The Bright Spring Eye Shadow Collection from Elea Blake Cosmetics

The Bright Spring Eye Shadow Rainbow from Elea Blake Cosmetics
http://media-cache-e..._WtgxIYAd_c.jpg

... pamenu inc minėjo kažkokį filtrą kad naudoja fotografuojant... tai man visos jos foto numėlyntos
 ... pamenu inc minėjo kažkokį filtrą kad naudoja fotografuojant... tai man visos jos foto numėlyntos  
  ... juk būna ir tokių kur pageltonina nuotraukas... sendinant geltoninant turėtų tikt rudenėliams. O būna kad labai išryškinamos spalvos ... tai pavasariams. Pastebėjau kad pavasariukai ne tik su tuo pilkai mėlsvu filtru blogai atrodo, bet ir kai oras toks ne saulėtas, pilkas dangus, viskas aplink papilkėja... bent jau mano vaikai geriausiai atrodo paveiksluojami kai saulės daugiau nei reik
 ... juk būna ir tokių kur pageltonina nuotraukas... sendinant geltoninant turėtų tikt rudenėliams. O būna kad labai išryškinamos spalvos ... tai pavasariams. Pastebėjau kad pavasariukai ne tik su tuo pilkai mėlsvu filtru blogai atrodo, bet ir kai oras toks ne saulėtas, pilkas dangus, viskas aplink papilkėja... bent jau mano vaikai geriausiai atrodo paveiksluojami kai saulės daugiau nei reik  , ko apie save nepasakyčiau
 , ko apie save nepasakyčiau  ar čia su amžiumi taip - sendintoje foto geriau pradedi atrodyt
 ar čia su amžiumi taip - sendintoje foto geriau pradedi atrodyt  Nu pasakykit kaip ten su tom nuotraukom
 Nu pasakykit kaip ten su tom nuotraukom 

bet aš nusprendžiau kad jai jis kiek per šaltų spavlų
 bet aš nusprendžiau kad jai jis kiek per šaltų spavlų   

,o kitko tai nesirinkčiau
 ,o kitko tai nesirinkčiau  

nu kitaip tikrai niekaip
 nu kitaip tikrai niekaip

iš kairės 1 - bazinės visoms vasaroms tinkančios spalvos; 2 - švelniai/soft summer; apačioje iš kairės 3 - šviesiai vasarai; 4 - kontrastingai/cool arba su žiemos įtaka vasarai:
  iš kairės 1 - bazinės visoms vasaroms tinkančios spalvos; 2 - švelniai/soft summer; apačioje iš kairės 3 - šviesiai vasarai; 4 - kontrastingai/cool arba su žiemos įtaka vasarai: 

iš kairės 1 - bazinės visoms vasaroms tinkančios spalvos; 2 - švelniai/soft summer; apačioje iš kairės 3 - šviesiai vasarai; 4 - kontrastingai/cool arba su žiemos įtaka vasarai: jaučiu ji iš kokio rudens ar pavasario palečių
 jaučiu ji iš kokio rudens ar pavasario palečių  

Bet va arbatinuką ir tą ten tuniką tai paimčiau savo
 Bet va arbatinuką ir tą ten tuniką tai paimčiau savo 
 Visuomenė mano, kad jei esi light spring, tai turi vaikščiot koralinis nuo galvos iki kojų, it kokia virta krevetė.
  Visuomenė mano, kad jei esi light spring, tai turi vaikščiot koralinis nuo galvos iki kojų, it kokia virta krevetė. O tokios tunikos tai tiksliai norėčiau, kažin, kur gaut?
 O tokios tunikos tai tiksliai norėčiau, kažin, kur gaut?  Bet jei iš Polyvore, tai aišku, kad kainuos $500
 Bet jei iš Polyvore, tai aišku, kad kainuos $500 
 Tobulejam...
 Tobulejam...