Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2012 08 23, 19:37)
Laba diena 4u.gif  Isiterpsiu i jusu diskusijas, gal pasakytumet koks tipas yra Aiste Jasaityte?

user posted image

http://fishki.lt/13-...be-makiazo.html

cool summer ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 24, 00:30)
cool summer ax.gif

Cool? As tai irgi maniau kad ji vasara bet nezinojau kuri. O kaip jus atskiriat cool nuo soft? blush2.gif Ji svelniu bruozu, sviesios akys maniau gal soft? Ar soft nebuna tamsiaplaukiu?

radau kur nesidazius

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Mano nuomone Lietuvoje išvis maža kas gali įkvėpt stiliaus/makiažo/įvaizdžio pavyzdžiu blush2.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O gal tos musu zvaigzdes ne pacios nezino, kokiam tipui priklauso ir kas tinka/netinka? Bet gi filmavimams, fotosesijoms jas ruosia profesionalai (manyciau), tai kaip ir turetu zinoti..
Dar karteli aciu, Bytte, net pavydu jums taikliu izvalgu ir supratimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 08 24, 09:42)
Cool? As tai irgi maniau kad ji vasara bet nezinojau kuri. O kaip jus atskiriat cool nuo soft? blush2.gif  Ji svelniu bruozu, sviesios akys maniau gal soft?  Ar soft nebuna tamsiaplaukiu?

radau kur nesidazius

soft manau daugiau šiltumo jaustųsi g.gif ir tokie šiltesni plaukai labiau tiktų, nes dabar man jie į akis krenta kaip koks perukas ant galvos smile.gif ir šiaip soft toks bendras įvaizdis minkštas, švelnus... tad man Aistė irgi summer, greičiausiai cool. Nors gal ir light g.gif Įdomu, kokie jos natūralūs plaukai g.gif

QUOTE(eleonorra @ 2012 08 24, 10:17)
O gal tos musu zvaigzdes ne pacios nezino, kokiam tipui priklauso ir kas tinka/netinka? Bet gi filmavimams, fotosesijoms jas ruosia profesionalai (manyciau), tai kaip ir turetu zinoti..

Čia greičiausiai tiesą atsakytų tik tie, kas sukasi toje industrijoje ir žino, kas čia per bėda. Galim pasiguost, kad ir užsienio žvaigždės dar ne tokių grybų supjauna mirksiukas.gif Manau, kad daug bėdos ir aklame mados sekime: jei jau madinga oranžinė, tai visos sulenda į ją (tinka ar netinka), jei juodą suknelę Chanel garbino- tai visi tipai sulenda į ją galvodamos, kad čia universali spalva, jei užveža visos parduotuvės kokią alyvinę, tai laksto visos alyvinės ir t.t. ir t.t. Mada sekti gi daug lengviau nei kurti savitą, išskirtinį stilių. Gal ne visiems ir duota g.gif
Atsakyti
O apie mano fotosesiją daugiau nebus komentarų?... Galvoju, kad gal jau imti lauk, nes netoli 100 lankytojų, o vienintelė bytte pasisakė g.gif
Beje, bytte, ačiū jums labai už skirtą laiką ir nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Įdomu - ar niekad nešovė galvon pačiai tapti profesionale? Manau, kad atsirastų nemažai atbėgančių konsultuotis, o ir akį tam turite bigsmile.gif
Atsakyti
Man Aistė irgi cool vasara ax.gif . Jos natūralūs plaukai tokie rudi, bent jau jaunystėje buvo. Gal ir šioje foto natūralūs, kur dar nešviesinta. Turiu kažkokį megztinių žurnala, kur ji pozuoja visai jaunutė, gal 14-likos, ir veik be makiažo... tada kažkaip dar supratimo nebuvo aplamai kad dažyt reikia, foto tokios gan buitinės.
Man cool summer visad tokios kiek bekraujės (kaip twilight sagoj lotuliukas.gif ), o soft šiaip švelnios išvaizdos...
Apie profesionalų darbą... kodėl žvaigdės kartais atrodo baisiai (pasmus ir kitur taip pat)
user posted imageuser posted image
Čia Aistė iki plaukų dažymo ir po... matot skirtuma odos spalvos? Klausimas ar ji pati sugebės atitaikyti vėliau visą pilną makupą, ar tik pasiryškins bruožus? O kai ją dažys ne Rimdžius gal išvis neatitaikys, o gal taikys pagal natūralią jos odą? Juk lietuvaitės tikrai neturi savo asmeninių visažistų, dažniausiai tvarkosi pačios, o kai jau lipa kur TV matyt ne tie patys dažo... todėl nukrypt nuo savo natūralaus įvaizdžio pavojinga, bet... gi taip norisi pasikeisti. Beja kažkodėl vėliau visai nusišviesino plaukus... gal kad tai labiau tiko:
user posted image

Yra man siūlę kažkada... sakė turiu akį, reta dovana... bet aš pati nelabai įsivaizduoju savęs tokiame amplua, ir išvis kas tai per darbas, ir nuo ko pradėt jį valgyt... Manau kad jai kurt įvaizdį reikia mokėti labiau įtikinti žmones kad jie gražiai atrodo, o ne išties patarti kas jiems tinka. Aš pati gan tiesmukiško būdo, kažin ar sugebėčiau. Man pačiai užtenka kiek namiškius pakonsultuoju ar nagus prikišu prie šukuosenų ar dar ko blush2.gif .

Be-bop-a-lula numeskit nuorodą į kapsulių temą, merginos tingi eit ieškot šitos temos manau, ne visos lankosi čia. Gaila vis gi toks darbas... beja raudonos man abi jums tinka, gal ta tamsioji kiek per "sunki".
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kažkada, gal prieš pusę metų ar seniau, konsultavausi šioje temoje dėl savo spalvinio tipo. Mano plaukai buvo dažyti tamsiai (tamsoko atspalvio ruda), prieš dažymą (gal prieš 10 metų) buvau visiškai natūrali blondinė. Blaškiausi tarp žiemos (berods clear) ir cool summer tipų. Nedaug pasidažius (nekeisdama veido spalvos, tik paryškinusi akis, antakius, lūpas), manau, visai gerai sutilpdavau į žiemos tipą, nors pasikonsultavusi čia nesunkiai atrinkau, kad esu vasara. Prieš kurį laiką pastebėjau, kad mano plaukų šaknys nebe taip kontrastuoja su dažytais tamsiais plaukais, ir apimta smalsumo nusprendžiau atsiauginti. Juolab, kad natūrali spalva turėtų labiau žmogų puošti, nei visos kitos, ar ne? Dabar jau tos natūralios ataugę nemažai. Ta proga norėčiau pasirodyti visiškai be makiažo ir paklausti nuomonės – tai vis dėlto tikrai mano tipas cool summer? Gal liepsite man nebeauginti savo spalvos ir vėl tamsinti? Bet man pastaruoju metu nepaprastai gražu ta tikra lietuviška spalvų gama. Ir šiaip norėčiau patarimų dėl drabužių spalvų, nes su pilkšvais plaukais turbūt nebetiks tas pats, kas tiko su beveik juodais?

Čia matyti, iki kurios vietos dažyti plaukai:

user posted image

Juoda – visada ją mėgau, nešioju daug, ir nemanau, kad ji yra iš tų baisiai netinkančių man spalvų:

user posted image

Šita spalva mane kaip reikiant sutrikdė – ji neįsipaišo į man turinčias tikti paletes, niekada negalvojau, kad man gali tikti, bet netyčia pasimatavusi supratau, kad vis dėto tinka:

user posted image

Mėlyna – oooo, mano, mano:

user posted image

Mėlyna su pilkumu – turbūt dar labiau mano:

user posted image

Žalia (žiemos?):

user posted image

Murzina žalia (rudens?):

user posted image

Fuksija:

user posted image

Geltona – net neturiu šios spalvos drabužių, baisiai netinka, kaip ir visos kūno spalvos. Bet dabar nuotraukoje atrodo visai nieko. Ar ji man tinka tik kaip antklodė? Nes su veidu vis vien lyg ir „nesulimpa“:

user posted image

Raudona link plytos – iš rudeninių gal pusė velnio:

user posted image

Papildyta:
Šitaip atrodžiau pradėdama atsiauginti savo spalvą. Kirpėja padariusi perėjimą nuo mano spalvos prie dažytos, jis nėra ryškus, bet bendras vaizdas dar tamsiaplaukės. Koks tipas čia buvo? Žiema ar vasara? Ar man verta prie jo grįžti? Aišku, padažyta šiek tiek, bet oda „nuosava“:

user posted image

O čia – iš senų laikų, pablukusi ir prastos kokybės skanuota foto. Visiškai natūrali spalva. Gal verta, kai atsidžiaugsiu pilka, nusišviesinti?

user posted image

Atsiprašau, kad užėmiau tiek eterio blush2.gif
Atsakyti
Man mėlyna su pilkumu labai gražiai jums atrodo 4u.gif
Atsakyti
mano nuomone, jums tie juodi plaukai nelabai, bet gal čia todėl, kad pati esu tam etape, kai noriu nuaugint savo juodus plaukus ir atgaut natūralią plaukų spalvą, kuri labai panaši į jūsų.
man atrodo jums netinka juoda ir ta raudona dryžuota, mėlyna, pilka, žalia man gražu, geltona visai ne, fukcija gal per ryški sakyčiau, prie plytų raudonumo labai veidas išbalęs atrodo, bet nesuprantu ar tinka jums ar ne smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju dabar: o negalėčiau būt cool summer? Aplinkiniai kartais užsimena, kad reikėtų pasideginti, nes oda šviesi, o jei dar, kaip bytte rašė, didesnis kontrastas paryškina tą šaltumą g.gif Rytoj dar reikės patikrinti kokios pas mane venos, nes dabar jau per tamsu unsure.gif O gal reikėtų dar su kokiomis nors spalvomis pasifotografuoti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 27 rugpjūčio 2012 - 19:37
Erszebeth,

man jūs žiema net nekvepiat 4u.gif vasara, tikrai vasara. Ir dabartiniai plaukai daug geriau atrodo už tamsintus - labai šaunus sprendimas drinks_cheers.gif labai gražiai ta mėlyna su pilkumu atrodo, kaip jau ir minėta. Šiaip man bendras įspūdis net kažkiek link softo neštų, nors dėl akių/plaukų greičiausiai visgi cool. Aišku, aš ne ekspertė 4u.gif

Ir man akinių rėmeliai truputį kliūna ax.gif jūsų labai dailūs veido bruožai ir ta juoda griežta linija kažkaip neįsipaišo man visai ax.gif beje, jums juoda išvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 08 26, 20:30)
Sveikos  4u.gif Kažkada, gal prieš pusę metų ar seniau, konsultavausi šioje temoje dėl savo spalvinio tipo. Mano plaukai buvo dažyti tamsiai (tamsoko atspalvio ruda), prieš dažymą (gal prieš 10 metų) buvau visiškai natūrali blondinė. Blaškiausi tarp žiemos (berods clear) ir cool summer tipų. Nedaug pasidažius (nekeisdama veido spalvos, tik paryškinusi akis, antakius, lūpas), manau, visai gerai sutilpdavau į žiemos tipą, nors pasikonsultavusi čia nesunkiai atrinkau, kad esu vasara. Prieš kurį laiką pastebėjau, kad mano plaukų šaknys nebe taip kontrastuoja su dažytais tamsiais plaukais, ir apimta smalsumo nusprendžiau atsiauginti. Juolab, kad natūrali spalva turėtų labiau žmogų puošti, nei visos kitos, ar ne? Dabar jau tos natūralios ataugę nemažai. Ta proga norėčiau pasirodyti visiškai be makiažo ir paklausti nuomonės – tai vis dėlto tikrai mano tipas cool summer? Gal liepsite man nebeauginti savo spalvos ir vėl tamsinti? Bet man pastaruoju metu nepaprastai gražu ta tikra lietuviška spalvų gama. Ir šiaip norėčiau patarimų dėl drabužių spalvų, nes su pilkšvais plaukais turbūt nebetiks tas pats, kas tiko su beveik juodais?

Jaunystėj tokie šviesūs plaukai... teoriškai neturėtų prigimtinis tipas keistis nuo pilnos brandos... bet šiuo atveju... įdomu kiek išsikraipiusios senos foto spalvos, nes iš tokios foto sakyčiau pilnai gali būti soft autumn ar light spring, ar light summer g.gif
Šiai dienai oda tikrai rausva, šalta... akys šaltos... plaukai lyg irgi pikšvi... tai kaip ir link vasaros, pilkai mėlsvas su rusvais lyg ir labai tinka, o jis iš soft serijos. Tą žalią aš matau labai artimą irgi soft paletei, artimesne rudeniui nei žiemai:
user posted image
Geltona paklodė sakyčiau turėtų būt iš pavasario serijos, nebent nusiskalbusi žiauriai.
Apie Soft summer ir Angelina My Webpage...

Atsakyti