Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

radau tik briht, bet metu čionai vis tiek

The Bright Spring Eye Shadow Collection from Elea Blake Cosmetics
user posted image

The Bright Spring Eye Shadow Rainbow from Elea Blake Cosmetics
http://media-cache-e..._WtgxIYAd_c.jpg
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 01 16, 13:13)
Tai čia tam tinklapy, aš įsivaizduoju, irgi vieno kažkokio žmogaus nuomonė, o ne neabejotina teisybė...

Aš ten apie inc mergaitę rašiau blush2.gif ... pamenu inc minėjo kažkokį filtrą kad naudoja fotografuojant... tai man visos jos foto numėlyntos blush2.gif

Šiaip va įdomiai su tais filtrais g.gif ... juk būna ir tokių kur pageltonina nuotraukas... sendinant geltoninant turėtų tikt rudenėliams. O būna kad labai išryškinamos spalvos ... tai pavasariams. Pastebėjau kad pavasariukai ne tik su tuo pilkai mėlsvu filtru blogai atrodo, bet ir kai oras toks ne saulėtas, pilkas dangus, viskas aplink papilkėja... bent jau mano vaikai geriausiai atrodo paveiksluojami kai saulės daugiau nei reik g.gif , ko apie save nepasakyčiau lotuliukas.gif ar čia su amžiumi taip - sendintoje foto geriau pradedi atrodyt lotuliukas.gif Nu pasakykit kaip ten su tom nuotraukom ax.gif
Papildyta:
Elea Blake Cosmetics pasidairiau blush2.gif
...tai vat radau ...
user posted image
aš tokių spalvų melanžinių siūlų megztuką nunarpliojus dukrai turiu, tik kažkaip šviesios spalvos labiau dominuoja biggrin.gif bet aš nusprendžiau kad jai jis kiek per šaltų spavlų g.gif
Atsakyti
Labai patiko taip sudeliotas makiažas elea black cosmetic
Galiu pasakyt spalvos išbandytos biggrin.gif
Mane itin puošia, nors makiaže nenaudoju (tiesa esu lūpdažį tokį naudojus, bet tik dramatic variante) :
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
ir dar arbatinukų tongue.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

prikopinau iš čia http://www.polyvore....set?id=43386132
Atsakyti
Arbatinuką tai tikrai griebčiau TSu biggrin.gif ,o kitko tai nesirinkčiau tongue.gif

Teka radau įdomų variantą tokioms ant ribos vasaroms su žiema:
user posted image
Man kaip tik kadangi netinka grynai nei true summer, nei true winter reik tarpinį variantą išsivedinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 18 sausio 2013 - 10:53
QUOTE(bytte @ 2013 01 18, 10:52)
Arbatinuką tai tikrai griebčiau TSu  biggrin.gif ,o kitko tai nesirinkčiau tongue.gif
Teka radau įdomų variantą tokioms ant ribos vasaroms su žiema:
user posted image
Man kaip tik kadangi netinka grynai nei true summer, nei true winter reik tarpinį variantą išsivedinėt  lotuliukas.gif

ačiū, seivinuos viską. kada nors tipo žiūrėsiu doh.gif
nors vis parduotuvėse man smegenėlės vistiek susisuka. pamirštu, kad vasaros tokios prigesintos spalvos ir jamu tokias labiau žiemos. vat ir ta ale tealinė kur. nusipirkau, džiaugiaus taip, o ji visgi nu ne mano tokia, ji tikrai ne vasaros. ružava ale šaltibarštinė irgi ne vasaros. nors kai palečių nežiūriu, tai įsivaizduoju, kad viskas gerai biggrin.gif
bet aš išmoksiu juk vistiek kada nors smile.gif

dar galvoju reik fotkintis visas šias paletes į telefą ir pardėse atsidarius lygint biggrin.gif nu kitaip tikrai niekaip
Atsakyti
Kad labai jau ryški ta mūsų šaltybarštinė, ryškesnę jau būt baugu brandžiam amžiuje ir užsidėt rolleyes.gif
dar vasaros palečių ax.gif iš kairės 1 - bazinės visoms vasaroms tinkančios spalvos; 2 - švelniai/soft summer; apačioje iš kairės 3 - šviesiai vasarai; 4 - kontrastingai/cool arba su žiemos įtaka vasarai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 01 18, 11:08)
Kad labai jau ryški ta mūsų šaltybarštinė, ryškesnę jau būt baugu brandžiam amžiuje ir užsidėt  rolleyes.gif
dar vasaros palečių ax.gif  iš kairės 1 - bazinės visoms vasaroms tinkančios spalvos; 2 - švelniai/soft summer; apačioje iš kairės 3 - šviesiai vasarai; 4 - kontrastingai/cool arba su žiemos įtaka vasarai:

pagal šias paletes mano ružava yra apačioje dešinėj, tai su žiemos įtaka kur, o tealinės išvis niekur nėra doh.gif jaučiu ji iš kokio rudens ar pavasario palečių biggrin.gif
Atsakyti
Karoliai man patiko rudeniniai, rankinukai vasaros, mašinos nepatiko visai biggrin.gif Bet va arbatinuką ir tą ten tuniką tai paimčiau savo biggrin.gif

Vienok nesuvokiu, kodėl visi light spring per jėgą grūda tuos koralus laugh.gif Visuomenė mano, kad jei esi light spring, tai turi vaikščiot koralinis nuo galvos iki kojų, it kokia virta krevetė.

Bliacha mūcha, gal net reiks pagalvoti apie tokį maudomą biggrin.gif O tokios tunikos tai tiksliai norėčiau, kažin, kur gaut? biggrin.gif Bet jei iš Polyvore, tai aišku, kad kainuos $500 lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai faini INC sudeti pasiulymai. Is pradziu net nesuprasdama pasirinkau sau tinkancias, paskui kaip zirafai per ilga kakla "daejo" ka tie sutrumpinimai reiskia. Taigi prasitestavau - pasirinkau teisingai biggrin.gif Tobulejam...
Atsakyti
va kokių gerulių jums partempiu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

[URL=http://ifotki.info/]user posted image
Atsakyti
kažkokias keistas lenteles radau. kopinau iš čia http://www.imageinst.../colour-theory/

user posted image

user posted image
Atsakyti