip matyt naturaliai pats zmogus atsirenka savo spalvas..man visad buvo labai sudetinga su tinkamomis, nes pries kokius gerus 10 metu nelabai ko spalvoto budavo pirkti..pagrinde klasikines spalvos tik..
Is jusu diskusiju..tai man Kate nenesa i pavasari..o Rene iskart man labiau primine pavasari nei vasara..
O del spalvu, tai visos spalvos tinka visiems tipams (isskyrus juoda nelabai pavasariams), bet kiekviena spalva turi skirtinga atspalvi ir silta arba salta tona..
Man kartais irgi labai sunku susigaudyt ar silta ar salta pilka..

nu tau tikrai smagumėlis kai tiksliai žinai, thumbup.gif nes dauguma, tai labai dvejojam kurie tie tipai tiksliai esam. dažniau užeik mirksiukas.gif ,palaikytum pavasariukams kompaniją wink.gif
Atsakyti
va prašom
user posted image

user posted image
Papildyta:
dar kai ką įdomaus radau

True Summer akių šešėliai
user posted image
Atsakyti
Paliūdėjau, kad Ramyra neįmetė nuorodos iš kur tuos šešėlius gavo, tai šast ir man po nosim kitoj temoj mestelėjo, tai dalinuos rudeninėm

The Elea Blake Cosmetics Soft Autumn Eye Shadow Rainbow
user posted image

The Elea Blake Cosmetics Darkt Autumn Eye Shadow Rainbow
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 18 sausio 2013 - 07:01
Dar light spring šešėlių gal ten pat yra blush2.gif
Alexa (nenagrinėjant, tik iš čia esančių foto) tai sakyčiau geriausiu atveju true autumn, jau atrodo visai šiltutėlė.
Atsakyti