Sveikos

Kažkada, gal prieš pusę metų ar seniau, konsultavausi šioje temoje dėl savo spalvinio tipo. Mano plaukai buvo dažyti tamsiai (tamsoko atspalvio ruda), prieš dažymą (gal prieš 10 metų) buvau visiškai natūrali blondinė. Blaškiausi tarp žiemos (berods clear) ir cool summer tipų. Nedaug pasidažius (nekeisdama veido spalvos, tik paryškinusi akis, antakius, lūpas), manau, visai gerai sutilpdavau į žiemos tipą, nors pasikonsultavusi čia nesunkiai atrinkau, kad esu vasara. Prieš kurį laiką pastebėjau, kad mano plaukų šaknys nebe taip kontrastuoja su dažytais tamsiais plaukais, ir apimta smalsumo nusprendžiau atsiauginti. Juolab, kad natūrali spalva turėtų labiau žmogų puošti, nei visos kitos, ar ne? Dabar jau tos natūralios ataugę nemažai. Ta proga norėčiau pasirodyti visiškai be makiažo ir paklausti nuomonės tai vis dėlto tikrai mano tipas cool summer? Gal liepsite man nebeauginti savo spalvos ir vėl tamsinti? Bet man pastaruoju metu nepaprastai gražu ta tikra lietuviška spalvų gama. Ir šiaip norėčiau patarimų dėl drabužių spalvų, nes su pilkšvais plaukais turbūt nebetiks tas pats, kas tiko su beveik juodais?
Čia matyti, iki kurios vietos dažyti plaukai:

Juoda visada ją mėgau, nešioju daug, ir nemanau, kad ji yra iš tų baisiai netinkančių man spalvų:

Šita spalva mane kaip reikiant sutrikdė ji neįsipaišo į man turinčias tikti paletes, niekada negalvojau, kad man gali tikti, bet netyčia pasimatavusi supratau, kad vis dėto tinka:

Mėlyna oooo, mano, mano:

Mėlyna su pilkumu turbūt dar labiau mano:

Žalia (žiemos?):

Murzina žalia (rudens?):

Fuksija:

Geltona net neturiu šios spalvos drabužių, baisiai netinka, kaip ir visos kūno spalvos. Bet dabar nuotraukoje atrodo visai nieko. Ar ji man tinka tik kaip antklodė? Nes su veidu vis vien lyg ir nesulimpa:

Raudona link plytos iš rudeninių gal pusė velnio:
Papildyta:Šitaip atrodžiau pradėdama atsiauginti savo spalvą. Kirpėja padariusi perėjimą nuo mano spalvos prie dažytos, jis nėra ryškus, bet bendras vaizdas dar tamsiaplaukės. Koks tipas čia buvo? Žiema ar vasara? Ar man verta prie jo grįžti? Aišku, padažyta šiek tiek, bet oda nuosava:

O čia iš senų laikų, pablukusi ir prastos kokybės skanuota foto. Visiškai natūrali spalva. Gal verta, kai atsidžiaugsiu pilka, nusišviesinti?

Atsiprašau, kad užėmiau tiek eterio