Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 12, 23:04)
paprastai pavasariniuose tipuose vyrauja zalias pigmentas plaukuose?? 4u.gif

doh.gif biggrin.gif tuoj čia mes prinustatysim

jei jau taip visai apie viską...tai vaikystėj aš buvau labai tamsaus gymio, akių obuoliai buvo net mėlyni nuo baltumo, akys melsvos...dabar...kažkokia pamėlusios pažaliavusios baltos odos, obuoliai gelsvi kažkokie, akys pilkai žalios... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
naudingos nuorodos

http://www.mokslai.lt/referatai/rasinys/makiazo-koloristine-analize-remiantis-metu-laiku-teorija-puslapis2.html
cia apie makiazo kololristine analize,atskirai nagrinejami spalviniai tipai

zmogaus tipas pagal metu laikus
http://groziopajegos.lt/mogaus-tipas-pagal-metu-laikus-88
Atsakyti
goldfish man jūs soft summer 4u.gif , nes nesat grynai šaltas tipas, plius labai jau kaip sakant gentle išvaizda, cool paletė jums per sausa sakyčiau.
... pasikartosiu aurorytė man irgi grynai softas, dėl odos spalvos...
galim daugiau apie plaukų pigmentus blush2.gif

įdedu skanuotos rusiškos knygos puslapius:
pavasaris
user posted imageuser posted image
vasara
ruduo
žiema
Atsakyti
Bytte atėjo ir nubloškė mane atgal į vasaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 12, 23:03)
bet jei ji sako, kad jos plaukai pilki, tai negali būt ruduo g.gif nors tas "pilka" juk irgi gali būt ir šilta ir šalta gal

Oi , ne as tikrai ne ruduo. Niekaip. Nes rudens spalvu palete man dauguma netinka. Cia jau as visisiskai tikra.
As pati irgi linkstu link soft summer. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 12, 23:06)
doh.gif  biggrin.gif tuoj čia mes prinustatysim

jei jau taip visai apie viską...tai vaikystėj aš buvau labai tamsaus gymio, akių obuoliai buvo net mėlyni nuo baltumo, akys melsvos...dabar...kažkokia pamėlusios pažaliavusios baltos odos, obuoliai gelsvi kažkokie, akys pilkai žalios... doh.gif  biggrin.gif

vaikystėje ne visi pigmentai būna išryškėja... tarkim visi gimsta mėlynakiai, vieniems akys paruduoja labai greit, kitiems dar ir penkerių būna gintariniai žalios... tas pats ir su plaukais ... manau ir oda...

pasikartosiu - su amžiumi viskas blanksta, ir jei į tai atsižvelgt tai senatvėje nebebūtų žiemų, bet yra. Aš gan ilgai sukau galva kas darosi su žiemomis kai jos nebebūna tokios švytinčios... visgi vis vien jos geriausiai atrodo savo žiemų spalvose, ir raukšlės, pigmentinės dėmės, pajuodę paakiai... žymiai lengviau maskuojasi apsirengus savo spalvas. Nekalbu apie makiažą.
Ėsmė ne pačiose spalvose o jų "svoryje". Rudens spalvos pasižymi tuo, kad nėra "grynos", juose visada būna priemaišų kitų spalvų. Bet tuo pačiu tai gana sodrios spalvos (ta prasme daug spalvos).
Vasaros spalvos kaip tik gana "primityvios", išskyrus soft potipį. Ypač skurdi spalvinė gama cool vasarų. Spalvų spektras visas su mėlyna doh.gif , žalia mėlsva, raudona mėlsva, violetinė mėlsva, mėlyna, juodai mėlyna... spalvos gan mažai, vyrauja tamsi arba šviesi gama, kaip sakant panašiai kaip matome apakinti vasaros šviesos... net fotografijose tuomet būna spalvos neryškios...
pavasario spalvos labai švarios, skaidrios... jas labai mėgsta naudoti švaros prekių gamintojai biggrin.gif
žiema... jai būdingi kontrastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 12, 22:20)
goldfish man jūs soft summer  4u.gif , nes nesat grynai šaltas tipas, plius labai jau kaip sakant gentle išvaizda, cool paletė jums per sausa sakyčiau.

buvau tokią prielaidą ir aš padarius, kad gal soft summer smile.gif
žiūriu žiūriu į summer paletes ir man turbūt kažkoks jų miksas geriausia būtų.
pvz kur pirmam psl parodytos netinkančios spalvos, tai labiausiai atitinka cool ir light summer, su soft summer netinkančiomis dar ištempčiau kai kurias su makiažu biggrin.gif bet čia gal man nematant iš šono taip atrodo.

ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 13 rugpjūčio 2012 - 10:02
QUOTE(Babi* @ 2012 08 10, 19:49)
bytte, Shana (jei dar čia užsuki), gal galėtumėt peržiūrėti kelias mano nuotraukas albume (dažiau plaukus, tai įdomu ar pasikeitė tipas)?  blush2.gif Iš anksto ačiū 4u.gif

Dabar vel daugiau lankausi smile.gif
Nezinau ar pasikeite, nes tavo tipas toks iki galo ir aiskus nebuvo, linkai link siltumo, bet dabar vel sakyciau kontrastinga soft vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 13, 15:05)
Nezinau ar pasikeite, nes tavo tipas toks iki galo ir aiskus nebuvo, linkai link siltumo, bet dabar vel sakyciau kontrastinga soft vasara g.gif

Man ji vienoje foto visai šalta atrodo. Sakyčiau didesnis kontrastas išryškina šaltąją pusę, kaip ir diskutavom kažkada.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 13, 15:05)

QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 17:35)
Man ji vienoje foto visai šalta atrodo. Sakyčiau didesnis kontrastas išryškina šaltąją pusę, kaip ir diskutavom kažkada.

Aišku 4u.gif O, sakykit, ta mėlyna-balta palaidinė man tinka? blush2.gif
Atsakyti
Grįžtu ir aš į temą - atėjo atostogos, tai pradėjau rūšiuotis daiktus spintose ir vėl niežti nagai pagaliau įvesti tvarkos savo drabužinėj... Na, žinot - pilna skudurėlių, o rengtis tai visai nėra ką. Tai netinka, tai nepatinka, tai nesiderina prie kitų. Po truputį paišaliojuos, kaip įsivaizduoju derinius, ko trūksta, planuojuosi planuojuosi. Tik ta pati bėda išlieka- negaliu pajudėt tolyn ir pradėt iš tikro darytis jokios kapsulės, kol nesu tikra dėl savo spalvinio tipo. Taigi, pasiryžau fotkintis su įvairiomis spalvomis, tik iškilo klausimų:

1. plaukus geriau dengti (pvz. pilku rankšluosčiu) ar palikti matomus?
abejoju dėl to, jog plaukai dažyti ir visai nenatūralios spalvos. Manau, kad spalva tinka ir net nežinau, ar norėčiau keisti g.gif bet gal tiksliau būtų dengiant juos?..

2. natūralus apšvietimas- o tinka tokios lietingos dienos? natūralioj šviesoj, bet saulės gi aš nerasiu dabar nė kvapo g.gif

3. dėl fono - geriausias taip pat neutralus? pvz. koks pilkas (galvoju tiesiog pasikabinti balkone pilką rankšluostį fonui, nes viduje tai sienos toli gražu ne neutralios doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 14, 15:51)
<...>Taigi, pasiryžau fotkintis su įvairiomis spalvomis, tik iškilo klausimų:

1. plaukus geriau dengti (pvz. pilku rankšluosčiu) ar palikti matomus?
abejoju dėl to, jog plaukai dažyti ir visai nenatūralios spalvos. Manau, kad spalva tinka ir net nežinau, ar norėčiau keisti  g.gif bet gal tiksliau būtų dengiant juos?..

3. dėl fono - geriausias taip pat neutralus? pvz. koks pilkas (galvoju tiesiog pasikabinti balkone pilką rankšluostį fonui, nes viduje tai sienos toli gražu ne neutralios doh.gif )

1. Jei nori nusistatyti tą tikrąjį tipą, tada reikėtų slėpti plaukus. O jei nori sužinoti koks spalvinis tipas dar, t.y. su tokia plaukų spalva, tada jų dengti nereikia 4u.gif Bent aš taip supratau ax.gif

3. Taip, fonas turėtų būti neutralus. Aš buvau surengusi fotosesiją ne neutraliame fone, tai teko viską iš naujo perfotografuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 14 rugpjūčio 2012 - 20:15