Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Valduse @ 2006 05 10, 09:01)
Sveikinu merginos kurios jau  nestuke.gif  sulauke stebukliuko ir linkiu visoms sekmes  4u.gif noreciau pasiguosti :  o man pirma stimuliacija nepavyko nors uzaugo folikulai iki 20 , bet visdelto  atejo mano dienos  cray.gif  nu ka ir vel eisiu pas daktare ir vel kazka galvosim!!!! sekmes visoms, nusirdziausi sveikinimai ir palinkejimai dideles istvermes merginoms!!!!  wub.gif

Labai gaila, kad nepasisekė verysad.gif
O tai tau darė IVF ar IUI? Kelintą kartą bandei pirmą ar jau antrą?
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 10, 08:53)
Labai geros zinios, kad visi geri! Na palukesi juk iki rytojaus, nors siek tiek galiu isivaizduoti, kaip laikas sutoja 4u.gif Bet kantrybes, sirdele...

Laiminga, kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 15:55)
O as turiu nelabai kokiu ziniu. Derlius nemazas, folikulu priauginau oho, bet ju neskaiciavom, nes gleivine 16,6 mm ir kazkas panasaus i polipa matosi. Taigi atidedu savo planus kazkuriam ciklui blink.gif
Prie viso sito prispazinsiu, prisidirbau nerealiai, o gal ir situacija tokia susidare, gydytoja liepe pirkti 5 Diferilino, as juos nusipirkau, keturias dienas kartu su Gonaliu leidaus, o po to tik viena gonali doh.gif

Truputi liudna, bet gal taip ir turejo buti.
Papildyta:
Tu saunuole! biggrin.gif

Eina sau kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 16:55)
O as turiu nelabai kokiu ziniu. Derlius nemazas, folikulu priauginau oho, bet ju neskaiciavom, nes gleivine 16,6 mm ir kazkas panasaus i polipa matosi.
Truputi liudna, bet gal taip ir turejo buti.

Labai užjaučiu Tave linasi, liūdna kai reikia"sustoti"
bet tikiuosi jau greitai galėsi vėl startuoti. Sėkmės tau didžiausios wub.gif
Atsakyti
Peti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif faina nerealiai. thumbup.gif thumbup.gif

kad tik kuo daugiau gerų naujienų. ax.gif
Atsakyti
kaip smagu ziuret i Svajukes parasa biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Merginos už sveikimus. Dabar Jūsų visų eilė.
Svajuke, mano IVF 3-ias. blush2.gif
Atsakyti
Peti thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Peti thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 05 10, 09:43)
Sveikutės,
noriu pranešti savo geras naujienas. Vakar pasidariau HCG. 12d. - 53,4.  Dar bijau patikėti, bet manau šį kartą jau pavyko. Prieš tai naktį sapnavau, kad aš jau įtraukta į sąrašą: Pačiupo gandrą. Prabudau ir matau akyse: PETI. Nors kai reikėjo skambinti dėl rezultato, galvojau, kad apalpsiu.
Visada skaičiau šį skyrelį. Tyliai liūdėjau dėl nesėkmių, saulė skaisčiau pradėdavo šviesti nuo Jūsų pasisekimų. Širdimi visada buvau su Jumis visomis. Skaitydama šį skyrelį, pasiryžau dar vienam IVF. Tad labai ačiū, kad Jūs esate.
O pradedančiom, ar kartojančiom tvirtai sakau: kai skaitysite, nesvarbu, ar geras, ar blogas naujienas, visada mintyse kartokite: dabar mano eilė sėkmei. Būtinai pavyks, dabar ir aš tuo tikiu. wub.gif  wub.gif  wub.gif

PETI, sveikinu 4u.gif .
Gerao tau nestuke.gif .
Atsakyti
bet tikrai, Laiminga ir Saiko užsikonspiravo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepapasakoja, kaip sekasi. nors gal dar nestartavo merginos. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 10, 12:24)
bet tikrai, Laiminga ir Saiko užsikonspiravo.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nepapasakoja, kaip sekasi. nors gal dar nestartavo merginos.  g.gif  bigsmile.gif

As maciau siandien Laiminga mus skaite 4u.gif
Atsakyti
Chiara, kaip gyvenimas jaunas? mirksiukas.gif kaip nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti