Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Teka @ 2012 08 21, 17:34)
man asmeniškai šalta šalta šalta biggrin.gif vasara gal. kokie plaukai natūralūs?

natūralūs plaukai visiškas mixas, dalis šviesių sruogų (vaikystėj būdavo auksinės, dabar šaknyse daugiau pilkumo jau matau), dalis rudų. Bendrai tai šviesūs.

Šiaip viskas lyg ir šaukia, jog esu kieta vasara, bet aš su vasaros spalvomis pykstuosi biggrin.gif dėl to norisi su įvairiomis pasifotografuoti, kad ekspertės galutinį verdiktą pasakytų - galėčiau tuomet jau ir apie kapsules pradėti svajoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 21, 18:42)
natūralūs plaukai visiškas mixas, dalis šviesių sruogų (vaikystėj būdavo auksinės, dabar šaknyse daugiau pilkumo jau matau), dalis rudų. Bendrai tai šviesūs.

Šiaip viskas lyg ir šaukia, jog esu kieta vasara, bet aš su vasaros spalvomis pykstuosi  biggrin.gif  dėl to norisi su įvairiomis pasifotografuoti, kad ekspertės galutinį verdiktą pasakytų - galėčiau tuomet jau ir apie kapsules pradėti svajoti  ax.gif  4u.gif

nu tai su spalvom pasifotkinkit dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 21, 17:49)
Gal galėtų kas nors pažiūrėti, ar tinkama būtų tokia "fotosesija"? Apšvietimas natūralus, aš natūrali, be blykstės... Ypač dėl fono ir rankšluosčio ant galvos - jaučiuos tokioje pilkoje kaip zombis  biggrin.gif Ir nenoriu dar įsijausti į įvairių spalvų bandymą, kol nežinau, ar dėl aplinkos neišbrokuosit  ax.gif

Viskas tinka 4u.gif , galit į spalvas įsijaust biggrin.gif
Atsakyti
Kokios Lietuvos izimybes butu light summer geriausi pavyzdziai?
Pvz, Goda Sabutyte light summer, ar ne? g.gif
Atsakyti
Na ką gi, įsijaučiau biggrin.gif Ne viską radau, ką norėjau, bet manau, kad užteks, jog tartumėt verdiktą - vasarėlė aš ar ne. O jei dar tiksliau, tai išvis pasaka būtų 4u.gif Gal net lašinių paltį pažadėčiau ... blush2.gif

Nuėmiau slaptažodį kol kas, kad patogiau būtų, ryt poryt uždėsiu vėl 4u.gif

spalviniui tipui nustatyti
Atsakyti
vasarėlė blush2.gif , o tiksliau... nesuprantu... bent kiek šiltesnės spalvos jums schmoll.gif , kad ir rozine (2)... žymiai geriau sekanti rozine (3), o rozine paskutinė kaip ir per ryški, nos cool vasarai lyg ir neturėtų būt per ryški g.gif . Ir melyna (4) tokia negadinanti vaizdo... cool būtų jau per blozna... tai kaip ir light g.gif Nors gal čia aš pagal save sprendžiu blush2.gif , kai aš labai arti žiemos...
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2012 08 22, 16:21)
Kokios Lietuvos izimybes butu light summer geriausi pavyzdziai?
Pvz, Goda Sabutyte light summer, ar ne?  g.gif

Sabutytė nežinau... tingiu žiūrėt, iš prisiminimu gal ne... labiau sakyčiau Pareigytė
o light summer lietuvių nemažai šiaip... Violeta Tarasovienė, Nataška Bunkė, jos sesuo Ivanova... ex mangė Vika... kas ten dar ... Atlanta tikriausiai irgi...
Ščiogolovaitė tai ta man ne light... negerai kažkas ten tame jos įvaizdyje...
Atsakyti
Sabutytė nežinau... tingiu žiūrėt, iš prisiminimu gal ne... labiau sakyčiau Pareigytė
o light summer lietuvių nemažai šiaip... Violeta Tarasovienė, Nataška Bunkė, jos sesuo Ivanova... ex mangė Vika... kas ten dar ... Atlanta tikriausiai irgi...
[/quote]

Bytte, aciu labai smile.gif Ieskau stiliaus/ivaizdzio/makiazo light summer pavyzdziu ikvepimui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 23, 14:08)
vasarėlė  blush2.gif , o tiksliau... nesuprantu... bent kiek šiltesnės spalvos jums  schmoll.gif , kad ir rozine (2)... žymiai geriau sekanti rozine (3), o rozine paskutinė kaip ir per ryški, nos cool vasarai lyg ir neturėtų būt per ryški  g.gif . Ir melyna (4) tokia negadinanti vaizdo... cool būtų jau per blozna... tai kaip ir light  g.gif Nors gal čia aš pagal save sprendžiu  blush2.gif , kai aš labai arti žiemos...

light summer kaip ir logiška būtų - šalta ir laaabai šviesi. Čia, beje, šitose foto toks mano įdegis doh.gif žiemą dar baltėsiu... o ir plaukai natūralūs šviesūs.

iki žiemos man iš tikro toli - myliu juodą spalvą, bet arti veido dedant man jau reikia makiažo. Anksčiau nesusimąstydavau, kad savaime juodai apsirengus iškart daugiau/ryškiau dažausi. Bet natūrali su juoda niekad laukan neičiau ax.gif O cool summer juk turėtų bent pusė velnio atrodyt su juoda?..

O kaip raudonos?.. Aš galėčiau dieną naktį su raudona (4) ir (5) vaikščiot, myyyliu jas, tad ir atrodo, kad baisiai tinka man smile.gif o kaip nešališkai akiai atrodo?

O su ta ryškia rožine jei pasirodyčiau, aplinkiniai man regis siūlytų greitąją iškviest ax.gif jau net mano visai nepratusiai akiai matosi, kad siaubingai netinka...
Atsakyti
[quote=eleonorra,2012 08 23, 15:37]
[/quote]

Bytte, aciu labai smile.gif Ieskau stiliaus/ivaizdzio/makiazo light summer pavyzdziu ikvepimui 4u.gif 4u.gif
[/quote]
Man Violetos stilius schmoll.gif Ivanovos - kaip kada, kazkodel atrodo, kad labai daug makiazo abi naudoja. Vika, Atlanta - nelabai ikvepia... Be to, kazkodel man atrodo, kad dauguma ju stengiasi 'pasiltinti' veido odos atspalvi pudra ar bronzantu, kas jau nebe light summer, migruoja i soft summer rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=eleonorra,2012 08 23, 15:55]
[/quote]
Man Violetos stilius schmoll.gif Ivanovos - kaip kada, kazkodel atrodo, kad labai daug makiazo abi naudoja. Vika, Atlanta - nelabai ikvepia... Be to, kazkodel man atrodo, kad dauguma ju stengiasi 'pasiltinti' veido odos atspalvi pudra ar bronzantu, kas jau nebe light summer, migruoja i soft summer rolleyes.gif
[/quote]
Jos į pavasarius stengiasi migruot biggrin.gif
Mano nuomone Lietuvoje išvis maža kas gali įkvėpt stiliaus/makiažo/įvaizdžio pavyzdžiu blush2.gif
ant greitųjų dar light summer: prezidentė, seimo pirmininkė biggrin.gif
toliau Inga Norkutė (irgi turbūt neprisitaikysit), gan nebloga Rūta Mikelkevičiūtė...
Šiaip nesidomiu lietuvos pop kultūra, ką rodo per TV tiek ir žinau... ai dar va prisiminiau Skaiva... gal migravus, gal tikra, bet lyg irgi light summer...
Tokia įdomesnė rusų prima balerina Voločkova...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Isiterpsiu i jusu diskusijas, gal pasakytumet koks tipas yra Aiste Jasaityte?

user posted image

http://fishki.lt/13-...be-makiazo.html
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 23, 16:18)

Jos į pavasarius stengiasi migruot biggrin.gif

lotuliukas.gif labai taikliai pasaket. thumbup.gif
Atsakyti