Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Leliux7, tu pati pabandyk pasmatuot vienų ir kitų atspalvių, o ir nusifotkint visia verta, bet geriau be makiažo, kad neklaidintų mirksiukas.gif ... makiažą paskui paderinsi jau biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad jūs vasara, o ne žiema. Nuotraukos labai gražios 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už komplimentą ir dėmesį man 4u.gif
Va kaip keista, o mano visažistė vis aiškina man, kad esu gryna žiema. O gal galėtumėt palyginti su kokia nors žvaigžde, į ką galėčiau būti panaši?

P.S. į mane tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leliux7: 20 sausio 2013 - 19:18
QUOTE(Leliux7 @ 2013 01 20, 20:17)
Ačiū labai už komplimentą ir dėmesį man  4u.gif
Va kaip keista, o mano visažistė vis aiškina man, kad esu gryna žiema. O gal galėtumėt palyginti su kokia nors žvaigžde, į ką galėčiau būti panaši?

P.S. į mane tu  mirksiukas.gif

Leliux7, esate labai grazi mergina! 4u.gif Mano koloritas panasus i tavo, todel esu beveik tikra, kad esat Light Summer. O zvaigzdes butu tokios: Naomi Watts, Cate Blanchet, Jodie Foster, Heather Locklear ir kitos. Pagooglink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 01 20, 20:40)
Leliux7, esate labai grazi mergina!  4u.gif  Mano koloritas panasus i tavo, todel esu beveik tikra, kad esat Light Summer. O zvaigzdes butu tokios: Naomi Watts, Cate Blanchet, Jodie Foster, Heather Locklear ir kitos. Pagooglink  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Greitai peržvelgiau šių aktorių nuotraukas (ryt įsigilinsiu detaliau), tai pirmas įspūdis- labai blankios spalvos arba juoda. Nuo juodos kažkaip bandau atitrūkti, nes pilna spinta,norisi spalvų. Tam ir atėjau pas Jūs konsultacijai. O švelnios ir pastelinės spalvos mane labai blyškia padaro, bespalve visai, iškarto norisi nors makiažu paryškinti visą vaizdą.
O koks kažin Sharon Stone spalvinis tipas?
Man ji tobulybių tobulybė wub.gif
https://www.google.l...mGMaC4gSTi4HABQ
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2013 01 20, 20:20)

Man ji tobulybių tobulybė  wub.gif

sakyčiau, pavasaris g.gif
Atsakyti
[quote=Leliux7,2013 01 20, 21:20]
Ačiū labai 4u.gif
Greitai peržvelgiau šių aktorių nuotraukas (ryt įsigilinsiu detaliau), tai pirmas įspūdis- labai blankios spalvos arba juoda. Nuo juodos kažkaip bandau atitrūkti, nes pilna spinta,norisi spalvų. Tam ir atėjau pas Jūs konsultacijai. O švelnios ir pastelinės spalvos mane labai blyškia padaro, bespalve visai, iškarto norisi nors makiažu paryškinti visą vaizdą.

Tame ir esme, kad light summer yra blankus tipas, nes nera ryskaus kontrasto tarp odos/plauku. Todel ir tinka visos pastelines spalvos. O juodos spalvos reikia ypatingai vengti. Neziurek i zvaigzdziu foto kaip i tobuliausia pavyzdi, ir jos ne visos zino, kokios spalvos joms tinka smile.gif Nebent super stilistus turi.
As drabuziu spalvas kaip ir issiaiskinau, dabar del makiazo spalvu bandau susigaudyti doh.gif Jau tokia blanki esu be skaistalu ar trupucio bronzanto, kad oj unsure.gif Bet ir ryskus makiazas nelabai, ir kaip ta viduriuka rasti? Visos spalvos kaip ant baltos drobes israiskingai matosi, todel dar ir padauginti negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 01 20, 21:36)

Tame ir esme, kad light summer yra blankus tipas, nes nera ryskaus kontrasto tarp odos/plauku. Todel ir tinka visos pastelines spalvos. O juodos spalvos reikia ypatingai vengti. Neziurek i zvaigzdziu foto kaip i tobuliausia pavyzdi, ir jos ne visos zino, kokios spalvos joms tinka  smile.gif  Nebent super stilistus turi.
As drabuziu spalvas kaip ir issiaiskinau, dabar del makiazo spalvu bandau susigaudyti  doh.gif  Jau tokia blanki esu be skaistalu ar trupucio bronzanto, kad oj  unsure.gif  Bet ir ryskus makiazas nelabai, ir kaip ta viduriuka rasti? Visos spalvos kaip ant baltos drobes israiskingai matosi, todel dar ir padauginti negalima  biggrin.gif

O kokias spalvas sau atradai? Išduok paslaptį 4u.gif
Bandau morališkai susidraugauti su Light summer spalvų palete, tai nebent pilkų, žydrų, violetinių atspalvių tonai labiausiai prie širdies. Kažkaip niekad nemėgau koralinių, rožinių ir žalių atspalvių. Bet gal klydau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leliux7: 20 sausio 2013 - 20:45
Tai kad nera jokios paslapties smile.gif Light summer geriausiai tinka pilka, melsva, ir rusva spalvos. Daug ivairiu paleciu yra prideta sioje temoje, pasiziurek. Arba pagooglink.
Zinok, as irgi zalios spalvos kazkaip niekada nemegau, turbut ne vieno drabuzio net neturejau, bet dabar kai zinau kokio atspalvio zalia tinka, jau atsirado keletas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2013 01 20, 20:20)
Man ji tobulybių tobulybė  wub.gif

Be klaustukų light summer... ją kaip pavyzdį seniau visur kišdavo, dabar pasenusi jau, o ir naujuose filmuose kažkaip neblizga, tai nebefiguruoja tose lentelėse ax.gif

Kokie natūralūs plaukai? Gal visažistė turi galvoje žiema - ale ledo karalienė, bet ledo karalienė light summer, t.y. visi bruožai šalti ir šviesūs (akys-šviesios šaltos, plaukai - šviesūs šalti, oda - šviesi šalta...), žiemoms reik bent vieno ryškaus tamsaus bruožo.

Ryškesnių light summer spalvyčių pavyzdžių:
user posted imageuser posted imageuser posted image
prie bazinių vasaros spalvų šviesioms vasaroms prisideda va tokios ryškios spalvytės:
user posted image
Ir dar su ryškiom spalvom paletė (ten ne juoda jei ką, o tokia bordavai tamsiai tamsiai ruda):
user posted image
Atsakyti
Agyness Deyn IMHO yra žiema nusibalinusi plaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 01 21, 11:21)
Kokie natūralūs plaukai? Gal visažistė turi galvoje žiema - ale ledo karalienė, bet ledo karalienė light summer, t.y. visi bruožai šalti ir šviesūs (akys-šviesios šaltos, plaukai - šviesūs šalti, oda - šviesi šalta...), žiemoms reik bent vieno ryškaus tamsaus bruožo.

Būtent, nuolat padaro Sniego karalienę.
Plaukai natūralūs kiek prisimenu lietuviški jokie, asfalto spalvos, akys pilkos į mėlynumą, oda labai šviesi. Todėl visažistė sako, kad reikia būtinai kažką labiau ryškinti- akis arba lūpas. O su pastelinėmis spalvomis, išvis pradingstu.
Pačiai jau kažkiek nusibodo tas ledo Karalienės įvaizdis, net draugai sako, kad labai nedraugiška ir neprieinama atrodau, nors pati viduje esu labai šiltas ir bendraujantis žmogus, bet tas įvaizdis daugelį kiek gąsdina.
Bandau atrasti kiek šiltesnius atspalvius, bet kad nelikčiau bespalvė 4u.gif
http://public.fotki.com/Adriunia/a/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leliux7: 21 sausio 2013 - 11:05